!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:35
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:29 π. Το γεγονός ότι συντονίστριες ρίχνουν λάδι στη φωτιά με ειρωνικά ποστ είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
Πάντα πίστευα πως οι γυναίκες δεν κάνουν για συντονισμό. :003:
Eγώ πιστεύω ότι η πιο αντικειμενική τοποθέτηση ήταν της Σέσι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:38
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:29 π. Το γεγονός ότι συντονίστριες ρίχνουν λάδι στη φωτιά με ειρωνικά ποστ είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
Μόνο που τη μαλακία με τις IP δεν την έκανε γυναίκα. :wave:
Δεν έχει σημασία, πάλι δεν κάνουν. :003:
Ώστε άντρας; Ωραία, ρίχνω άδεια και πιάνω γεμάτα. :8)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αυτό πάλι που συμφωνήσατε όλοι ότι δε λέτε ποιός το κάνε, ούτε σε πολύχρωμη επανάσταση τέτοια οργάνωση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ρε Σεσιλυ, αφού ζητήθηκε συγγνώμη στον 42, ειναι θεωρώ περιττό να συζητάμε. Το έχω επισημάνει δεκάδες φορές. Ας λήξει όμορφα, έγινε μαλακία, φινίτο λα μούζικα. Ας απενεργοποιήσει ο μερέλας τα άλλα προφίλ και να συνεχίσουμε δίχως εντάσεις. Αν επιμείνει,θα καθόμαστε και θα ασχολούμαστε με την γωνία στο δεκάρικο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Πάνας έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:41 Σπύρο χρίχ' το !

Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:41 Αυτό πάλι που συμφωνήσατε όλοι ότι δε λέτε ποιός το κάνε, ούτε σε πολύχρωμη επανάσταση τέτοια οργάνωση.
στο σκρεεν σοτ που ανέβασε ο κομετ, η υπογραφη του κακού είχε 2 ποντους παχος. :lol: :003:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:40

Θα σου'λεγα τι έπιασες αλλά δεν κάνει..
vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2021, 11:32
Von Mackensen έγραψε: 05 Ιουν 2021, 11:20 Για ποιο συντονιστή μιλάμε; είναι κανένα κρατικό μυστικό;
Για τον Γ.Γ. μιλάμε.
Χάκαρε λογαριασμό συντονιστή και δημοσίευσε από αυτόν τα αχαμνά του 42.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:10
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 11:49Πάρτε απόφαση ότι δε γράφετε απρόσωπα και ανώνυμα πουθενά στο διαδίκτυο ως "μέσος χρήστης", χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ταυτοποίησης, ο συγκεκριμένος χρήστης, λόγω τόπου κατοικίας είναι ταυτοποιήσιμος.
Aν εννοείς ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σου υποκλέψουν και να δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο παράνομα τα προσωπικά δεδομένα, προφανώς και υπάρχει, αυτονόητα πράγματα. Εξίσου αυτονόητο είναι ότι αυτός που θα το κάνει θα διωχθεί απο τον νόμο, και η πιθανότητα είναι ότι η ΔΗΕ έχει πιο εξειδικευμένες γνώσεις απο τον μέσο κακόβουλο χάκερ.

Τώρα, αν μας αποθηκεύουν και επεξεργάζονται νόμιμα τα στοιχεία αρχές και παροχοι υπηρεσιών, είναι άλλη υπόθεση διαφορετική απο την παραπάνω, η οποία δεν καταλαβαίνω που κολλάει με το θέμα.
Καλά εννοείται ότι δεν τα έχει η ΔΗΕ. Ο μέσος κακόβουλος χάκερ είναι αυτό ακριβώς το άτομο το οποίο θα κάνει subcontract η ΔΗΕ για να κάνει τις δουλειές που δεν μπορεί να κάνει η ΔΗΕ [*].

[*] Οτιδήποτε δηλαδή θέλει παραπάνω skills από αναζήτηση ονόματος στο facebook.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:43 Ρε Σεσιλυ, αφού ζητήθηκε συγγνώμη στον 42, ειναι θεωρώ περιττό να συζητάμε. Το έχω επισημάνει δεκάδες φορές. Ας λήξει όμορφα, έγινε μαλακία, φινίτο λα μούζικα. Ας απενεργοποιήσει ο μερέλας τα άλλα προφίλ και να συνεχίσουμε δίχως εντάσεις. Αν επιμείνει,θα καθόμαστε και θα ασχολούμαστε με την γωνία στο δεκάρικο.
Το πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις είναι ότι ζητήθηκε μία συγγνώμη ιδιωτικά για ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, οπότε μένει ένα ερωτηματικό στον μέσο χρήστη για το τί συνέβη και στο ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και κάνουν όλοι τις πάπιες. Μάλλον αυτό είναι το ζήτημα που εξοργίζει τον κάθε δημοκρατικό.
Επίσης η συγγνώμη έχει ουσία να δίνεται δημόσια σε αυτή τη φάση, γιατί αιτιολογείς την πρόθεση. Έχει διαφορά το συγγνώμη, δεν είδα τις IP καν (λέμε τώρα) με το συγγνώμη έκανα βλακεία έχεις δίκιο (τις ανέβασε δηλαδή εν γνώσει του).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 05 Ιουν 2021, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:43 Ρε Σεσιλυ, αφού ζητήθηκε συγγνώμη στον 42, ειναι θεωρώ περιττό να συζητάμε. Το έχω επισημάνει δεκάδες φορές. Ας λήξει όμορφα, έγινε μαλακία, φινίτο λα μούζικα. Ας απενεργοποιήσει ο μερέλας τα άλλα προφίλ και να συνεχίσουμε δίχως εντάσεις. Αν επιμείνει,θα καθόμαστε και θα ασχολούμαστε με την γωνία στο δεκάρικο.
Όχι μόνο να μην απενεργοποιήσει τα άλλα του προφίλ, αλλά να ενεργοποιήσει του Γιαννόπουλου και να αλλάξει τους κανόνες.
Μόνο έτσι θα εξιλεωθεί το πχώρουμ. :8)
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:48
Το πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις είναι ότι ζητήθηκε μία συγγνώμη ιδιωτικά για ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, οπότε μένει ένα ερωτηματικό στον μέσο χρήστη για το τί συνέβη και στο ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και κάνουν όλοι τις πάπιες. Μάλλον αυτό είναι το ζήτημα που εξοργίζει τον κάθε δημοκρατικό.
Επίσης η συγγνώμη έχει ουσία να δίνεται δημόσια σε αυτή τη φάση, γιατί αιτιολογείς την πρόθεση. Έχει διαφορά το συγγνώμη, δεν είδα τις IP καν (λέμε τώρα) με το συγγνώμη έκανα βλακεία έχεις δίκιο (τις ανέβασε δηλαδή εν γνώσει του).
Ε, ας ζητηθεί και δημόσια να τελειώνουμε. Αν και θεωρώ πως όντως έγινε απο μαλακία και όχι από πρόθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 05 Ιουν 2021, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:48
Το πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις είναι ότι ζητήθηκε μία συγγνώμη ιδιωτικά για ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, οπότε μένει ένα ερωτηματικό στον μέσο χρήστη για το τί συνέβη και στο ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και κάνουν όλοι της πάπιες. Μάλλον αυτό είναι το ζήτημα που εξοργίζει τον κάθε δημοκρατικό.
Μετά από όλο αυτό που έγινε, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πώς πρέπει οι συντονιστές υποχρεωτικά να χρησιμοποιούν 2FA Spiros252 (για να μην έχετε και εσείς κανένα πρόβλημα). Εκτός εάν δεν κατάλαβα καλά τι έγινε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:49 Όχι μόνο να μην απενεργοποιήσει τα άλλα του προφίλ, αλλά να ενεργοποιήσει του Γιαννόπουλου και να αλλάξει τους κανόνες.
Μόνο έτσι θα εξιλεωθεί το πχώρουμ. :8)
ε ναι αφου ειναι μαλακία το μπαν και δεν δουλευει κλπ, να φερουμε πίσω τον γγ να δουμε αν κανει διαφορά τελικά. :003:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:46
vagabondo έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:40

Θα σου'λεγα τι έπιασες αλλά δεν κάνει..
:xena:
Occasio facit furem
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”