!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:52 Πάντως προσωπικά θεωρώ ανάξια σοβαρής ασχολίας μηνύματα από χρήστες που μπαίνουν με διαφορετικούς λογαριασμούς.
Ενώ τα δικά σου που είναι διαμάντια...!!!! :smt023
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:56
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:48 Εγώ προτείνω να κάνετε συντονιστή τον κομήτη και να τελειώνει το θέμα.
:lol:
Διαχειριστή της βάσης. Να την σβήσει να τελειώνουμε
Ε ναι, να' χει με κάτι να ασχολείται.

Και το κυριώτερο να νοιώθει ασφαλής ο Δημοκρατικός, που έχει επαυξημένες ευαισθησίες για το θέμα.
Πράγματι εν αντιθέσει με σένα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησίες. Κάθε λογής. Δεν το σώζεις με την χλεύη κυρία Αικατερίνη.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

John Dear έγραψε: 06 Ιουν 2021, 04:16 ...την Πέπυ πρώην Χαρίτη στο παλιό και τον Ραν ταν πλαν πρώην μπαμπάρ...
:smt005:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

aljawn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:38
klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:07 Δουλεύω σαββατιάτικα κάτι excel για δικηγορίστικες μαλακίες που χρειάζεται η σύντροφος, οπότε είμαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.
Ελπίζω να το αξίζει, καθότι ούτε οι δικηγόροι δεν ασχολούμασταν με τις δικηγορίστικες μαλακίες
Είναι για compliance audit του quarter, οπότε αν δεν της το φτιάξω δεν θα μπορεί να γράψει και το ανάλογο report. Απλά εμένα μου πήρε 4 ώρες να το φτιάξω, αυτής θα της έπαιρνε άνετα μια βδομάδα. Το καλύτερο βέβαια είναι που με βάζει να κάνω proofread και το report ή να της γράψω κάποιο κομμάτι και τα ακούω για τα legalize μου, επειδή δεν είναι στα standards ηλιθότητας που χρειαζόμαστε για να στείλουμε το report στο ΔΣ. (Well duh, IANAL)

Είστε πολύ περίεργα πλάσματα οι δικηγόροι μαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 06 Ιουν 2021, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

κοίτα μην την κολλήσεις την κοπελίτσα και αγορεύει αλτ σιφτ
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Οι θλιβερές παρενέργειες του εμβολίου. Ο Διάδοχος έπαθε ΓΓ. :011:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2021, 10:07 Οι θλιβερές παρενέργειες του εμβολίου. Ο Διάδοχος έπαθε ΓΓ. :011:
Ή ο ΓΓ έπαθε Διάδοχο.

Γενικώς, αν παίζει ο συγκεκριμένος ιός "φόρουμ c' est moi" βράσε ρύζι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:52
Ναύτης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:37
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:36

:roll:
Άλλος χέλης μα βρήκε παναΐα μου.
Διακρίνω μια εχθροπάθεια ενάντια στην τέχνη μου.
Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τα παράπονα ή τις ενστάσεις των άλλων και σπεύδεις να τα καταστείλεις λέγοντας πως στα έχουν κάνει τσουρέκια. Κι εσύ τσουρέκια τα κάνεις σε άλλους όταν επιμένεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Εκτός αν θέτεις θέμα κριτηρίου για το πρέπει να μας ενδιαφέρει πολύ και όχι. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι το κριτήριο του Ό,τι γουστάρω ήταν αρκετό. Έκανα λάθος ε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

John Dear έγραψε: 06 Ιουν 2021, 04:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:56
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:52
:lol:
Διαχειριστή της βάσης. Να την σβήσει να τελειώνουμε
Ε ναι, να' χει με κάτι να ασχολείται.

Και το κυριώτερο να νοιώθει ασφαλής ο Δημοκρατικός, που έχει επαυξημένες ευαισθησίες για το θέμα.
Πράγματι εν αντιθέσει με σένα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησίες. Κάθε λογής. Δεν το σώζεις με την χλεύη κυρία Αικατερίνη.
Τι ακριβώς θεωρείς ότι πρέπει να σώσω ή να διαφυλάξω, καλό μου; :lol:

Την άποψη που έχεις για μένα εσύ ή οι ομοϊδεάτες σου;

Οκ, αν δεν έχει γίνει σαφές, διευκρινίζω ότι δεν μ' ενδιαφέρει.

Εσύ συνέχισε να την κρατάς γερά, να μη σου φύγει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

the comet the course the tail έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:25
Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:21
sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:19

Και εμείς περιμένουμε, θα φανεί φίλε, θα φανεί
Άλλος πάει για μαλλί και στο τέλος βγαίνει κουρεμένος.
Δε ξέρεις καμμία φορά τι μπορεί να σου συμβεί.
Κουρεμένος πήγα αλλά βλέπω να φτάνει η χαίτη μέχρι τον κώλο τελικά.
κάπως έτσι. ξεκίνησε σαν κουβέντα για ένα νομικό θέμα και κατέληξε κομμωτήριο, με την έννοια του κουτσομπολιστικου.
To γεγονός όμως δεν αλλάζει. Δεν ξορκίζεται με κουτσομπολιά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοκρατικός έγραψε: 06 Ιουν 2021, 11:20
the comet the course the tail έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:25
Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 01:21
Κουρεμένος πήγα αλλά βλέπω να φτάνει η χαίτη μέχρι τον κώλο τελικά.
κάπως έτσι. ξεκίνησε σαν κουβέντα για ένα νομικό θέμα και κατέληξε κομμωτήριο, με την έννοια του κουτσομπολιστικου.
To γεγονός όμως δεν αλλάζει. Δεν ξορκίζεται με κουτσομπολιά.
Επίσης δεν ξορκίζεται από κουτσομπόληδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

John Dear έγραψε: 06 Ιουν 2021, 04:16
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:02
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:21
Τα στοιχεία σου και στον εισαγγελέα.
Κατάλαβα , ούτε για δείγμα.

Αλλά είσαι σίγουρος; να βάλουμε πεντέξ δικηγόρους έτσι για πλάκα να δούμε πως χορεύεις;
Δε θα σε χαλάσει νομίζω.
Όπως αυτό το νήμα πχ, καλά πήγε.

Νομίζω ότι και ο τελευταίος καλόπιστος αναγνώστης κατάλαβε πλέον ότι δεν σε πείραζε σαν πρώην συντονιστή ενός φόρουμ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι διαβάζανε οι συνεργάτες σου ΣΙΓΟΥΡΑ, ποιος ξέρει μπορεί και εσύ ο ίδιος, τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του εν λόγω φόρουμ στο οποίο παρείχες υπηρεσίες συντονισμού.

:wave:
Ήταν συντονιστής για μια εβδομάδα. Το πολύ δέκα μέρες. Μόνιμο συντονιστή ο βλάκας είχε κάνει το Λαμόγιο 88 που έγραφε ως φασισταριό, έναν καμένο που είναι μετανάστης στην Αμερική, την Πέπυ πρώην Χαρίτη στο παλιό και τον Ραν ταν πλαν πρώην μπαμπάρ. Δεν έκανε μόνο τον Διάδοχο συντονιστή για δέκα μέρες. Έκανε και τον Λαχουρένιο και κάποιον άλλον ακόμα. Τους έκανε για να μπορεί να διαχειριστεί το πλήθος που έσκασε.
Έπαθαν πολιτισμικό σοκ στα καλά καθούμενα και ασυλιακού τύπου μιζέρια τους, έσκασε τόσος κόσμος. Μετά τους έβγαλε αμέσως και άφησε τους παλιούς μόνο συν τον Ραν ταν πλαν και την Πέπυ.
Δεν πρόλαβε ο Διάδοχος να μάθει καν αν διαβάζονται τα πμ. Και σίγουρα δεν είχε καμία δυνατότητα να διαβάσει ο ίδιος. Μετά από κάνα μήνα εξαφανίστηκε ο Διάδοχος από κει και το σχολιάζανε. Τους έλειπε.
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που την έκανε. Κάτι του την έδωσε πιστεύω. Ξαναπήγε μετά από κάνα χρόνο ή και δύο. Δεν ξέρω. Πάντως τσάμπα του την πέφτεις. Δεν είναι τέτοιος μαλάκας. Είναι άλλος, άλλου τύπου. Αλλά ΟΚ, τόσοι και τόσοι είναι. Κι εγώ κι εσύ με τον τρόπο μας.
Το περίεργο είναι ότι ως χέαρ τρανσπάρεντ ήταν τοπ στους συμπαθής χρήστες στον παλιό βόθρο. Τώρα έχασε δημοτικότητα και εκφυλίστηκε. Ή αναβαθμίστηκε και άλλαξε ποιότητα. (Η συμπάθειά άλλωστε οφειλόταν στο γνωστό στυλάκι της κοινωνικο-πολιτικο-καφενειακής χουλιγκανιάς. Κι όλα τα καθυστερημένα έλεγαν ζήτω).
Στο φρι βόθρο επίσης τον είχανε βρίσει άσχημα. Καλό του έκαναν γιατί διατήρησε τη συμπάθεια που του έδειξαν οι συμπάσχοντες σοκαρισμένοι.

Να εκτιμάς ότι ήρθε σε μεγαλύτερο άσυλο από εκείνο το μίζερο. Αλλιώς τι θα πεις γι αυτούς που έχουν μείνει ακόμα;
Τι εννοείς τσάμπα του την πέφτω; είναι καλυμμένος νομικά ως πρώην συντονιστής φόρουμ που άνοιγε τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του;
:smt047
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

John Dear έγραψε: 06 Ιουν 2021, 04:27
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:52 Πάντως προσωπικά θεωρώ ανάξια σοβαρής ασχολίας μηνύματα από χρήστες που μπαίνουν με διαφορετικούς λογαριασμούς.
Ενώ τα δικά σου που είναι διαμάντια...!!!! :smt023
Όπως έγραψα
θεωρώ ανάξια σοβαρής ασχολίας μηνύματα από χρήστες που μπαίνουν με διαφορετικούς λογαριασμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Ιουν 2021, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:02 Τι εννοείς τσάμπα του την πέφτω; είναι καλυμμένος νομικά ως πρώην συντονιστής φόρουμ που άνοιγε τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του;
:smt047
Αυτό πρέπει να πόνεσε.
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”