!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εγκληματοφοβία, αυτή η μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγκληματοφοβία, αυτή η μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας
τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
θα προσαρμοστούν ποτέ στον σύγχρονο κόσμο ή θα αναπολούν τα μαύρα χρόνια των παππούδων μας που κοιμόντουσαν με ανοιχτές τις πόρτες;
θα προσαρμοστούν ποτέ στον σύγχρονο κόσμο ή θα αναπολούν τα μαύρα χρόνια των παππούδων μας που κοιμόντουσαν με ανοιχτές τις πόρτες;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λίνο Βεντούρα
Re: εγκληματοφοβία, αυτή η μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας
Οι μπούμερ κοιμούνταν με ανοιχτές πόρτες, οι ζούμερ κοιμούνται με ανοιχτά σκέλιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
viewtopic.php?f=11&t=19019&hilit=%CE%BB ... E%AD%CF%82ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 θα προσαρμοστούν ποτέ στον σύγχρονο κόσμο ή θα αναπολούν τα μαύρα χρόνια των παππούδων μας που κοιμόντουσαν με ανοιχτές τις πόρτες;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
- wooded glade
Στο δικό μου σπίτι έχουν σκάσει μύτη τρεις εγκληματίες.
1) Ληστεία το 2002. Οι δράστες ήταν ο ένας Ρουμάνος και ο άλλος Έλληνας.
2) Πριν τρία χρόνια Ρομά. Με το πρόσχημα λουλουδιών που θα μας έδιναν μία γλάστρα επεχείρησαν να ληστέψουν. Δεν ήμουνα εγώ που τους άνοιξα την πόρτα βέβαια, αλλά πήγαν να ληστέψουν. Μετά ηπειλήθη επεισόδιο και ετράπησαν σε φυγή.
3) Έλληνας απατεών που έλεγε χρωστάτε στην τράπεζα 10,000 ευρώ και αν μου δώσετε ένα χιλιάρικο εγώ θα σας τα σβήσω. Και πάλι δεν ήμουνα παρών να τον συλλάβω, απεχώρησε όταν είδε ότι δεν γινόταν πιστευτός.
Επίσης τηλεφωνήματα που μιλάνε με Ρώσικη προφορά (!) και μου λένε "αχ παιδί μου είμαι η μαμά σου και έσπασα το πόδι μου".
1) Ληστεία το 2002. Οι δράστες ήταν ο ένας Ρουμάνος και ο άλλος Έλληνας.
2) Πριν τρία χρόνια Ρομά. Με το πρόσχημα λουλουδιών που θα μας έδιναν μία γλάστρα επεχείρησαν να ληστέψουν. Δεν ήμουνα εγώ που τους άνοιξα την πόρτα βέβαια, αλλά πήγαν να ληστέψουν. Μετά ηπειλήθη επεισόδιο και ετράπησαν σε φυγή.
3) Έλληνας απατεών που έλεγε χρωστάτε στην τράπεζα 10,000 ευρώ και αν μου δώσετε ένα χιλιάρικο εγώ θα σας τα σβήσω. Και πάλι δεν ήμουνα παρών να τον συλλάβω, απεχώρησε όταν είδε ότι δεν γινόταν πιστευτός.
Επίσης τηλεφωνήματα που μιλάνε με Ρώσικη προφορά (!) και μου λένε "αχ παιδί μου είμαι η μαμά σου και έσπασα το πόδι μου".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
ΦιξντΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
θα προσαρμοστούν ποτέ στον σύγχρονο κόσμο ή θα αναπολούν τα καταμαύρα χρόνια των παππούδων μας που κοιμόντουσαν με ανοιχτές τις πόρτες;
Στα 36 έτη ανέρχονταν η μέση διάρκεια ζωής των Ελλήνων τον 19ο αιώνα, η οποία άρχισε να αυξάνεται, βαθμιαία, από τα τέλη του συγκεκριμένου αιώνα. Μάλιστα, σε διάστημα μόλις 35 χρόνων, το προσδόκιμο επιβίωσης παρατάθηκε κατά είκοσι χρόνια. Τα παραπάνω στοιχεία περιλαμβάνονται σε ειδική έκδοση του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βύρωνα Κοτζαμάνη.
Ειδικότερα, μέσα σε περίπου μία τριαντακοπενταετία, το προσδόκιμο επιβίωσης παρατάθηκε, με την εξής κλιμάκωση: τη χρονική περίοδο 1920-1924, 45 έτη και τη χρονική περίοδο 1955-1959, 65 έτη.
https://www.google.com/amp/s/panosz.wor ... ife-3/amp/
Ο παππούς μου είχε προσδόκιμο ζωής όταν γεννήθηκε λίγο χαμηλότερο από τους κατοίκους της πιο φτωχής αφρικανικής χώρας σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Ιουν 2021, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Οι ατρόμητοι ζαίοι υποστηρίζουν εγκληματίες.
Ακόμα και όταν έφαγαν τη φωτοβολίδα.
Ακόμα και όταν έφαγαν τη φωτοβολίδα.
- wooded glade
Η ιδεολογία του Σύριζα λέει και ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες.
Να ζούμε παρέα με τις νυφίτσες και τα κουνάβια, όπως παλιά.
Άρα και οι εγκληματίες είναι μέρος του τοπίου και είναι καλοί.
Να ζούμε παρέα με τις νυφίτσες και τα κουνάβια, όπως παλιά.
Άρα και οι εγκληματίες είναι μέρος του τοπίου και είναι καλοί.
Οι παπούδες μας συνήθως δεν είχαν πόρτες. Τις έσπαγε η αρβύλα πριν προλάβει να τις σπάσει κάποιος άλλος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εμένα ο παππούς μου μια χαρά πόρτα είχε και δεν του την έσπασε ποτέ κανείςstavmanr έγραψε: 04 Ιουν 2021, 20:29Οι παπούδες μας συνήθως δεν είχαν πόρτες. Τις έσπαγε η αρβύλα πριν προλάβει να τις σπάσει κάποιος άλλος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
επειδή δεν είχε τίποτα να του κλέψουνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 20:32δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εμένα ο παππούς μου μια χαρά πόρτα είχε και δεν του την έσπασε ποτέ κανείςstavmanr έγραψε: 04 Ιουν 2021, 20:29Οι παπούδες μας συνήθως δεν είχαν πόρτες. Τις έσπαγε η αρβύλα πριν προλάβει να τις σπάσει κάποιος άλλος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 19:37 τι θα γίνει με τους εγκληματοφοβικούς;
- Highlander
Εμένα πάντως το σπίτι του παππού μου το είχαν καταλάβει οι ναζί και τους είχαν βάλει να μένουν σε μια αποθήκη
Επίσης μια ξαδέρφη της γιαγιάς μου από χωριό της Άρτας είχε βιαστεί στα χωράφια και τη σκότωσε συγγενής της για να αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας.
Επίσης μια ξαδέρφη της γιαγιάς μου από χωριό της Άρτας είχε βιαστεί στα χωράφια και τη σκότωσε συγγενής της για να αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 103 Απαντήσεις