tal = turbo chad dbadmin????talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:29πραγματικα 2 γραμμες κωδικα db.execute σε SQLDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:09Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Άνετα μπορεί να πάρει flag is_deleted = True και να παραμείνει αποθηκευμένο. Όπως και αν κάνεις edit, άνετα μπορεί αντί για update στην εγγραφή να δημιουργηθεί νέο ποστ στη βάση με νεότερο timestamp και το παλιό να παραμείνει αποθηκευμένο. Εξαρτάται από το implementation.sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:04 Μα δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε στο backend. Και συ μπορείς να σβήσεις αυτό το μήνυμα σου και θα χαθεί για πάντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ρε σεις, έχω συντονίσει χώρο. Ελάχιστοι γράφουν από ιπ δική τους. Παίζει vpn και proxy.
Σιγά τώρα αν ένας έβγαλε (για κάποιο λόγο μάλλον), ιπ σιγκαπούρη, που για να την έβγαλε, θεωρώ πως ήταν πρόξυ με φάλτσο σιγκαπούρη, κτλ.
Δεν ξεκαρφώνεσαι, δε λες τίποτα, θεωρείς λάθος και σφυρίζεις αδιάφορα. Την κοπανάς γενικά με ελαφριά.
Σιγά τώρα αν ένας έβγαλε (για κάποιο λόγο μάλλον), ιπ σιγκαπούρη, που για να την έβγαλε, θεωρώ πως ήταν πρόξυ με φάλτσο σιγκαπούρη, κτλ.
Δεν ξεκαρφώνεσαι, δε λες τίποτα, θεωρείς λάθος και σφυρίζεις αδιάφορα. Την κοπανάς γενικά με ελαφριά.
Raise the urinals
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 21:56aljawn, τι λες, να τους κάνουμε μια έγκληση πως τα λέτε εσείς αυτά να δούμε πως χορεύει στο ταψί ο αρκουδιάρης ο Δημοκρατικός; έτσι για την πλάκα;Orion22 έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:44Στα πόσα χρόνια να παίζει παραγραφή;talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:34
σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμ
Φαντασου ποσο αναξιοπρεπη λαμογια πρεπει να ηταν οι συντονιστες του
οχι οτι σε αφορα βεβαια, κουβεντα να γινεται
Έτσι όπως τα λες φαινεται κατάφορη παραβίαση του 370 /ΠΚ
![]()
Θα κάνει κάουντερπικ με
TRUE νομική αυθεντία, με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία
®ΠΙΘΗΚΑΣ®
περιπλέκονται πάντως τα πράγματα, δεν ξέρω γιατί απαντά σε 1ο ενικό (μύγα;
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:19Επειδή δεν ξέρω αυτήν την κόκοκο γλώσσα, άλλη μια φορά στα ελληνικά.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:14Αγαπητέ, εδώ μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.
Για πες μας εδώ, σε όλους, ανοιχτά, πως αισθάνεσαι σαν πρώην μοντ σε φόρουμ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διάβαζε τα πμ των χρηστών του;
Δεν σε είπε κανείς ότι τα διάβαζες εσύ, αυτό δεν το γνωρίζουμε, μάλλον σαν απλός μοντ δεν μπορούσες καν φορ δατ μάτερ.
Προσπάθησε στα ελληνικά αυτή τη φορά και φυσικά ΑΝ έχεις τα αρχίδια, δεν θα σε παραξηγήσομε, μη φοβάσαι.
![]()
Δεν ξέρω ρε συ, έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω, ίσως είμαι εγκληματοφοβικός αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποιος θα έδινε αυτοβούλως πρόσβαση στην ιδιωτική του αλληλογραφία σε τρίτο πρόσωπο.
Ειδικά μετα από αυτό το χωρίς την γνώση του, σκέφτομαι σενάρια αθέμιτης απόκρυψης - απάτης 386 ΠΚ.
Τρόμαξα σου λέω.
Spoiler
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Δημοκρατικός
Είπαμε, όποιος είναι σίγουρος και έχει στοιχεία (ή πιστεύει ότι μπορεί να προκύψουν) ότι έγινε υποκλοπή ιδιωτικών του συνομιλιών απο κάποιο ιστιοτόπο, στον εισαγγελέα γλήγορα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Κατάλαβα , ούτε για δείγμα.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:21Τα στοιχεία σου και στον εισαγγελέα.sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:19Επειδή δεν ξέρω αυτήν την κόκοκο γλώσσα, άλλη μια φορά στα ελληνικά.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:14
Αγαπητέ, εδώ μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.
Για πες μας εδώ, σε όλους, ανοιχτά, πως αισθάνεσαι σαν πρώην μοντ σε φόρουμ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διάβαζε τα πμ των χρηστών του;
Δεν σε είπε κανείς ότι τα διάβαζες εσύ, αυτό δεν το γνωρίζουμε, μάλλον σαν απλός μοντ δεν μπορούσες καν φορ δατ μάτερ.
Προσπάθησε στα ελληνικά αυτή τη φορά και φυσικά ΑΝ έχεις τα αρχίδια, δεν θα σε παραξηγήσομε, μη φοβάσαι.
![]()
Αλλά είσαι σίγουρος; να βάλουμε πεντέξ δικηγόρους έτσι για πλάκα να δούμε πως χορεύεις;
Δε θα σε χαλάσει νομίζω.
Όπως αυτό το νήμα πχ, καλά πήγε.
Νομίζω ότι και ο τελευταίος καλόπιστος αναγνώστης κατάλαβε πλέον ότι δεν σε πείραζε σαν πρώην συντονιστή ενός φόρουμ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι διαβάζανε οι συνεργάτες σου ΣΙΓΟΥΡΑ, ποιος ξέρει μπορεί και εσύ ο ίδιος, τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του εν λόγω φόρουμ στο οποίο παρείχες υπηρεσίες συντονισμού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:59 Είπαμε, όποιος είναι σίγουρος και έχει στοιχεία (ή πιστεύει ότι μπορεί να προκύψουν) ότι έγινε υποκλοπή ιδιωτικών του συνομιλιών απο κάποιο ιστιοτόπο, στον εισαγγελέα γλήγορα.
Αυτό είναι το σωστό
δεν είναι αυτεπάγγελτο αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον στην ελλάδα.
Στην γερμανία πχ μπορεί να είναι διαφορετικά. Εκεί δεν παίζουν, και μπορεί παρ όλες τις καλές προθέσεις και το Δίκαιο του αντιαντιδραστικού Αγώνα για το οποίο κάποιοι λαρπαραν τους ΣΤΑΖΙερους, να βρεθούν -πρωταγωνιστές- στα ρηηνάκτμεντς του αμερικανν χίστορυ -χ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 05 Ιουν 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Μα στο φόρουμ έχει βγει ήδη η ετυμηγορία. Και είναι σαφής.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:59 Είπαμε, όποιος είναι σίγουρος και έχει στοιχεία (ή πιστεύει ότι μπορεί να προκύψουν) ότι έγινε υποκλοπή ιδιωτικών του συνομιλιών απο κάποιο ιστιοτόπο, στον εισαγγελέα γλήγορα.
Για ποιο λόγο να τρέχουν και στον εισαγγελέα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Δημοκρατικός
Ποιανού φόρουμ φίλε, πες μας συγκεκριμένα. Ντρέπεσαι;sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:02Κατάλαβα , ούτε για δείγμα.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:21Τα στοιχεία σου και στον εισαγγελέα.sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:19
Επειδή δεν ξέρω αυτήν την κόκοκο γλώσσα, άλλη μια φορά στα ελληνικά.
![]()
Αλλά είσαι σίγουρος; να βάλουμε πεντέξ δικηγόρους έτσι για πλάκα να δούμε πως χορεύεις;
Δε θα σε χαλάσει νομίζω.
Όπως αυτό το νήμα πχ, καλά πήγε.
Νομίζω ότι και ο τελευταίος καλόπιστος αναγνώστης κατάλαβε πλέον ότι δεν σε πείραζε σαν πρώην συντονιστή ενός φόρουμ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι διαβάζανε οι συνεργάτες σου ΣΙΓΟΥΡΑ, ποιος ξέρει μπορεί και εσύ ο ίδιος, τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του εν λόγω φόρουμ στο οποίο παρείχες υπηρεσίες συντονισμού.
![]()
Επίσης, αν έχεις στοιχεία για οποιαδήποτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων από όποιο φόρουμ, τα στοιχεία σου, τους 5 δικηγόρους σου, και βούρ, μην κάθεσαι.
Ασυνάρτητες, αόριστες κατηγορίες (για την δημιουργία εντυπώσεων;) και για παραπέτασμα καπνού, πέφτουν στο κενό.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- Δημοκρατικός
Δεν σας καταλαβαίνω κύριε γιατί απευθύνετε αυτά τα ασυνάρτητα -και πιθανώς απειλητικά- σε εμένα. Αν θέλετε, να γίνετε πιο σαφής, και να υπάρξει η δέουσα απάντηση.Orion22 έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:04Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:59 Είπαμε, όποιος είναι σίγουρος και έχει στοιχεία (ή πιστεύει ότι μπορεί να προκύψουν) ότι έγινε υποκλοπή ιδιωτικών του συνομιλιών απο κάποιο ιστιοτόπο, στον εισαγγελέα γλήγορα.
Αυτό είναι το σωστό
δεν είναι αυτεπάγγελτο αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον στην ελλάδα.
Στην γερμανία πχ μπορεί να είναι διαφορετικά. Εκεί δεν παίζουν, και μπορεί παρ όλες τις καλές προθέσεις και το Δίκαιο του αντιαντιδραστικού Αγώνα για το οποίο κάποιοι λαρπαραν τους ΣΤΑΖΙερους, να βρεθούν -πρωταγωνιστές- στα ρηηνάκτμεντς του αμερικανν χίστορυ -χ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
my fav signature ever
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ναι, αν και εννοώ κατι πολυ πιο εκνευριστικό που κάνουν, διάβασε αν θες για τον devel λογαριασμό.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:35 Fun fact, σε εταιρεία που συνεργαζόταν φίλος, ήξερα έναν τύπο που after the fact (fact = CVE-2018-14847) έμαθα ότι είχε ανοικτό το winbox σε όλες τις wan ips σε ό,τι έργο είχε στήσει. That was fun.
Αυτή η ιστορία με εισαγγελείς και απειλές και ψευδομαγκιές μού θύμισαν έναν άλλο χρήστη εδώ μέσα στο παρελθόν, δεν θυμάμαι το όνομα του, νομίζω ότι τελικά μπαναρίστηκε. Τι μλκίες 
επ, μίκρυνε το πλαίσιο της υπογραφής σου.
- Cecily Anne
Eμένα 2-3.sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 23:27 Αυτή η ιστορία με εισαγγελείς και απειλές και ψευδομαγκιές μού θύμισαν έναν άλλο χρήστη εδώ μέσα στο παρελθόν, δεν θυμάμαι το όνομα του, νομίζω ότι τελικά μπαναρίστηκε. Τι μλκίες![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις