Τη γάμησες μ΄ αυτό το προφιτερόλ (Κωνσταντινίδη είναι;) ,θα δούμε.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:55εμένα; που με αυτοθυσία σας ανοίγω τα μάτια για να φυλάγεστε από διπλοτριπλοτρολοπροφιλπροφιτερόλ;Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:54Δεν έχει χάρη ,θα σε κάψουμε στην πυρά καριόλη.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:50
έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Η αλήθεια είναι ότι εδώ σε ενδιαφέρει να ξέρει ότι είσαι εσύ που του γράφεις.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:50έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:48Με την 6η περσόνα γράφεις;the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:46
κάνεις εσύ διάλογο; ένα συνεχές παραλήρημα είσαι.![]()
![]()
![]()
sharp έγραψε: 07 Ιουν 2021, 22:04Η αλήθεια είναι ότι εδώ σε ενδιαφέρει να ξέρει ότι είσαι εσύ που του γράφεις.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:50έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234![]()
Όχι και θα το δεις.
https://gearspace.com/board/search.phpST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:20Το θυμάμαι αν και έχω κόψει πια εδώ και καιρό. Για πες;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:22Πολύ καλή ευκαιρία αυτό να σε ενημερώσω για κάτι Στάθη.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:53
Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.
Το θυμάσαι το γκήαρσλάτζ έτσι;
Μπορείς να καταλάβεις τον λόγο ε;
Δεν πάμε καλά Στάθη μου, καθόλου καλά...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εδώ να πούμε ότι τον καλό φίλο Δημοκρατικός τον πάω με χίλια και εχτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνει (μας κάνει όλους καλλίτερους και σωστότερους Πατριώτες) και ότι δεν έχω πρόβλημα που διάβαζε τα πμ μου, θα τον ήθελα και εδώ μοντ για να σας πω την πάσα α-λήθεια αλλά με αυτά και με αυτά φοβάμαι πολύ ότι άμα γίνει και εδώ μοντ θα δημοσιεύσει σε εσάς την άηπη μου και αυτό πάει πολύ, χοντρό, πολύ χοντρό.
.
.
Τι έχει γίνει; Έχω να μπω πολύ καιρό αλλά το layout σαν να υποβαθμίστηκε. Δεν κατάλαβα τι εννοείςsys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:09https://gearspace.com/board/search.php
Ωπα, πότε άλλαξε όνομα το domain;
Γιατί πήρες το άβατρ του μπάμια;
the end
Μήπως είναι και ο μπάμιας;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όχι ρε συ με τον μπάμια έχουμε πιεί και καφέ.
the end
Με τον comet δηλαδή.
Occasio facit furem
Όχι. Άλλος ο κόμετ, άλλος ο χάο. Καρατσεκαρισμένο.
the end
pc φίλε μου...ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:18Τι έχει γίνει; Έχω να μπω πολύ καιρό αλλά το layout σαν να υποβαθμίστηκε. Δεν κατάλαβα τι εννοείςsys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:09https://gearspace.com/board/search.php
Ωπα, πότε άλλαξε όνομα το domain;
Τα έχουνε γαμήσει τη μανούλα τα μαλακισμένα.
Πείραζε σε κάποιες ευαίσθητες ψυχούλες το σλατζ στο τέλος.
Γι αυτό σου/σας λέω, η φασούλα που έχουμε στήσει εδώ είναι κυριολεκτικά μια διαδικτυακή όαση, είναι για πολλές φάπες όλα αυτά τα μαλακισμένα, που χαλιούνται κιόλα ρε μλκ, χαλιούνται κιόλα το κέρατο μου, και έχουν και παράπονα, σκατιάρηδες.
Καταρχήν καταφέραμε και έχουμε την τιμή να μας κάνει μοντερέησο ο Μπέρι, ο Μπέρι ρε μαλακισμένα.
Μπέρι, όταν έρθει η ώρα για το δικό μου μπαν αν δεν πατήσεις εσύ το κουμπάκι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.
.
.
Όντως. Διάβασα για το petition. Είναι φευγάτοι αυτοί από την άλλη μεριά της λίμνης. Ας μην κουράσουμε με offtopic εδώ.
Γιατί, ποιο είναι το τόπικ;
Το τόπικ Στάθη μου είναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ στην προηγούμενη μου δημοσίευση, τίποτε άλλο.
.
.
είναι αλήθεια πως για τους περισσότερους εδώ θα ήταν εξαιρετικά ξενέρωτο το αυστηρό moderation που ζητάνε. Μοιάζει σαν να μην το έχουν ζήσει. Σε ένα φόρουμ ειδικού αντικειμένου θα είχε νόημα. Σε ένα ποικίλων θεμάτων σαν το δικό μας, θα το τελείωνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις