.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 21:58Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 16:57πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:17 Tόκοι είναι.
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/06 ... t_668.html
Το λέτε λες και είναι κάποια δικαιολογία.
Δεν είναι δικαιολογία γενικώς αλλά είναι δικαιολογία ειδικώς εάν θέλεις να εξατομικεύσεις το θέμα.Εσένα και πολλούς άλλους μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά το γεγονός είναι όπως έγραψα ότι αυτοί που κάνουν τις "αποκαλύψεις" είναι αυτοί που στηρίζουν όσους πήραν τα δάνεια.![]()
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" είναι όργανο των καραμανλικών.Αυτοί λοιπόν που πήραν τα δάνεια καταγγέλλουν τους επόμενους ότι δεν πληρώνουν τους τόκους.
Είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τη φαρμακευτική δαπάνη.Αυτοί που την είχαν φθάσει τα 6 δις ετησίως κατασκεύασαν όλες τις κατηγορίες για εκείνους που την κατέβασαν στα 2 δις.
Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην ξαναπληρωσω τις τράπεζες χωρίς να έχω πάρει ποτέ στην ζωή μου δάνειο. (Αν είναι να πληρωνω, σταματήστε τουλάχιστον μαζί με τους ζαιους να ψηφίζετε ασυλίες τραπεζιτών). Αν δεν χρειαστεί πάλι κρατικό χρήμα να πάει στις τράπεζες, χαλάλι τα δάνεια της ΝΔ. Τις διαφορές σας καραμανλικοι, σαμαρικοι και μητσοτακικοι να τις λύσετε μεταξύ σας.