Ειναι ο λιγότερο αντιπαθής στη ΝΔ.Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:38ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:36Ούτε για αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανοησίες που κάνει δεν είναι εύκολο να αλλάξουν μετά. Θα φορτωθούμε τις συνέπειες για χρόνια.
Καλά, το ούτε για αστείο δεν παίζει. Αυτός κάποτε θα είναι ο επόμενος αρχηγός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
- Highlander
Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;
-
Uppercut
Αφού είναι βλαμμένο το παιδί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:23 η Πανεπιστημίου συνεχίζει να έχει λιγότερες λωρίδες, και σχεδόν κανείς δεν περπατάει/κάνει ποδήλατο στον χώρο που δέσμευσε η δημαρχάρα της καρδιάς μας για τον "περίπατο"
μια τρύπα στο νερό που ταλαιπωρεί τον κόσμο ενώ πρώτα σπατάλησε ένα σωρό χρήματα
μεγάλη επιτυχία, τα λέγαμε μερικοί και μας κράζατε, ευτυχώς τα γραπτά μένουν
Αν είναι να αρχίσουμε τα ανέκδοτα να βάλω έλικα (όπως ο ΓΓ στο νήμα για τους εφοπλιστές) και να δηλώσω ελικόπτερο.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:41Σκοπός πρέπει να είναι να καθαρίσει το κέντρο από αμάξια και να μειωθεί γενικά η χρήση του αυτοκινήτου, όπως εχει γίνει στο εξωτερικό. Αν περπατήσεις και λίγο δε θα πάθεις τίποτα. Αλλιώς κάνε παρακαμψη γύρω γύρω από εθνικό κήπο.ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:14Αν ανεβαίνω από Συγγρού και θέλω να πάω στη Νομική τι είδους παράκαμψη να κάνω και που; Αφού πολλές φορές το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το Φιξ.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:11 Θα προτιμήσει να πάει με λεωφορείο παρά να κάνει μια παράκαμψη;
Σοβαρά. Περιμένεις να τελειώσει η πανδημία και τότε το συζητάμε. Βελτιώνεις τους χρόνους μετακίνησης και γενικά την εμπειρία με τα ΜΜΜ. Δεν μπορεί ΤΩΡΑ να απαιτείς να πάει 10-15 χλμ κάποιος με τα πόδια στη δουλειά του ή να συνωστίζεται σε τρένα/λεωφορεία. Εγκληματικό timing που σίγουρα ευθύνεται για την απώλεια ζωών τον τελευταίο χρόνο.
Το εξήγησα αναλυτικά. Στο τμήμα μετά την Ανάβυσσο έχει στις στροφές πάνω τη θάλασσα μία λωρίδα. Από που θα δώσεις στα ποδήλατα; Αν θα φτιάξουν δεύτερη (πως; την ξέρεις την διαδρομή;) το συζητάμε.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:43Γιατί να μποτιλιαριστει; Ο,τι να ναι.ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:11Έξοχα. Μποτιλιάρετε και το τμήμα μετά τη Βάρκιζα να μην έχει κανείς ένα μέρος να κάνει μια βόλτα στο λεκανοπέδιο. Τι ωραία ιδέα!
Επίσης, για να καταλαβω, βόλτα μόνο με το αμαξι κανείς;
Δεν μπορείς να απαιτήσεις στον οικογενειάρχη που θα πάει στη θάλασσα να φορτώσει μικρά παιδιά, τσάντες και ομπρέλες σε ποδήλατα. Ούτε όποιον είναι μεσήλικας και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ποδήλατο να του κάνεις τη διαδρομή ταλαιπωρία.
Φίλε άνετα ζω και χωρίς ΙΧ. Μακάρι να μην το χρειαζόμουν και να έδινα πινακίδες αύριο. Αλλά αυτό που σχεδιάζεται μοιάζει βαθιά σαδιστικό σε μια από τις λίγες καλές διαδρομές του λεκανοπεδίου. Και σου είπα. Η προηγούμενη πείρα από το φιάσκο του τραμ του Πειραιά με κάνει άκρως επιφυλακτικό. Όταν έχουμε λεπτομέρειες τα ξαναλέμε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:44Ειναι ο λιγότερο αντιπαθής στη ΝΔ.Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:38ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:36
Ούτε για αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανοησίες που κάνει δεν είναι εύκολο να αλλάξουν μετά. Θα φορτωθούμε τις συνέπειες για χρόνια.
Καλά, το ούτε για αστείο δεν παίζει. Αυτός κάποτε θα είναι ο επόμενος αρχηγός.
Σωστο. Και με μεγάλο έργο και από μεγάλη οικογένεια. Μην ξεχνάμε πως η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε μεγάλο περίπατο αρχικά και μετά το καζο μυριστηκε αίμα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Εμπεδοκλής
Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:55Κυρίως αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ. Η Πανεπιστημίου έπρεπε να έχει κλείσει ολόκληρη.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:48Έλα μου; Ποιο Μοναστηράκι και ποιο Θησείο; Για την Οανεπιστήμιου μιλάμε.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:40
Με τον χαμό από οχήματα που γινόταν στην Ερμού ο ποδηλατοδρομος είναι σωτήριος.
Και κόπηκε η κίνηση και ανεβαίνεις -κατεβαινεις Μοναστηράκι Θησείο πολύ εύκολα.
Αν είχαν ολοκληρώσει τις ποδηλατοδρομησεις και δεν είχαν κανει δείγμα τους θα ήταν φανταστικά.
θελει σάλιο και υπομονή.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:44Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:55Κυρίως αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ. Η Πανεπιστημίου έπρεπε να έχει κλείσει ολόκληρη.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:48
Έλα μου; Ποιο Μοναστηράκι και ποιο Θησείο; Για την Οανεπιστήμιου μιλάμε.
- Υδράργυρος
Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07Αρκεί να τα κάνουν.georgebi έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:02 Εδώ Ζαιοι, νδουλικα και κουμουνια
ΟΛΟΙ στηρίζουμε !!!
https://www.efsyn.gr/node/296912
![]()
Υπάρχουν ηδη κάποια κομμάτια ποδηλατοδρόμων στην ακτή.
Και από φαληρο-βουλα και στη Σαρωνίδα πχ.
Και βέβαια υπάρχει ο ποδηλατοδρομος Πετράλωνα-μοσχατο/φαληρο
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει
-
Εμπεδοκλής
Και για πες. Σε πόνεσε καθόλου;gassim έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:49θελει σάλιο και υπομονή.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:44Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:55
Κυρίως αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ. Η Πανεπιστημίου έπρεπε να έχει κλείσει ολόκληρη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:55
Φίλε άνετα ζω και χωρίς ΙΧ. Μακάρι να μην το χρειαζόμουν και να έδινα πινακίδες αύριο. Αλλά αυτό που σχεδιάζεται μοιάζει βαθιά σαδιστικό σε μια από τις λίγες καλές διαδρομές του λεκανοπεδίου. Και σου είπα. Η προηγούμενη πείρα από το φιάσκο του τραμ του Πειραιά με κάνει άκρως επιφυλακτικό. Όταν έχουμε λεπτομέρειες τα ξαναλέμε.
κι εγώ είμαι ποδηλάτης και τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ εντατικά το ποδήλατό μου στους δρόμους
αλλά πρέπει τηρηθεί μια κοινή λογική
δεν γίνεται να υποστηρίξω παράλογα πράγματα επειδή μπορεί στο μέλλον να λειτουργήσουν υπέρ εμού και σε βάρος της πλειοψηφίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
Ότι δηλαδή στην παραλιακή με ανηφόρες, κατηφόρες, επικίνδυνες στροφές, και γκαζιάρηδες θα κάνουν ποδηλατόδρομο. Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να αυτοκτονήσει κανείς...Υδράργυρος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:31Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07 Αρκεί να τα κάνουν.
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει
Εχω συνηθισειΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:49Και για πες. Σε πόνεσε καθόλου;gassim έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:49θελει σάλιο και υπομονή.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:44
Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.
-
Εμπεδοκλής
Μουσίτσα. Συνήθισες εσύ και θέλεις να τσούξει στους άλλους.gassim έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:28Εχω συνηθισει
Από το ΣΕΦ μέχρι το Καβούρι πας και τώρα (με ένα δίκτυο ποδηλατοδρομων, παράδρομων κλπ) με ασφάλεια χωρίς να βγεις καθόλου σε δρόμο με αυτοκίνηταΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 10:48Ότι δηλαδή στην παραλιακή με ανηφόρες, κατηφόρες, επικίνδυνες στροφές, και γκαζιάρηδες θα κάνουν ποδηλατόδρομο. Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να αυτοκτονήσει κανείς...Υδράργυρος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:31Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07 Αρκεί να τα κάνουν.
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει![]()
Ας το ολοκληρώσουν αυτό και βλέπουμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Εμπεδοκλής
Την επόμενη φορά που θα κάνεις τη διαδρομή μέτρα ποδηλάτες στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και καντιλάκια στο πεζοδρόμιο.Beria έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:40Από το ΣΕΦ μέχρι το Καβούρι πας και τώρα (με ένα δίκτυο ποδηλατοδρομων, παράδρομων κλπ) με ασφάλεια χωρίς να βγεις καθόλου σε δρόμο με αυτοκίνηταΕμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 10:48Ότι δηλαδή στην παραλιακή με ανηφόρες, κατηφόρες, επικίνδυνες στροφές, και γκαζιάρηδες θα κάνουν ποδηλατόδρομο. Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να αυτοκτονήσει κανείς...Υδράργυρος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:31
Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει![]()
Ας το ολοκληρώσουν αυτό και βλέπουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση