!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα παραβίαση μέτρων από... γαλάζιο βουλευτή
Re: Νέα παραβίαση μέτρων από... γαλάζιο βουλευτή
Να τον φτιάξω λίγο παραπάνω
Πήγε και εθελοντής για κοβιντ (αλλά έφαγε τα μουτρα του με την γραφειοκρατία κ την αδυναμία να τον παρουν αρχικά, άσχετα τι έλεγε ο υπ. Υγείας στα κανάλια καλώντας σε εθελοντισμό, 05/12/2020 https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... ontis/amp/ )
Και επιπλέον, επειδή το ντοκουμέντο δεν είναι πρωτο θεμα,
Είχε πληροφορια για γλεντι εκτός σπιτιού
Πήρε τηλέφωνο τον βουλευτή κ τους το έκλεισε
Τελοσπαντων, καλά έκανε ο άνθρωπος,
Μόνο κι εμείς όλους αυτους τους μήνες είμαστε άνθρωποι...
Πήγε και εθελοντής για κοβιντ (αλλά έφαγε τα μουτρα του με την γραφειοκρατία κ την αδυναμία να τον παρουν αρχικά, άσχετα τι έλεγε ο υπ. Υγείας στα κανάλια καλώντας σε εθελοντισμό, 05/12/2020 https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... ontis/amp/ )
Και επιπλέον, επειδή το ντοκουμέντο δεν είναι πρωτο θεμα,
Είχε πληροφορια για γλεντι εκτός σπιτιού
Πήρε τηλέφωνο τον βουλευτή κ τους το έκλεισε
Τελοσπαντων, καλά έκανε ο άνθρωπος,
Μόνο κι εμείς όλους αυτους τους μήνες είμαστε άνθρωποι...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
σταρχίδια μας.απαγορεύεται
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στο πούτσο μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
κοίτα,μια και είσαι τόσο ηλίθιος που στηρίζεις τον βουλευτή που δεν τηρεί τα μέτρα που σου επιβάλλει και στα οποία είσαι αντίθετος,τότε λογικά αυτό που θεωρείς πούτσο είναι το αυτί σου
Κάτι μου λέει πως το θέμα σου μάλλον δεν θα μπορούσε να είναι διαπαραταξιακό
Raise the urinals
δεν με ενδιαφέρει τι σου λέει
Αν με ένοιαζε τόσο να ενδιαφέρει εσένα, θα σου είχα στείλει ίσως πμ
Ο αναγνώστης είναι σημαντικότερος
Raise the urinals
αναγνώστης είμαι και γω.πάλι δεν με ενδιαφέρει
δεν έχω καταλάβει εν προκειμένω ποια μέτρα παραβίασε συγκεκριμένα όμως. Τα περισσότερα μέτρα καταργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Τι έχει μείνει πλέον που παραβίασε ο συγκεκριμένος; Το ότι είχε μουσική;nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2021, 17:24και ο ετήσιος χορός των διασωληνωμένων να ήταν πάλι απαγορεύται.αν διαφωνεί με τα μέτρα μπορει να παραιτηθεί και να ρίξει όσες ζεμπεκιές γουστάρειptomahawk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 17:09 Αν ήταν όλοι εμβολιασμένοι με πιστοποιητικά και τα ρέστα εσύ που το ξέρεις; Λες επίσης πως ο Κέλλας νόσησε στο παρελθόν, άρα τι; καραντίνα φορ εβα γιατί έτσι θέλει ο φορουμίστας;![]()
Απ ότι φάνηκε μετά, κανένα μετρό... ΔΕΝ παραβιαστηκεΣενέκας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 18:43
δεν έχω καταλάβει εν προκειμένω ποια μέτρα παραβίασε συγκεκριμένα όμως. Τα περισσότερα μέτρα καταργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Τι έχει μείνει πλέον που παραβίασε ο συγκεκριμένος; Το ότι είχε μουσική;![]()
Στο αρχικό άρθρο, αναφέρουν γλέντι με μουσική κ dj, οχι γλέντι σε σπίτι.
Πήραν τηλέφωνο κ τον βουλευτη που αντί να τους το πει, τους το έκλεισε.
Μετά βέβαια το παραδέχτηκε κ ξεκαθάρισε πως ήταν σε σπίτι. Αν το ειχε κανει εξαρχής μπορεί να μην ανέβαινε το άρθρο (;).
(βέβαια είχαν επαγγελματία dj; πληρώθηκε μαυρα, εργάστηκε μετά τις 1 που υπάρχει απαγόρευση, πληρωθηκε σε ρεπο;
δεν ξεκαθαρίζεται, αλλά δεν γαμιεται, Ελλάδα είσαι).
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
viewtopic.php?f=29&t=29488&start=15&hil ... E%B7%CF%82
Τελικά το "ξέρεις ποιος είμαι γω ρε" έχει πέραση στην Ελλάδα.
Τελικά το "ξέρεις ποιος είμαι γω ρε" έχει πέραση στην Ελλάδα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αν είναι σε σπίτι [λολ] με 4 άτομα [ντιτζέι βουλευτή φίλο κ βρέφος] κανέναΣενέκας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 18:43 δεν έχω καταλάβει εν προκειμένω ποια μέτρα παραβίασε συγκεκριμένα όμως. Τα περισσότερα μέτρα καταργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Τι έχει μείνει πλέον που παραβίασε ο συγκεκριμένος; Το ότι είχε μουσική;![]()
απο τις φωτογραφίες μοιάζει όντως με κήπο(μεγάλου ίσως) σπιτιούnowhere έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:23αν είναι σε σπίτι [λολ] με 4 άτομα [ντιτζέι βουλευτή φίλο κ βρέφος] κανέναΣενέκας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 18:43 δεν έχω καταλάβει εν προκειμένω ποια μέτρα παραβίασε συγκεκριμένα όμως. Τα περισσότερα μέτρα καταργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Τι έχει μείνει πλέον που παραβίασε ο συγκεκριμένος; Το ότι είχε μουσική;![]()

και όντως, δε φαίνεται κάποιος συνωστισμός. Α υπήρχε συνωστισμός, να είσαι σίγουρος ότι το documento θα φρόντιζε να έχει πολύ πιο καταδικαστικές φωτο απ'αυτές που βλέπουμε. Νομίζω απλά τσίμπησες κλασικό βαξεβανισμό. Δεν υπάρχει είδηση
Εντάξει, ήταν μια ανθρώπινη στιγμή αδυναμίας 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος