νομίζω χρειαζόμαστε την συμβολή τού Σπύρος.Λεγεών έγραψε: 01 Ιουν 2021, 12:162021 => 2+0+2+1 = 5+0, χρησιμοποιούμε λίγο από το μελάνι του 0 για να κλείσουμε το κενό της κουλούρας και να φτιασιδώσουμε το γάμμα από πάνω της στο 5, και έτσι έχουμε ένα 6. εμβολιάζεσαι στις 6/6/6 με λίγα λόγια
το πάω καλά Papa John;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
- Bill Hicks
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:07Δυστυχώς.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:02 Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.![]()
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?![]()
Εμβόλια τέλος για τον Ιούνιο.
Δεν φτάνουν για όλους μάνα μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί να αγοράσω κάτι που μου προσφέρεται ήδη δωρεάν;Στύγιος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 15:30Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:07Δυστυχώς.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:02 Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.![]()
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?![]()
Δεν φτάνουν για όλους μάνα μου.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κάτσε, αν είναι να μπορούμε να κάνουμε και τρίτη δόση να το συζητήσουμεGherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:08Γιατί να αγοράσω κάτι που μου προσφέρεται ήδη δωρεάν;Στύγιος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 15:30Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:07
Δυστυχώς.![]()
Δεν φτάνουν για όλους μάνα μου.![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Η πλάκα είναι ότι αν δεν ήταν δωρεάν, θα γκρίνιαζαν περισσότερο.
Θυμάσαι στην αρχή που όλοι είχαν γίνει έξαλλοι με τους πολιτικούς φορείς που είχαν εμβολιασθεί πριν ανοίξει η πλατφόρμα για τον απλό λαό;
Ε, μόλις έγινε ελεύθερη και δωρεάν η πρόσβαση άρχισαν τα "γιατί μας τα δίνουν δωρεάν, εεεεε; Για να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα; Για να μας υποχρέωσουν να τα κάνουμε; Δεν θέμε ρε, δεν τσιμπάμε, δεν δηλώνουμε υποταγή. Μόνον αν χρεωθεί κάτι, θα το διεκδικήσουμε."
Και αυτό δεν ισχύει μόνον για τα εμβόλια αλλά για τα πάντα.
Γενικώς, αν μπλέξεις με παρανοϊκούς, μην περιμένεις να βγάλεις άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.Awesomatic έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:19Κάτσε, αν είναι να μπορούμε να κάνουμε και τρίτη δόση να το συζητήσουμεGherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:08Γιατί να αγοράσω κάτι που μου προσφέρεται ήδη δωρεάν;Στύγιος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 15:30
Πουλάω στη "μαύρη" ημερομηνίες .Τιμές συζητήσιμες , δεχόμαστε και πιστωτικές.![]()
![]()
Δεν τους θεωρώ παρανοϊκούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:25Η πλάκα είναι ότι αν δεν ήταν δωρεάν, θα γκρίνιαζαν περισσότερο.![]()
Θυμάσαι στην αρχή που όλοι είχαν γίνει έξαλλοι με τους πολιτικούς φορείς που είχαν εμβολιασθεί πριν ανοίξει η πλατφόρμα για τον απλό λαό;
Ε, μόλις έγινε ελεύθερη και δωρεάν η πρόσβαση άρχισαν τα "γιατί μας τα δίνουν δωρεάν, εεεεε; Για να μας μαντρώσουν σαν τα πρόβατα; Για να μας υποχρέωσουν να τα κάνουμε; Δεν θέμε ρε, δεν τσιμπάμε, δεν δηλώνουμε υποταγή. Μόνον αν χρεωθεί κάτι, θα το διεκδικήσουμε."
Και αυτό δεν ισχύει μόνον για τα εμβόλια αλλά για τα πάντα.
Γενικώς, αν μπλέξεις με παρανοϊκούς, μην περιμένεις να βγάλεις άκρη.
Πιο πολύ σε ξεροκέφαλοι ούγκανοι μου κάνουν.
Δλδ ακόμη κι αν τους έπαιρναν απ' το χεράκι και τους έδειχναν τα πάντα απ' την αρχή μέχρι το τέλος, πάλι θα γκρίνιαζαν.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θέλω να κάνω και έξτρα με mRNA όταν τελειώσω με το άστρα. Ελπίζω ότι θα το ανοίξουν στους ιδιώτες τον Οκτώβριο όπως ακούγεται.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:30 Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Υπάρχουν και αρκετοί παρανοϊκοί (από αγνούς βλάκες μέχρι ψυχικώς διαταραγμένους σε χ βαθμό) αλλά η μεγάλη πλειοψηφία αντιδρά κουτοπόνηρα για αμιγώς πολιτικώς λόγους.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:30 Δεν τους θεωρώ παρανοϊκούς.
Πιο πολύ σε ξεροκέφαλοι ούγκανοι μου κάνουν.
Δλδ ακόμη κι αν τους έπαιρναν απ' το χεράκι και τους έδειχναν τα πάντα απ' την αρχή μέχρι το τέλος, πάλι θα γκρίνιαζαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το μπρατσάκι δικό σου;
Θες αν με υποχρεωσει ο εργοδότης να εμφανιστείς εσύ στην θέση μου ;Awesomatic έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:33Θέλω να κάνω και έξτρα με mRNA όταν τελειώσω με το άστρα. Ελπίζω ότι θα το ανοίξουν στους ιδιώτες τον Οκτώβριο όπως ακούγεται.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2021, 16:30 Αν μου επιτρέψουν να χτυπήσω σε 4 μήνες περίπου από τώρα το JJ, που είναι μονοδοσικό, θα το κάνω κι ας το πληρώσω. Αρκεί να είμαι καλύτερα προστατευμένη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ω ναι, και ελπιζω να μπορω να κανω γυμναστικουλα και σημερα, για να το διατηρησω
Ενιωσα ενα μικρό κάψιμο/παγωμα (δεν ξερω τι ακριβως ηταν) οταν μου την έμπηξε η μασόνος ιατρός, αλλά τωρα αισθανομαι μια χαρα, προς το παρον.
Γιατί ξεγυμνώθηκες ρε μάστορα;Είναι κάποιο βίτσιο για τη σέλφι;Μητσοτάκης κι έτσι;
Εγώ απλά σήκωσα το μανίκι απ`το μπλουζάκι.
Εγώ απλά σήκωσα το μανίκι απ`το μπλουζάκι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σπίτι ειμαι εκεί, όταν γύρισα, όχι στο εμβολιαστικό.
Φεικ φωτο για να μην τον λενε ψεκ,κολλησε ενα χανζαπλαστ πεταξε και βυζι για τα γκομενακια του πχορουμ και καθαρισε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις