το έχω καταλάβει αυτό, αλλά είσαι κομπιουτεράς, με την έννοια του μικροβίου; Θα παίξεις με δρομολόγηση, θα αυτοματοποιήσεις το σπιτι όταν δεν έχεις κάτι να κάνεις, αρκεί να έχει κομπιουτεράκια μέσα κλπ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:18 Στην 1η λυκείου προγραμμάτισα για πρώτη φορά από χόμπι, έκτοτε βγήκα εκτός πορείας για πολλά χρόνια, αλλά τώρα προγραμματίζω επαγγελματικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτο το βιντεο εξετρεψε τη ζωη μου
Re: Αυτο το βιντεο εξετρεψε τη ζωη μου
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι δύσκολη ερώτηση, νόμιζα θα μιλάγαμε για παιχίδια στο PC. 
με εμένα σώθηκες, παίζω μόνο με φίλους ανταγωνιστικά, μόνος δεν γίνεται, έχω το μικρόβιο και μόνο 24 ώρες, έπρεπε να διαλέξω, οπότε ουσιαστικά δεν παίζωDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:26 Αυτό είναι δύσκολη ερώτηση, νόμιζα θα μιλάγαμε για παιχίδια στο PC.![]()
αλλά είμαι περίεργος αν κάποιος το έχει ζυγίσει αλήθεια και κάνει και τα δύο, νομίζω δεν έχω γνωρίσει κανέναν.
- Dwarven Blacksmith
Ε έχω και χόμπι πρότζεκτς, αν και όχι στο δικό σου στυλ. Αν ξέρω ότι πουλάνε μπρίζα wifi δεν θα κάτσω να προγραμματίσω δικιά μου, επίσης φοβάμαι το ρεύμα. Σοφτγουερ μόνο.enaon έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:29με εμένα σώθηκες, παίζω μόνο με φίλους ανταγωνιστικά, μόνος δεν γίνεται, έχω το μικρόβιο και μόνο 24 ώρες, έπρεπε να διαλέξωDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:26 Αυτό είναι δύσκολη ερώτηση, νόμιζα θα μιλάγαμε για παιχίδια στο PC.![]()
αλλά είμαι περίεργος αν κάποιος το έχει ζυγίσει αλήθεια και κάνει και τα δύο, νομίζω δεν έχω γνωρίσει κανέναν.
Επίσης βλέπω πολύ quill18, που είναι ένας τυπάς που παίζει ίδιο στυλ παιχνίδια με μένα και προγραμματίζει κιόλας.
Βέβαια έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει "κανονική δουλειά".
https://www.youtube.com/user/quill18/videos
https://www.youtube.com/user/quill18creates/videos
Ορίστε, τώρα ξέρεις 2 άτομα.
ωραία
την παρασκευή έχω μπασκετάκι με τα παιδιά απο τα παλιά, θα μου πούνε πάλι να μπω να παίζουμε ένα που δεν θυμάμαι πιο είναι αλλά και καλά είναι τρομερό, θα πω πάλι το ποίημα, δεν γίνεται να κάνεις και τα δύο κλπ, θα ξεχάσω βολικά ότι ξέρω δύο που το κάνουν
- Dwarven Blacksmith
Την ίδια μέρα όντως δε γίνεται, αλλά μπορείς να μοιράσεις τις μέρες. Προ τιπ!
Εγώ συνήθως περνάω περιόδους που λατρεύω κάτι, και μετά περνάει και δε θέλω να το δω μπροστά μου.
Ε οπότε οι κύκλοι έρχονται από μόνοι τους. Και όχι μόνο αυτά τα δύο, έχει κι άλλα το ροτεισον.
Εγώ συνήθως περνάω περιόδους που λατρεύω κάτι, και μετά περνάει και δε θέλω να το δω μπροστά μου.
Ε οπότε οι κύκλοι έρχονται από μόνοι τους. Και όχι μόνο αυτά τα δύο, έχει κι άλλα το ροτεισον.
-
Ορέστης 35
Στουρναρη κοντα στην πλατεια. Ψηλος με μουσακι.enaon έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:12Δεν θυμάμαι ποιος είναι αυτός.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 00:54 Απο Transputer εχεις περασει προσφατα; Το εχει κανει σαν μουσειο παλιων παιχνιδιων το μαγαζι.
απέναντι απο την κουνάνη, ένας πειρατής;
η λες τον μεγάλο ψηλά, που ήταν σχετικά αποκομμένος, με πολλά πράγματα μέσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 14 Αύγ 2018, 02:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ορέστης 35
Τι παιχνιδια μπορεις να φτιαξεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:18
Στην 1η λυκείου προγραμμάτισα για πρώτη φορά από χόμπι, έκτοτε βγήκα εκτός πορείας για πολλά χρόνια, αλλά τώρα προγραμματίζω επαγγελματικά.
- Dwarven Blacksmith
Interactive hentai κυρίως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:05Τι παιχνιδια μπορεις να φτιαξεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:18
Στην 1η λυκείου προγραμμάτισα για πρώτη φορά από χόμπι, έκτοτε βγήκα εκτός πορείας για πολλά χρόνια, αλλά τώρα προγραμματίζω επαγγελματικά.
-
Ορέστης 35
Ο πρωτος μαλλον. Που ειχε και κλαβιε στο μαγαζι και ασχολουνταν ο ιδιος με μουσικη.enaon έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:04 απέναντι απο την κουνάνη, ένας πειρατής;
Εχει και στο ρετρομενιαξ πληροφοριες για ολα αυτα που συζηταμε.
- hellegennes
Γίνεται. Το έκανα για χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:51 Την ίδια μέρα όντως δε γίνεται, αλλά μπορείς να μοιράσεις τις μέρες. Προ τιπ!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ναι κατάλαβα ποιόν λές, νομίζω απέναντι απο την κουνάνη και το μικροκάτι, δεν θυμάμαι πώς το λέγανε. Για παιχνιδάκια εγώ πήγαινα σε ένα κύριο που περπατούσε αργά, απο την κάτω πλευρά προς την αραχνών, με πήγαιναν και δεν θυμάμαι και πού ακριβώς, πρέπει να το σκεφτώ πολύΟρέστης 35 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:22 Ο πρωτος μαλλον. Που ειχε και κλαβιε στο μαγαζι και ασχολουνταν ο ιδιος με μουσικη.
- blackpaint
ΠροσλαμβανεσαιDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:09Interactive hentai κυρίως.Ορέστης 35 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 02:05Τι παιχνιδια μπορεις να φτιαξεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 01:18
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 7 Απαντήσεις