!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:10 Ακούω κάτι κόκοκο στο βάθος, τι λέτε να είναι παιδγιά;
:003:
Αγαπητέ, εδώ μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 05 Ιουν 2021, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:09
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:04 Μα δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε στο backend. Και συ μπορείς να σβήσεις αυτό το μήνυμα σου και θα χαθεί για πάντα.
Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Άνετα μπορεί να πάρει flag is_deleted = True και να παραμείνει αποθηκευμένο. Όπως και αν κάνεις edit, άνετα μπορεί αντί για update στην εγγραφή να δημιουργηθεί νέο ποστ στη βάση με νεότερο timestamp και το παλιό να παραμείνει αποθηκευμένο. Εξαρτάται από το implementation.
Αυτό είναι το soft delete που έγραψα παραπάνω. Έχει όμως τέτοιο το phpBB; Στην περίπτωση του edit θα πρέπει κανονικά να τα σβήνει όλα, δεν έχει νόημα να κρατήσει τα παλιότερα και να σβήσει μόνο το τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:09 Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Άνετα μπορεί να πάρει flag is_deleted = True και να παραμείνει αποθηκευμένο.
ή η βάση χρηστών με το ιστορικό των κωδικών στα mikrotik

klg :lol:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:06
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:04
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 21:55

OK, δηλαδή σε μια τέτοια φανταστική περίπτωση όπου σβηστούν διαφορετικά αποδείξιμα στοιχεία, να ξέρουμε ποιός μπορεί να τα έσβησε και μόνο. Δεν ξέρω σαν ιδέα, πάνω σε ότι διαβάζουμε κάνουμε σχόλια :102:
Μα δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε στο backend. Και συ μπορείς να σβήσεις αυτό το μήνυμα σου και θα χαθεί για πάντα.

Φαντάσουν νά 'χαν βγάλει τη δική σου IP στο κλαρί... θά είχες μείνει άϋπνος από τότε :lol:
Μπα. Έχω ασφάλεια νομικής προστασίας που καλύπτει και το διαδίκτυο.
Σκέφτεσαι να κινηθείς δικαστικώς κατά του συντονιστή που δημοσίευσε την ΙΡ, όπως λες;
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:15
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:06
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:04

Μα δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε στο backend. Και συ μπορείς να σβήσεις αυτό το μήνυμα σου και θα χαθεί για πάντα.

Φαντάσουν νά 'χαν βγάλει τη δική σου IP στο κλαρί... θά είχες μείνει άϋπνος από τότε :lol:
Μπα. Έχω ασφάλεια νομικής προστασίας που καλύπτει και το διαδίκτυο.
Σκέφτεσαι να κινηθείς δικαστικώς κατά του συντονιστή που δημοσίευσε την ΙΡ, όπως λες;
Όχι βέβαια, γιατί πολύ απλά δεν δημοσίευσε την δική μου. Αν σύνεβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα υπήρχε καν δράμα ή προειδοποίηση.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ως χρήστης του φόρουμ δεν θα ζητώ απαντήσεις που άπτονται της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων των χρηστών, δηλαδή και εμού.

Ας είμαστε σοβαροί, δεν γίνεται να δημοσίευσε συντονιστής IP κάποιου και οι χρήστες να κάνουν μόκο, γιατί έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 05 Ιουν 2021, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:14
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:10 Ακούω κάτι κόκοκο στο βάθος, τι λέτε να είναι παιδγιά;
Αγαπητέ, εδώ μπορώ να δηλώσω ρητά και απερίφραστα ότι ουδέποτε έχω διαβάσει παράνομα/χωρίς την γνώση του προσωπικό μήνυμα κάποιου (duh?). Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, να κοπιάσει. Αν δεν αποδειχθεί, υπάρχουν φυσικά τα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω.
Επειδή δεν ξέρω αυτήν την κόκοκο γλώσσα, άλλη μια φορά στα ελληνικά.
Για πες μας εδώ, σε όλους, ανοιχτά, πως αισθάνεσαι σαν πρώην μοντ σε φόρουμ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διάβαζε τα πμ των χρηστών του;
Δεν σε είπε κανείς ότι τα διάβαζες εσύ, αυτό δεν το γνωρίζουμε, μάλλον σαν απλός μοντ δεν μπορούσες καν φορ δατ μάτερ.
Προσπάθησε στα ελληνικά αυτή τη φορά και φυσικά ΑΝ έχεις τα αρχίδια, δεν θα σε παραξηγήσομε, μη φοβάσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:18 Όχι βέβαια, γιατί πολύ απλά δεν δημοσίευσε την δική μου.
δεν μπορει να σου κάνει μια εξουσιοδότηση;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Καλά έκανες και το δήλωσες ρητά. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο διαχειριστής θα μοιραζόταν αυτήν την εξουσία με άτομα που σήμερα είναι αύριο δεν είναι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

kids: mon, can we have Giannopoulos?

mom: no, we have Giannopoulos at home

*Giannopoulos at home:*

...
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:19
Επειδή δεν ξέρω αυτήν την κόκοκο γλώσσα, άλλη μια φορά στα ελληνικά.
Για πες μας εδώ, σε όλους, ανοιχτά, πως αισθάνεσαι σαν πρώην μοντ σε φόρουμ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διάβαζε τα πμ των χρηστών του;
Δεν σε είπε κανείς ότι τα διάβαζες εσύ, αυτό δεν το γνωρίζουμε, μάλλον σαν απλός μοντ δεν μπορούσες καν φορ δατ μάτερ.
Προσπάθησε στα ελληνικά αυτή τη φορά και φυσικά ΑΝ έχεις τα αρχίδια, δεν θα σε παραξηγήσομε, μη φοβάσαι.
Τα στοιχεία σου και στον εισαγγελέα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:21
Καλά έκανες και το δήλωσες ρητά. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο διαχειριστής θα μοιραζόταν αυτήν την εξουσία με άτομα που σήμερα είναι αύριο δεν είναι.
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο διαχειριστής αυτού ή άλλου φόρουμ διαβάζει πμ, ούτε και έχει υποπέσει κάτι ποτέ τέτοιο στην αντίληψή μου.

Αυτό που έχει υποπέσει, είναι ότι συντονιστής εδώ φέρεται να δημοσίευσε IP χρήστη. Αυτό ισχύριζεται τουλάχιστον χρήστης εδώ και απαντήσεις δεν έχον δοθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 05 Ιουν 2021, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

τα πμ κυκλοφορούν με πμ, από στόμα σε στόμα. σιγά το πράγμα. ίσως κάποιος πρόδωσε το παρεάκι. :102:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:11
sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:04 Μα δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτε στο backend. Και συ μπορείς να σβήσεις αυτό το μήνυμα σου και θα χαθεί για πάντα.
Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Άνετα μπορεί να πάρει flag is_deleted = True και να παραμείνει αποθηκευμένο. Όπως και αν κάνεις edit, άνετα μπορεί αντί για update στην εγγραφή να δημιουργηθεί νέο ποστ στη βάση με νεότερο timestamp και το παλιό να παραμείνει αποθηκευμένο. Εξαρτάται από το implementation.
Τα παλικάρια της ΔΗΕ τα ξέρουν σίγουρα αυτά.
Αυτοί είναι οι τύποι που σίγουρα δεν έχουν ιδέα από αυτά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

πραγματικα 2 γραμμες κωδικα db.execute σε SQL
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:15
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 22:09 Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Άνετα μπορεί να πάρει flag is_deleted = True και να παραμείνει αποθηκευμένο.
ή η βάση χρηστών με το ιστορικό των κωδικών στα mikrotik

klg :lol:
Fun fact, σε εταιρεία που συνεργαζόταν φίλος, ήξερα έναν τύπο που after the fact (fact = CVE-2018-14847) έμαθα ότι είχε ανοικτό το winbox σε όλες τις wan ips σε ό,τι έργο είχε στήσει. That was fun.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”