Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Α, δηλαδή μπορεί και να μας διαβάζουν και τα πμ δηλαδή.
σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμ
Φαντασου ποσο αναξιοπρεπη λαμογια πρεπει να ηταν οι συντονιστες του
οχι οτι σε αφορα βεβαια, κουβεντα να γινεται
Δεν ξέρω σε ποιό ακριβώς ιστιοτόπο αναφέρεστε, αν θέλετε μπορείτε να μας πείτε συγκεκριμένα.
Επίσης να μας στοιχειοθετήσετε όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που εκτοξεύετε κατά αγνώστων.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:28
Εμ κουτσομπόλης εμ όλο μούφες πιστεύεις και υιοθετείς και διαδίδεις. Η Ζουζουνίτσα είναι η ΕΣΘΗΡ. Εγώ απλά στο παλιό έναν λογαριασμό είχα Τυχαίο. Τυχαιάκιας ήμουν
δεν υπάρχουν κουτσομπολιδες εδώ, ασε που δεν με νοιαζει να μαθω κατι, τα ηξερα και για τον στέλιο και για την πολεοδομία.
εσυ έχεις σχέση με φεγγάρι ε;
ο στέλιος ήταν της ασφάλειας. τι να κάνεις. με την πολεοδομία θα τα βρούμε.
John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:28
Εμ κουτσομπόλης εμ όλο μούφες πιστεύεις και υιοθετείς και διαδίδεις. Η Ζουζουνίτσα είναι η ΕΣΘΗΡ. Εγώ απλά στο παλιό έναν λογαριασμό είχα Τυχαίο. Τυχαιάκιας ήμουν
δεν υπάρχουν κουτσομπολιδες εδώ, ασε που δεν με νοιαζει να μαθω κατι, τα ηξερα και για τον στέλιο και για την πολεοδομία.
εσυ έχεις σχέση με φεγγάρι ε;
Ισχύει ότι συντονιστής δημοσιοποίησε την IP σας χωρίς την συγκατάθεσή σας στον παρόν ιστιοτόπο;
Ο συντονισμός σύμφωνα με όλα τα σχετικά ερωτήματα, ούτε αρνείται αλλά ούτε και αποδέχεται.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Ισχύει ότι συντονιστής δημοσιοποίησε την IP σας χωρίς την συγκατάθεσή σας στον παρόν ιστιοτόπο;
ναι ρε φίλε. θα σου στείλω πμ. γιατί βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι να λάμψει η αλήθεια, κι εσύ.
Παρακαλώ κύριε, να απαντηθούν τα ερωτήματα με οιοδήποτε τρόπο
John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:38
Δεν καταλαβαίνω το γριφώδες πνεύμα σου. Τι είναι η σχέση με φεγγάρι; Κάποιο λογοπαίγνιο με το μουν; Μου τα χώνεις τύπου διακριτικά όπως κάνουν τα σκουπίδια οι δεξιοί και νομίζουν ότι είναι και πνευματώδεις; Γιατί δεν με λες μουνί στα ίσια; Από κορεκτίλα.
παρεξήγηση, ρωτούσα αν εισαι ο κλαουντ, καμια σχέση με κουτσομπολιό βέβαια.
Και τι ενδιαφέρει το κοινό αυτό; Aν ήταν το ίδιο άτομο και αυτό απαγορεύεται απο τον κανονισμό του ιστιοτόπου, ας του επιβαλλόταν οι σχετικές ποινές. Τι σκοπό εξυπηρέτησε η φερόμενη δημοσίευση - επεξεργασία κατ αυτόν τον τρόπο της IP του;
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει το κοινό. Αλλά για αυτό έγινε προφανώς, για shaming του χρήστη στο κοινό.
Αν κάτι τέτοιο συνέβει, απαράδεκτο και πιθανώς και παράνομο.
Είναι η διαπόμπευση του κουρόγιδου. Το ερώτημα που πλεον ανακύπτει δεν είναι αμα το Βυζάντιο ηταν ελληνικό, αλλά εάν το φόρουμ ειναι βυζαντινο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
Ο κόμιτ ήταν πάντα ευγενικός. Ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα. Δεν ξέρω αν είχε 5 ή 10 άλλους λογαριασμούς να αυτό μου φαίνεται άσχετο. Από όσο έχω διαβάσει δεν του ζητήθηκε ακόμα ένα συγγνώμη από τον συντονισμό είτε έγινε από λάθος η αποκάλυψη της Άι πι του είτε επί τούτου
Το ξέρω. Και η πολύ τοξίνωση από τους τοξικούς μπορεί να τον εξαντλήσει τόσο και να φύγει. Σε κάποιους θα λείψει όμως.
Τι σκατάδες όμως που υπάρχουν! Μα δεν έχουν δαγκώσει ποτέ τη γλώσσα τους να δουν την ουσία τους και να την αλλάξουν;
Είναι αυτό που είπες πριν. Ο όχλος δεν έχει ευθύνη. Όταν οι πολλοί μαζεύονται σαν αγέλη για να κατασπαράξουν τον έναν κανείς δεν έχει ευθύνη. Κανείς δεν πέταξε την πρώτη πέτρα. Κανείς δεν έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Είναι σαν πράξη Θεού.
Ο κόμιτ ήταν πάντα ευγενικός. Ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα. Δεν ξέρω αν είχε 5 ή 10 άλλους λογαριασμούς να αυτό μου φαίνεται άσχετο. Από όσο έχω διαβάσει δεν του ζητήθηκε ακόμα ένα συγγνώμη από τον συντονισμό είτε έγινε από λάθος η αποκάλυψη της Άι πι του είτε επί τούτου
Το ξέρω. Και η πολύ τοξίνωση από τους τοξικούς μπορεί να τον εξαντλήσει τόσο και να φύγει. Σε κάποιους θα λείψει όμως.
Τι σκατάδες όμως που υπάρχουν! Μα δεν έχουν δαγκώσει ποτέ τη γλώσσα τους να δουν την ουσία τους και να την αλλάξουν;
Είναι αυτό που είπες πριν. Ο όχλος δεν έχει ευθύνη. Όταν οι πολλοί μαζεύονται σαν αγέλη για να κατασπαράξουν τον έναν κανείς δεν έχει ευθύνη. Κανείς δεν πέταξε την πρώτη πέτρα. Κανείς δεν έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Είναι σαν πράξη Θεού.
Την IP χρήστη ο όχλος ή ο Θεός την δημοσίευσε;