!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μέλλουσα Κυρία Πρωθυπουργού
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Η μέλλουσα Κυρία Πρωθυπουργού
Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται ενδιαφέρον το dynamic του ζεύγους, όχι τόσο ο νεποτισμός της φάσης. Εννοώ μπαμπάς και γιός φαίνονται ότι είναι full simp cuckies.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 γκρινιάζετε όμωες ρε μαλάκες λες και οι γόνοι είναι ελληνικό φαινόμενο. Ο τωρινός πρωθυπουργός της Αγγλίας ξερω'γω έχει ρίζες απο Οθωμανική αριστοκρατία. Κλάιν![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
ποιος έχει καλό αρχείο να μας βρει εκείνο το επικό νήμα του Γιαννόπουλου που μας έφερνε κάτι στατιστικά απο τουρνουά υπο-junior για να δικαιολογήσει τη Λατινοπούλου που έγραφε στο βιογραφικό ότι είναι "πρωταθλήτρια" στο τέννις; Αν μας ακούει και ο ίδιος, ας βοηθήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.
- NoMoreLice
Έλα ρε, μια χαρά είναι τα παιδιά, να του δώσει μόνο λίγο από τα "συμπληρώματα" που παίρνει και είναι έτοιμοι τον Αύγουστο για Μύκονοfoscilis έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:46 [img]https://i.postimg.cc/6QhB8jps/kons ... webp[/img]
() Μάσκα
() Αποστάσεις
(+) Ανεμελιά
Αν έβαλε μετά και το τραβελι να κάνει καμιά βόλτα με γουρούνα σε τίποτα πεζόδρομο είναι όντως άξιος.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μέση τενίστρια με διακρίσεις είναι ακόμα χειρότερη, ενώ ο μέσος τενίστας με διακρίσεις είναι κατηγορία φτερού. Αναλογικά, αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι ντούκια;sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:43Γενικά;Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:41sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:33 Ρε συ, έτυχε να είμαι για λίγη ώρα χτε σε ένα χώρο με ανοιχτό χαζοκούτι, ε, πήρα το τηλεκοντρόλ και έκανα ζάπινγκ μέχρι που έπεσα πάνω στα τελειώματα του τελευταίου σετ. Πολύ συμπαθής η Μ. Σ. και αρκετά προσγειωμένη, αξιόλογη και συγκροτημένη μου φάνηκε αλλά, όπως πάντα, το πρώτο ίσως πράμα που σκέφτηκα ήταν "ποιος θα πήγαινε έτσι άφοβα να της τον δώσει; είναι μόνο μυς", ε μόλις μου έλυσες την απορία, τυχαίο;
![]()
Δεν σε κάνει κούκου, δλδ;
Όχι.
Αυτές φαίνεται να τους ρίχνουν πολύ σε μυική μάζα.
Κατά τα άλλα, εδώ και καιρό λένε πως είναι με τον Τσιτσιπά. Τους έχουν δει και μαζί.
Με τον Μητσοτζούνιορ υπάρχουν κοινές εμφανίσεις;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προς το παρόν και μετά τις αξύριστες μασχάλες έχει στρέψει την προσοχή της στους Πακιστανούς βαστές.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:43ποιος έχει καλό αρχείο να μας βρει εκείνο το επικό νήμα του Γιαννόπουλου που μας έφερνε κάτι στατιστικά απο τουρνουά υπο-junior για να δικαιολογήσει τη Λατινοπούλου που έγραφε στο βιογραφικό ότι είναι "πρωταθλήτρια" στο τέννις; Αν μας ακούει και ο ίδιος, ας βοηθήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.![]()
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/06 ... t_880.html
JunακιJuno έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:48Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μέση τενίστρια με διακρίσεις είναι ακόμα χειρότερη, ενώ ο μέσος τενίστας με διακρίσεις είναι κατηγορία φτερού. Αναλογικά, αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι ντούκια;
Αυτές φαίνεται να τους ρίχνουν πολύ σε μυική μάζα.
Κατά τα άλλα, εδώ και καιρό λένε πως είναι με τον Τσιτσιπά. Τους έχουν δει και μαζί.
Με τον Μητσοτζούνιορ υπάρχουν κοινές εμφανίσεις;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ξεχειλίζει απο νέα δημοκρατία η φώτοΣενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:43ποιος έχει καλό αρχείο να μας βρει εκείνο το επικό νήμα του Γιαννόπουλου που μας έφερνε κάτι στατιστικά απο τουρνουά υπο-junior για να δικαιολογήσει τη Λατινοπούλου που έγραφε στο βιογραφικό ότι είναι "πρωταθλήτρια" στο τέννις; Αν μας ακούει και ο ίδιος, ας βοηθήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.![]()

https://latinopoulou.gr/viografiko-lati ... -afroditi/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 08 Ιουν 2021, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ω ρε παντόφλα που έχει να φάει ο μικρός

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Την έφαγαν οι τουμπανιασμενες τριχωτες μπρατσαρουδες, πάνε οι εποχές οι παλιές, που υπήρχε επιτυχία και γυναικεία αισθαντικότητα. Δεν προδωσε τη γυναικεία της φύση η λατινοπουλου, γι αυτό ένα τόσο μεγάλο ταλέντο έμεινε αναξιοποίητο. Δεν πειράζει, κέρδισε η πολιτική.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:43ποιος έχει καλό αρχείο να μας βρει εκείνο το επικό νήμα του Γιαννόπουλου που μας έφερνε κάτι στατιστικά απο τουρνουά υπο-junior για να δικαιολογήσει τη Λατινοπούλου που έγραφε στο βιογραφικό ότι είναι "πρωταθλήτρια" στο τέννις; Αν μας ακούει και ο ίδιος, ας βοηθήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αφού τσέκαρα και τα βιντεάκια, βλέπω πως δεν υπάρχει καθόλου αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Μήπως τα έχει με τον προπονητή που είναι δίπλα του όλη την ώρα;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γονείς καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Proper νοικοκυραία.dna replication έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:52ξεχειλίζει απο νέα δημοκρατία η φώτοΣενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:43ποιος έχει καλό αρχείο να μας βρει εκείνο το επικό νήμα του Γιαννόπουλου που μας έφερνε κάτι στατιστικά απο τουρνουά υπο-junior για να δικαιολογήσει τη Λατινοπούλου που έγραφε στο βιογραφικό ότι είναι "πρωταθλήτρια" στο τέννις; Αν μας ακούει και ο ίδιος, ας βοηθήσειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 Κριμα που δεν έχει τόσο καλό μπακχαντ η λατινοπουλου, να ειχαμε ζευγάρι φωτιά, και ο λόγος της σοβαρής δεξιάς να έφτανε στα πέρατα της οικουμένης.![]()
https://latinopoulou.gr/viografiko-lati ... -afroditi/
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Θα έπρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα και να είχε προσπαθήσει έστω σχέση με τσιτσιπα. Τόσες χώρες πλέον έχουν γκαιυ πρωθυπουργούς. Εμείς γιατί όχι;panos291 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:40Ενταξει πρωθυπουργός ειναι ο πατέρας του, απο τις πιο γνωστες αθλητριες στην Ελλάδα αυτη, ε δεν είναι περιεργο που το εγραψαν.foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:32 Με έχει ψιλοφρικαρει η επικοινωνιακή προβολή των κωλοπαιδων Μητσοτάκη και Σαμαρά που έχει ξεκινησει μεν αρκετούς μήνες αλλά εδώ και μία βδομάδα γίνεται τελείως ξεδιαντροπα.
- Golden Age
Άλλο η καταγωγή, άλλο η προώθηση μέσα στο σύστημα.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 10:39 γκρινιάζετε όμωες ρε μαλάκες λες και οι γόνοι είναι ελληνικό φαινόμενο. Ο τωρινός πρωθυπουργός της Αγγλίας ξερω'γω έχει ρίζες απο Οθωμανική αριστοκρατία. Κλάιν![]()
Ο Τζονσόνογλου, ασχέτως του Οθωμανού υπουργού παππού του, στη Βρεττανία ξεκίνησε απο το 0. Οκ ήταν κι ο πατέρας του γνωστός συγγραφέας, αλλα δεν τον προώθησε κάποιο τζάκι στην πολτική ζωή της Βρεττανίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 144 Απαντήσεις
- 3119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 60 Απαντήσεις