Φερ πόηντ εδώ, κανένα γκολ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ - Ντιρεκτίβα
Re: Η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ - Ντιρεκτίβα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Συριζαίος
Θα μου βγει το φαγητό από τη μυτη
Αν είναι βλακώδες το sms τότε είναι βλάκες και όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ως αντιπερισπασμό αυτά που αναφέρει.Συριζαίος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 20:37 Mαξίμου: Πλαστό και βλακώδες το SMS που «αποκάλυψε» ο «Ελ. Τύπος»
https://left.gr/news/maximoy-plasto-kai ... o-el-typos
Το έχουν κάνει;
Αν ναι, σημασία δεν έχει η πλαστότητα του sms αλλά το μέγεθος της συντονισμένης ή ασυντόνιστης βλακείας των ζαίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Ποιός το κάρφωσε έχει σημασία.
Θα μπορούσε να είναι κάποια υπηρέτρια αλλά εμένα μου έχουν πει ότι οι εταιρείες των sms τα βλέπουν.
Συγκεκριμένα κάποιος είχε βάλει ένα poll σε sms. Μετά του λέω εγώ "ε ωραία, θα πούμε ότι κέρδισες 100-0". Αλλά αυτός είπε "όχι γιατί τα βλέπουν, πρέπει να περιμένουμε το πραγματικό".
Θα μπορούσε να είναι κάποια υπηρέτρια αλλά εμένα μου έχουν πει ότι οι εταιρείες των sms τα βλέπουν.
Συγκεκριμένα κάποιος είχε βάλει ένα poll σε sms. Μετά του λέω εγώ "ε ωραία, θα πούμε ότι κέρδισες 100-0". Αλλά αυτός είπε "όχι γιατί τα βλέπουν, πρέπει να περιμένουμε το πραγματικό".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
το ένα είναι Non paper σε βουλευτές και το άλλο είναι οδηγίες για τρόλς.Συριζαίος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 17:42 Γιατί όλοι οι βουλευτές λένε τα ίδια; | Δείτε το Non Paper της ΝΔ στους βουλευτές της
https://www.zarpanews.gr/Γιατί-όλοι-οι- ... τα-ίδια-Δ/
- Northern Spirit
στο θεμα και οι προηγουμενοι το ιδιο κανανε....Οι πρωνοι καφεδες στο Μαξιμου και αλλα τετοια γραφικα που συμβαινανε τον ιδιο σκοπο ειχανε: να ταισουνε σανο τα ελ προββατα..
Τι να ξεχασουμε τωρα τον Τζερυ Γιακουματο που εβγαονε στα καναλια και λιβανιζε τον Σαμαρα; τον στρατηγο Ανεμο και τα αλλα γραφικα του Πολυδωρα;
Αυτους τους πολιτες εχει η χωρα αυτες τις ηγεσιες βγαζει..
Οτι και να κανει ο Κουλης και στην ΝΔ οι βαρωνοι και αλλοι αναλογου τυπου πουθεναδες θα κανουνε κουμαντο..Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε.Ευτυχως υπαρχει η ΕΕ και μπορει και συνεχιζεται απροσκοπτα η εισαγωγη τροφιμων στη χωρα αλλιως με τετοιους τυπους που εκλεγει στην εξουσια καθε φορα ο..κυριαρχος λαος μεχρι και λιμος θα μπορουσε να πεσει..
Τι να ξεχασουμε τωρα τον Τζερυ Γιακουματο που εβγαονε στα καναλια και λιβανιζε τον Σαμαρα; τον στρατηγο Ανεμο και τα αλλα γραφικα του Πολυδωρα;
Αυτους τους πολιτες εχει η χωρα αυτες τις ηγεσιες βγαζει..
Οτι και να κανει ο Κουλης και στην ΝΔ οι βαρωνοι και αλλοι αναλογου τυπου πουθεναδες θα κανουνε κουμαντο..Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε.Ευτυχως υπαρχει η ΕΕ και μπορει και συνεχιζεται απροσκοπτα η εισαγωγη τροφιμων στη χωρα αλλιως με τετοιους τυπους που εκλεγει στην εξουσια καθε φορα ο..κυριαρχος λαος μεχρι και λιμος θα μπορουσε να πεσει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Πού το ξερεις; Επειδη λεει "προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ";gassim έγραψε: 13 Αύγ 2018, 23:42το ένα είναι Non paper σε βουλευτές και το άλλο είναι οδηγίες για τρόλς.Συριζαίος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 17:42 Γιατί όλοι οι βουλευτές λένε τα ίδια; | Δείτε το Non Paper της ΝΔ στους βουλευτές της
Ειστε τελειως ψυχοπαθεις;
αυτούς εννοώ τρόλς.foscilis έγραψε: 14 Αύγ 2018, 17:50Πού το ξερεις; Επειδη λεει "προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ";gassim έγραψε: 13 Αύγ 2018, 23:42το ένα είναι Non paper σε βουλευτές και το άλλο είναι οδηγίες για τρόλς.Συριζαίος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 17:42 Γιατί όλοι οι βουλευτές λένε τα ίδια; | Δείτε το Non Paper της ΝΔ στους βουλευτές της
Ειστε τελειως ψυχοπαθεις;
Μεταφορικά το λέω, αν εννοούσα εσένα και τον Συριζαίο θα σας έλεγα με τα νικνειμς σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 58 Απαντήσεις