Δεν εκνευρίζομαι,απογοητεύομαι ,θέλω να ξέρω με ποιον συνομιλώ. Με τον Λοξία π.χ γνωριζόμαστε σχεδόν 15 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλοι ,ξέρει ο καθένας τα χούγια του αλλουνού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Το θυμάμαι αν και έχω κόψει πια εδώ και καιρό. Για πες;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:22Πολύ καλή ευκαιρία αυτό να σε ενημερώσω για κάτι Στάθη.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:53Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43
Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;![]()
Το θυμάσαι το γκήαρσλάτζ έτσι;
Τι συγκρίνεις ρε Στύγιε;Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:17Δεν εκνευρίζομαι,απογοητεύομαι ,θέλω να ξέρω με ποιον συνομιλώ. Με τον Λοξία π.χ γνωριζόμαστε σχεδόν 15 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλοι ,ξέρει ο καθένας τα χούγια του αλλουνού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντάξει, δεν χρειάζεται να τους κάνεις όλους φίλους.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:17Δεν εκνευρίζομαι,απογοητεύομαι ,θέλω να ξέρω με ποιον συνομιλώ. Με τον Λοξία π.χ γνωριζόμαστε σχεδόν 15 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλοι ,ξέρει ο καθένας τα χούγια του αλλουνού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σωστό. Αλλά και πάλι υπάρχουν θεματάκια. Το να έχει ένα άτομο 2-3 λογαριασμούς αν είναι χαλαρό και δεν μπαίνει για καυγά, δεν αλλάζει και πολλά. Το να έχει όμως ένα κομματικό μποτάκι ή κάποιος φανατισμένος είναι σίγουρο πως θα τους χρησιμοποιήσει για μαζικές επιθέσεις εναντίον κάποιου που διαφωνεί.
Και προσωπικά κατανοώ πάρα πολύ αυτό που λέει ο Στύγιος. Με κάποια άτομα έχουμε ανταλλάξει απόψεις χιλιάδες φορές. Είναι κάτι παραπάνω από απλοί γνωστοί. Αν κάθε φορά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πιθανόν ο συνομιλητής μας μας κοροϊδεύει, γίνεται κάπως άχαρο.
Δεν έχω facebook κι έχω όσους πιστεύω ότι αξίζω κι αξίζουν να είμαστε φίλοι , λίγοι και καλοί.vagabondo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:34Εντάξει, δεν χρειάζεται να τους κάνεις όλους φίλους.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:17Δεν εκνευρίζομαι,απογοητεύομαι ,θέλω να ξέρω με ποιον συνομιλώ. Με τον Λοξία π.χ γνωριζόμαστε σχεδόν 15 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλοι ,ξέρει ο καθένας τα χούγια του αλλουνού.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:13
Μην εκνευρίζεσαι βρε Στύγιε.
Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι στιγμές για τον κομήτη.
Είχε την ευκαιρία να νοιώσει για λίγο, ρυθμιστής των πραγμάτων.![]()
Σχετικο ειναι αυτο. Πολλες φορες ευχεσαι το αντιθετο.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:39 Αν κάθε φορά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πιθανόν ο συνομιλητής μας μας κοροϊδεύει, γίνεται κάπως άχαρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
the comet the course the tail
κάνεις εσύ διάλογο; ένα συνεχές παραλήρημα είσαι.
Μην το σκέφτεστε.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:39 Αν κάθε φορά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πιθανόν ο συνομιλητής μας μας κοροϊδεύει, γίνεται κάπως άχαρο.
Ο Cauldron που σκεφτόταν ότι εγώ και ο Otto είμαστε το ίδιο άτομο, τι κατάλαβε;
Δεν είναι άχαρο να πλάθεις σενάρια;
Occasio facit furem
Με την 6η περσόνα γράφεις;the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:46κάνεις εσύ διάλογο; ένα συνεχές παραλήρημα είσαι.![]()
-
να και η κακιώσσα. όποτε είναι να ειρωνευτεί και να βγάλει χολή δεν χάνει ευκαιρία.
-
έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:48Με την 6η περσόνα γράφεις;the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:46κάνεις εσύ διάλογο; ένα συνεχές παραλήρημα είσαι.![]()
![]()
Δεν έχει χάρη ,θα σε κάψουμε στην πυρά καριόλη.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:50έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:48Με την 6η περσόνα γράφεις;the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:46
κάνεις εσύ διάλογο; ένα συνεχές παραλήρημα είσαι.![]()
![]()
![]()
-
εμένα; που με αυτοθυσία σας ανοίγω τα μάτια για να φυλάγεστε από διπλοτριπλοτρολοπροφιλπροφιτερόλ;Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:54Δεν έχει χάρη ,θα σε κάψουμε στην πυρά καριόλη.the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 21:50έχει χάρη που έχω ξεχάσει τους κωδικούς από τις άλλες 234234![]()
-
εγώ φταίω, που είπα την αλήθεια....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 247 Προβολές