Τι φάση με Πακιστάν; Όλες οι απατεωνιές και λοιπά εκεί ; Χιλιάδες βιασμοί; Δολοφονίες; Και οι υπόλοιποι ποιο έντιμοι πολίτες στήνουν τηλεφωνικά κέντρα για να εξαπατούν τον κόσμο;
και το κορυφαίο
Antipnevma έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:03 Ντάξει ρε ας τους διώξουμε, τι τους χρειαζόμαστε; Αύριο πρωί πρωί θα περάσω να σας φορτώσω στο αγροτικό να πάτε για δουλειά στα χωράφια. 30 ευρώ ο καθένας.
ναι για αυτο πηδανε εκτος απο κοριτσακια πηδανε και αγορακια
ρε τον κνιτ κολλησε εκει θα πεινασουμε
εντακσ και τι?
Papa John έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:03Λάθος,30 και με εργόσημο είναι πλέον.1451 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:10 Πού ζεις φίλε, 30 ευρώ δεν δίνει κανένας. 20 χωρίς ένσημα κι αν θέλεις.
Σε άλλες συγκομιδές είναι 40.
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Ήδη ξεκίνησα τα Σ/Κ νπαιδακια το μεροκαματο(8ωρο) εδω και πολυ καιρο ειναι τριανταρι
κι αν δουλεψει και απογευμα το μεροκαματο παει πενηνταρι
κνιτες και αριστεροφασιστες τα ακουτε??
πααψτε ρε να ακουτε ταα ψεμματα που σας σερβιρουν
Πλάκα μας κάνει ο ΑσέβαστοςΑσέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:41
να περπατας αμεριμνος στο δρομο, και να σε δειχνουν με το δαχτυλο λεγοντας οτι εισαι βιαστης.
θελω να δω ποσο συμβολικο θα θεωρουσες αν εκαναν το ιδιο σε σενα, λεγοντας η πουτανα εισαι εσυ (που εδω που τα λεμε ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο το βιαστης)
Πρωτον δεν εχω αναγκη να κανω αυτη την δουλειά, αλλα αν ειχα θα την εκανα.Antipnevma έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:07Ίσα ρε. Έχεις κάθε δικαίωμα να μην γουστάρεις ξένους αλλά αν θες να είσαι συνεπής θα δεχτείς και εσύ όπως ο Kauldron να κάνεις τη σκληρή δουλειά που κάνουν αυτοί για να μπορεί ο κάθε ελληνάκος να κάθεται σαν μανταμίτσα στα γραφεία σε κλιματιζόμενο χώρο.panos291 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 09:16Και εμας τι μας νοιαζει πως θα αναγκαστεις να πληρωσεις παραπανω για να βρεις εργατες αν τους διωξουμε αυτους? Θα ανεχομαστε τα ζωα επειδή εσεις θελετε τζαμπα εργατες?Antipnevma έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:03 Ντάξει ρε ας τους διώξουμε, τι τους χρειαζόμαστε; Αύριο πρωί πρωί θα περάσω να σας φορτώσω στο αγροτικό να πάτε για δουλειά στα χωράφια. 30 ευρώ ο καθένας.![]()
(αυτοί που εχουν τα χωραφια δηλαδη, εσυ δεν εχεις περασει ουτε απ'εξω. σιγα να μην τους δινουν 30 ευρω)
κνίτη να πεις τον πατέρα σου ρε ζωντόβολο.run έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:59Antipnevma έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:03 Ντάξει ρε ας τους διώξουμε, τι τους χρειαζόμαστε; Αύριο πρωί πρωί θα περάσω να σας φορτώσω στο αγροτικό να πάτε για δουλειά στα χωράφια. 30 ευρώ ο καθένας.
ωρε τι ειναι τουτο το ζαγααρ
καρφωιηκε ποιος θα δουλεψει
ειχαν ποτε μυαλο οι κνιτες ναχουν τωρα
Δίκιο έχει. Να βάλουν τους συμβολισμούς στον πάτο τους. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με κατηγορεί συμβολικά εκεί που περπατάω δείχνοντάς με ως βιαστή για να εξυπηρετήσει τη μαλακια που τον δέρνει στον εγκέφαλο. Με μόνο ενδεικτικό σημάδι της ενοχής μου ότι έχω ψωληνα. Φαντάσου τώρα να το κάναμε αυτό για τους Εβραίους που ελέγχουν τον κόσμο επειδή ο Ζουκερμπεργκ είναι Εβραίος. Εκεί που περπατάει ο άλλος να τον δειχναμε φωνάζοντας "αχτσουνγκ τζουντεν". Φεμιναζι κυριολεκτικά.Naida έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:17Πλάκα μας κάνει ο ΑσέβαστοςΑσέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:41
να περπατας αμεριμνος στο δρομο, και να σε δειχνουν με το δαχτυλο λεγοντας οτι εισαι βιαστης.
θελω να δω ποσο συμβολικο θα θεωρουσες αν εκαναν το ιδιο σε σενα, λεγοντας η πουτανα εισαι εσυ (που εδω που τα λεμε ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο το βιαστης)
Δεν αναφέρονται στους άνδρες αποκλειστικά αλλά οκ, ξέσπασε. Βγαλτα από μέσα σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:24Δίκιο έχει. Να βάλουν τους συμβολισμούς στον πάτο τους. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με κατηγορεί συμβολικά εκεί που περπατάω δείχνοντάς με ως βιαστή για να εξυπηρετήσει τη μαλακια που τον δέρνει στον εγκέφαλο. Με μόνο ενδεικτικό σημάδι της ενοχής μου ότι έχω ψωληνα. Φαντάσου τώρα να το κάναμε αυτό για τους Εβραίους που ελέγχουν τον κόσμο επειδή ο Ζουκερμπεργκ είναι Εβραίος. Εκεί που περπατάει ο άλλος να τον δειχναμε φωνάζοντας "αχτσουνγκ τζουντεν". Φεμιναζι κυριολεκτικά.Naida έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:17Πλάκα μας κάνει ο ΑσέβαστοςΑσέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:41
Από την τηλεόραση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:44Εσύ πού το έμαθες;Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:27 Παιδιά ελπίζω να μάθατε πως ο σύζυγός της είναι Πακιστανός και αυτή γύφτισσα.
Αυτό θα κάνω, θα βγω εδώ στην πλατεία και όποιον περνάει θα τον δείχνω κ θα του λέω Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΎ!!!111! Κ όταν έρθει να μου σκάσει το κροσέ στη μούρη θα του πω ε νταξ φίλε χαλάρωσε, συμβολικά το λέω για τη μικρή μερίδα ενηλίκων που βιαζουν παιδιάNaida έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:26
Δεν αναφέρονται στους άνδρες αποκλειστικά αλλά οκ, ξέσπασε. Βγαλτα από μέσα σου.
Σε ποιους άλλους αναφερότανε;Naida έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:26Δεν αναφέρονται στους άνδρες αποκλειστικά αλλά οκ, ξέσπασε. Βγαλτα από μέσα σου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:24Δίκιο έχει. Να βάλουν τους συμβολισμούς στον πάτο τους. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με κατηγορεί συμβολικά εκεί που περπατάω δείχνοντάς με ως βιαστή για να εξυπηρετήσει τη μαλακια που τον δέρνει στον εγκέφαλο. Με μόνο ενδεικτικό σημάδι της ενοχής μου ότι έχω ψωληνα. Φαντάσου τώρα να το κάναμε αυτό για τους Εβραίους που ελέγχουν τον κόσμο επειδή ο Ζουκερμπεργκ είναι Εβραίος. Εκεί που περπατάει ο άλλος να τον δειχναμε φωνάζοντας "αχτσουνγκ τζουντεν". Φεμιναζι κυριολεκτικά.