Δεν θέλει ερώτημα και δεκαήμερο μπαν για να θεωρούν περιττό έναν καινούργιο λογαριασμόSid Vicious έγραψε: 07 Ιουν 2021, 19:52 Κανονικα ο κομετ και ολοι οι λογαριασμου του πρεπει να διαγραφουν ειδαλλως και δημιουργειται προηγουμενο ωστε καθεις να εχει απεριοριστους λογαριασμους και επισης ειναι προσβλητικο για τους υπολοιπους χρηστες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
-
the comet the course the tail
δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.
-
οι άλλοι λογαριασμοί μου είναι συγκάτοικοί μου και έχουμε ένα πισι* μόνο
εγώ απλά υπαγορεύω τι να γράφουν μερικές φορές.
* το λέω αυτό σε περίπτωση που το πχορουμ τσεκάρει κι άλλα δεδομένα πέρα από ip (π.χ. cookies, browser, λειτουργικό, ανάλυση οθόνης κλπ)
* το λέω αυτό σε περίπτωση που το πχορουμ τσεκάρει κι άλλα δεδομένα πέρα από ip (π.χ. cookies, browser, λειτουργικό, ανάλυση οθόνης κλπ)
αν μαγείρεψες φασολάδα αυτό θα φας είτε με κανονισμούς είτε με μη κανονισμούς και με κλεισμένη την τρύπα με φελλό
για να μην μπορείς να εξάγεις ούτε τα αέρια
-
ζηλέυεις που έχω ποιο πολλούς λογαριασμοίnemo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:17αν μαγείρεψες φασολάδα αυτό θα φας είτε με κανονισμούς είτε με μη κανονισμούς και με κλεισμένη την τρύπα με φελλό
για να μην μπορείς να εξάγεις ούτε τα αέρια![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εμένα όχι;Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:28ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, τον καρασυμπαθώ. Είναι από τους λίγους που συμπαθώ εδώ μέσα για την ακρίβεια.enaon έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:25 καλά πήγε, μάθαμε οτι
ο κόμετ δεν κάνει λάθος, φταινε οι γραφικοί που δεν καναν το ίδιο με εκείνον και τον εξέθεσαν.
ο πσι ειναι ουφο
ο δημοκρατικός δεν μας συμπαθεί πολύ σαν ειδος
η σέσιλη εχει τα νευρα της με τον πσι
ο γγ θα ήθελε η πληροφορική να ειναι τμημα του δελτίου του σκαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
είναι ζήτημα κοροϊδίας προς τους συνομιλητές σουthe comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:19ζηλέυεις που έχω ποιο πολλούς λογαριασμοίnemo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:17αν μαγείρεψες φασολάδα αυτό θα φας είτε με κανονισμούς είτε με μη κανονισμούς και με κλεισμένη την τρύπα με φελλό
![]()
-
καθόλου, από την στιγμή που το μέσο είναι απρόσωπο και υποτίθεται ανώνυμο.nemo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:23είναι ζήτημα κοροϊδίας προς τους συνομιλητές σουthe comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:19ζηλέυεις που έχω ποιο πολλούς λογαριασμοίnemo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:17
αν μαγείρεψες φασολάδα αυτό θα φας είτε με κανονισμούς είτε με μη κανονισμούς και με κλεισμένη την τρύπα με φελλό
![]()
ανώνυμο μπορεί να είναι γιατί το θέλουμε αλλά δεν είναι απρόσωπο από την στιγμή που συζητάς και ανταλλάσσεις γνώμεςthe comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:24καθόλου, από την στιγμή που το μέσο είναι απρόσωπο και υποτίθεται ανώνυμο.
-
είναι απρόσωπο.nemo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:36ανώνυμο μπορεί να είναι γιατί το θέλουμε αλλά δεν είναι απρόσωπο από την στιγμή που συζητάς και ανταλλάσσεις γνώμεςthe comet the course the tail έγραψε: 07 Ιουν 2021, 20:24καθόλου, από την στιγμή που το μέσο είναι απρόσωπο και υποτίθεται ανώνυμο.
και αν εγώ έχω πολλά προφιλ, είναι ευκαιρία να συζητάς και να ανταλλάσσεις περισσότερες γνώμες.
χίλιους 42ους θα πρεπε να χουμε εδώ μέσα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
στους μισους ειμαστε
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μην εκνευρίζεσαι βρε Στύγιε.
Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι στιγμές για τον κομήτη.
Είχε την ευκαιρία να νοιώσει για λίγο, ρυθμιστής των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ίσως τον επηρέασα λίγο που του λεγα τόσα χρόνια ότι είναι
άνδρας που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κλωνοποιηθεί
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις