Αν το έχεις ήδη σχεδιασμένο να συκοφαντείς, προφανώς και θα αγνοήσεις την όποια απερίφραστη δήλωση κάποιου, για να συνεχίσεις να το κάνεις.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:19Εκτός κι αν έχεις κλώνο με το ίδιο ακριβώς νικ, σ' εσένα απευθύνομαι αφού εσένα παραθέτω.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:05
Ναι, αλλά δεν σε ρωτήσανε αυτό, μην παριστάνεις το κουνέλι.
Σε ρωτήσανε αν ήσουν συντονιστής σε ένα άλλο φόρουμ, όπου ο διαχειριστής (οι συντονιστές έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέτοια δικαιώματα) διάβαζε τα πμ των χρηστών και στην συνέχεια τους μπανάρατε.
Πήρε τίποτα τέτοιο τ' αυτί σου ή πέσαμε στον κουφότοπο;![]()
ΥΓ
Πολύ αγωνία κύριε, αρχικά να υποβαθμίσετε και τώρα πλέον να καλύψετε την φερόμενη δημοσιοποίηση IP χρήστη απο συντονιστή εδώ μέσα.
Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήσαν "συκοφαντικά" τα ποστς. ούτε είμαι απολύτως σίγουρος για την ειλικρίνεια της απάντησής σου, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι πριν να απαντήσεις έκανες 5-6 κωλοτούμπες.
Η μόνη μου αγωνία είναι αν οι συντονιστές του φόρουμ αυτού μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα, έτσι ζέπελιν που τούς έχετε κάνει μερικοί τα παπάρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Δημοκρατικός
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
talaipwros
δηλωσες απεριφραστα οτι δεν ησουν συντονιστης στο ελευθερο;Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:21Αν το έχεις ήδη σχεδιασμένο να συκοφαντείς, προφανώς και θα αγνοήσεις την όποια απερίφραστη δήλωση κάποιου, για να συνεχίσεις να το κάνεις.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:19Εκτός κι αν έχεις κλώνο με το ίδιο ακριβώς νικ, σ' εσένα απευθύνομαι αφού εσένα παραθέτω.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13
Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.
ΥΓ
Πολύ αγωνία κύριε, αρχικά να υποβαθμίσετε και τώρα πλέον να καλύψετε την φερόμενη δημοσιοποίηση IP χρήστη απο συντονιστή εδώ μέσα.
Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήσαν "συκοφαντικά" τα ποστς. ούτε είμαι απολύτως σίγουρος για την ειλικρίνεια της απάντησής σου, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι πριν να απαντήσεις έκανες 5-6 κωλοτούμπες.
Η μόνη μου αγωνία είναι αν οι συντονιστές του φόρουμ αυτού μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα, έτσι ζέπελιν που τούς έχετε κάνει μερικοί τα παπάρια.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η υπογραφή είναι για να θυμάται το φόρουμ ποιος έκανε την μαλάκιαΔημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:17Πιθανότατα με την υπογραφή σου: viewtopic.php?f=24&t=31776&p=1958886#p1958886enterprise-psi έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:11Πως τον ειρωνεύτηκα ;Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:53 Παρατηρούμε τον γνωστό όχλο να προσπαθεί να καλύψει με τις άναρθρες κραυγές του, το πολύ συγκεκριμένο φερόμενο και μάλλον και γεγονός της δημοσιοποίησης IP χρήστη χωρίς την συγκατάθεσή του απο συντονιστή εδώ μέσα.
Όχι μόνο την δημοσιοποίησε, αλλά απ ότι φαίνεται έπειτα τον ειρωνεύεται κιόλας. Συμφωνεί με την πράξη και συμπεριφορά του συντονιστή η διαχείριση; Toν στηρίζει;
ΥΓ
Όποιος παραβιάζει προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να διώκεται.
Μην είσαι συκοφάντης .
Το άλλο με τα πμ τι φάση ;
Μας βρίζετε που δεν διαβάζουμε όλο το φόρουμ ώστε να δούμε τις προσβολές , ζητάμε να κάνετε αναφορές , γιατί δεν είμαστε πανταχού παρών, αλλά διαβάζουμε με ζήλο τα πμ ;
Τι είναι εδώ ελεύθερο;
Μα αυτό είναι το ζητούμενο, δεν το έχεις καταλάβει;Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:19Εκτός κι αν έχεις κλώνο με το ίδιο ακριβώς νικ, σ' εσένα απευθύνομαι αφού εσένα παραθέτω.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:05
Ναι, αλλά δεν σε ρωτήσανε αυτό, μην παριστάνεις το κουνέλι.
Σε ρωτήσανε αν ήσουν συντονιστής σε ένα άλλο φόρουμ, όπου ο διαχειριστής (οι συντονιστές έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέτοια δικαιώματα) διάβαζε τα πμ των χρηστών και στην συνέχεια τους μπανάρατε.
Πήρε τίποτα τέτοιο τ' αυτί σου ή πέσαμε στον κουφότοπο;![]()
ΥΓ
Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήσαν "συκοφαντικά" τα ποστς, ούτε είμαι απολύτως σίγουρος για την ειλικρίνεια της απάντησής σου, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι πριν να απαντήσεις έκανες 5-6 κωλοτούμπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Ιουν 2021, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάτι έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαιsharp έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:29Μα αυτό είναι το ζητούμενο, δεν το έχεις καταλάβει;Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:19Εκτός κι αν έχεις κλώνο με το ίδιο ακριβώς νικ, σ' εσένα απευθύνομαι αφού εσένα παραθέτω.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13
Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.
ΥΓ
Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήσαν "συκοφαντικά" τα ποστς, ούτε είμαι απολύτως σίγουρος για την ειλικρίνεια της απάντησής σου, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι πριν να απαντήσεις έκανες 5-6 κωλοτούμπες.
Η μόνη μου αγωνία είναι αν οι συντονιστές του φόρουμ αυτού μπορούν να κάτσουν σε καρέκλα, έτσι ζέπελιν που τούς έχετε κάνει μερικοί τα παπάρια.![]()
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Δημοκρατικός
Το τι δηλώσεις μπορεί να θέλει ο καθένας μου είναι παντελώς αδιάφορο.talaipwros έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:22δηλωσες απεριφραστα οτι δεν ησουν συντονιστης στο ελευθερο;Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:21Αν το έχεις ήδη σχεδιασμένο να συκοφαντείς, προφανώς και θα αγνοήσεις την όποια απερίφραστη δήλωση κάποιου, για να συνεχίσεις να το κάνεις.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:19
Εκτός κι αν έχεις κλώνο με το ίδιο ακριβώς νικ, σ' εσένα απευθύνομαι αφού εσένα παραθέτω.
Εγώ απλά παρατήρησα ότι συγκεκριμένοι γράφουν διάφορες ασυναρτησίες και σε κάποιες εξ αυτών με παραθέτουν. Για να μην δημιουργείται θολούρα σε κάποιους, δήλωσα τα εξής:
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:14 μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.
Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
-
talaipwros
οκ, οποτε απαντησες σε διαφορετικη ερωτησηΔημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:31Το τι δηλώσεις μπορεί να θέλει ο καθένας μου είναι παντελώς αδιάφορο.talaipwros έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:22δηλωσες απεριφραστα οτι δεν ησουν συντονιστης στο ελευθερο;Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:21
Αν το έχεις ήδη σχεδιασμένο να συκοφαντείς, προφανώς και θα αγνοήσεις την όποια απερίφραστη δήλωση κάποιου, για να συνεχίσεις να το κάνεις.
Εγώ απλά παρατήρησα ότι συγκεκριμένοι γράφουν διάφορες ασυναρτησίες και σε κάποιες εξ αυτών με παραθέτουν. Για να μην δημιουργείται θολούρα σε κάποιους, δήλωσα τα εξής:
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:14 μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:13Αν απευθύνεστε σε μένα, όχι, ποτέ και πουθενά δεν πήρε το μάτι/αυτί μου κάτι τέτοιο, πέρα απο κάτι προφανώς συκοφαντικά ποστς όπως αυτά που γραφήκαν παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αρχιζω να στηριζω την JJ treatment στον διαδοχο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Dwarven Blacksmith
Είναι πολύ αστείο να παρουσιάζονται ως τιμητές κάποιοι που έγλειφαν δίχως όρια για να οριστούν συντονιστές στο άλλο φόρουμ.
Ντρέπεται το γλείψιμο το ίδιο.
Ντρέπεται το γλείψιμο το ίδιο.
- Δημοκρατικός
Το να αλλάξεις σε "καίνε οι IP" την υπογραφή σου μετά το συγκεκριμένο συμβάν, μπορεί να εκληφθεί και ως ειρωνία. Απο το ποστ του χρήστη-θύματος εγώ αυτό κατάλαβα, μπορεί να μας πει ο ίδιος βέβαια πως του φαίνεται.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:22Η υπογραφή είναι για να θυμάται το φόρουμ ποιος έκανε την μαλάκιαΔημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:17Πιθανότατα με την υπογραφή σου: viewtopic.php?f=24&t=31776&p=1958886#p1958886
Μην είσαι συκοφάντης .
Αν τώρα δηλώνεις ότι το έκανες για να σημαδέψεις και να θυμίζεις στους αναγνώστες ποιός συντονιστής δημοσίευσε IP χρήστη χωρίς την άδειά του, είναι κάτι άλλο.
Δεν ξέρω το είναι όλα αυτά. Ρώτα αυτούς που τα γράφουν να σε διαφωτίσουν. Η δική μου γενική θέση σχετικά με τα πμ και τα προσωπικά δεδομένα κατατέθηκε ρητά και απερίφραστα.enterprise-psi έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:22Το άλλο με τα πμ τι φάση ;
Μας βρίζετε που δεν διαβάζουμε όλο το φόρουμ ώστε να δούμε τις προσβολές , ζητάμε να κάνετε αναφορές , γιατί δεν είμαστε πανταχού παρών, αλλά διαβάζουμε με ζήλο τα πμ ;![]()
Τι είναι εδώ ελεύθερο;![]()
Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:31Το τι δηλώσεις μπορεί να θέλει ο καθένας μου είναι παντελώς αδιάφορο.talaipwros έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:22 (...)
δηλωσες απεριφραστα οτι δεν ησουν συντονιστης στο ελευθερο;
(...)

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis