Να στο πως και αλλιώς. Το ότι είναι όλο μύες είναι συγχωρήσιμο. Το ότι πούλησε την πσυχή της στο διάολο πόσο συγχωρήσιμο είναι;sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:44Νταξ, μας γάμησες τώρα.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:41Περίεργο focus έκανες. Αυτός τα έχει μια μια που είναι όλο μύες, κι αυτή τα έφτιαξε με ένα τύπο που είναι όλος Μητσοτάκης. Τι είναι πιο διεστραμμένο;sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:33 Ρε συ, έτυχε να είμαι για λίγη ώρα χτε σε ένα χώρο με ανοιχτό χαζοκούτι, ε, πήρα το τηλεκοντρόλ και έκανα ζάπινγκ μέχρι που έπεσα πάνω στα τελειώματα του τελευταίου σετ. Πολύ συμπαθής η Μ. Σ. και αρκετά προσγειωμένη, αξιόλογη και συγκροτημένη μου φάνηκε αλλά, όπως πάντα, το πρώτο ίσως πράμα που σκέφτηκα ήταν "ποιος θα πήγαινε έτσι άφοβα να της τον δώσει; είναι μόνο μυς", ε μόλις μου έλυσες την απορία, τυχαίο;
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μέλλουσα Κυρία Πρωθυπουργού
Re: Η μέλλουσα Κυρία Πρωθυπουργού
Του 20% και λιγότερο του εκλογικού σώματος αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:44επαγγελματισμός. Τρίτη, τεταρτη, πεμπτη γενιά που θα απομυζήσει ολους τους Ελ με τη συνενοχή των μισων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό είναι πλεονασμός, ήδη από το πρώτο μας γάμησες.Σενέκας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:45Να στο πως και αλλιώς. Το ότι είναι όλο μύες είναι συγχωρήσιμο. Το ότι πούλησε την πσυχή της στο διάολο πόσο συγχωρήσιμο είναι;![]()
.
.
- Μαυροβασίλης
άσωτο Μητσοτακικό σουπρημασυ και μεγιστοποίηση ROI, η μπούλα βγάζει τώρα φράγκα κι ο νέος βάζει υποδομή και στρώνει προφίλ για να βγάλει χοντρά αργότερα (λίγο το ΒΜΙ του πρέπει να προσέξει)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεύτερη σελίδα και δεν έχει επενέβη ήδη η σατανικιά;
Πως γκέγκεν ετούτο;
Πως γκέγκεν ετούτο;
.
.
Άριστο σπορ το τέννις.
- Υδράργυρος
Όπως ο Νίκου Τσαουσέσκου με την Κομανέντσιfoscilis έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:44επαγγελματισμός. Τρίτη, τεταρτη, πεμπτη γενιά που θα απομυζήσει ολους τους Ελ με τη συνενοχή των μισων.
Κάποια πράγματα δεν επιδέχονται επικοινωνιακής σωτηρίας, η καλύτερη στρατηγική είναι να περιμένεις να ξεχαστεί και να προσεύχεσαι να μην υπάρξουν τα πολύ κωμικοτερα ενσταντανε που είναι σε θέση να δώσει μορφολογικά μιλωντας η σχέση.sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:48 Δεύτερη σελίδα και δεν έχει επενέβη ήδη η σατανικιά;
Πως γκέγκεν ετούτο;
- Μαυροβασίλης
να προσθέσω ότι ο πάππος θα ήταν περήφανος για την προικοθηρική διάσταση του θέματος, τουλάχιστον με το παρών νετ γουορθ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Κι όμως, θα δεις, θα χωθεί, δεν έχουν μάθει ακόμη μπαλίτσα.
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Να υποθέσω πως το βιτάμ δεξιά είναι το βαμπίρ;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Υδράργυρος
Είναι τόση η εξουσία και το χρήμα που συγκεντρώνει η οικογένεια μητσοτάκη που οι σελεμπριτις σφάζονται για τους γόνους της οικογένειας
να κάνω σχετικό πλάγκ;Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 08:53 να προσθέσω ότι ο πάππος θα ήταν περήφανος για την προικοθηρική διάσταση του θέματος, τουλάχιστον με το παρών νετ γουορθ
viewtopic.php?f=11&t=31476&hilit=%CF%80 ... E%B8%CE%B7
παλιά αριστοκρατία+ σύγχρονος πλούτος είναι το πιο κλασικό match
Γενικά θα πέφτει ακραίο στραπονάκι. Αλλά εντάξει μπαμπάς και γιός είναι soyboys, τι να κάνουμε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 144 Απαντήσεις
- 3119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ