!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Ο «Μεγάλος Περίπατος» του Κώστα Μπακογιάννη : ευχή ή κατάρα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:38
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:36
Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:30 Λίγο σεβασμό για τον επόμενο αρχηγό
Ούτε για αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανοησίες που κάνει δεν είναι εύκολο να αλλάξουν μετά. Θα φορτωθούμε τις συνέπειες για χρόνια.

Καλά, το ούτε για αστείο δεν παίζει. Αυτός κάποτε θα είναι ο επόμενος αρχηγός.
Ειναι ο λιγότερο αντιπαθής στη ΝΔ.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:23 η Πανεπιστημίου συνεχίζει να έχει λιγότερες λωρίδες, και σχεδόν κανείς δεν περπατάει/κάνει ποδήλατο στον χώρο που δέσμευσε η δημαρχάρα της καρδιάς μας για τον "περίπατο"
μια τρύπα στο νερό που ταλαιπωρεί τον κόσμο ενώ πρώτα σπατάλησε ένα σωρό χρήματα
μεγάλη επιτυχία, τα λέγαμε μερικοί και μας κράζατε, ευτυχώς τα γραπτά μένουν
Αφού είναι βλαμμένο το παιδί.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:41
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:14
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:11 Θα προτιμήσει να πάει με λεωφορείο παρά να κάνει μια παράκαμψη;
Αν ανεβαίνω από Συγγρού και θέλω να πάω στη Νομική τι είδους παράκαμψη να κάνω και που; Αφού πολλές φορές το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το Φιξ.
Σκοπός πρέπει να είναι να καθαρίσει το κέντρο από αμάξια και να μειωθεί γενικά η χρήση του αυτοκινήτου, όπως εχει γίνει στο εξωτερικό. Αν περπατήσεις και λίγο δε θα πάθεις τίποτα. Αλλιώς κάνε παρακαμψη γύρω γύρω από εθνικό κήπο.
Αν είναι να αρχίσουμε τα ανέκδοτα να βάλω έλικα (όπως ο ΓΓ στο νήμα για τους εφοπλιστές) και να δηλώσω ελικόπτερο.

Σοβαρά. Περιμένεις να τελειώσει η πανδημία και τότε το συζητάμε. Βελτιώνεις τους χρόνους μετακίνησης και γενικά την εμπειρία με τα ΜΜΜ. Δεν μπορεί ΤΩΡΑ να απαιτείς να πάει 10-15 χλμ κάποιος με τα πόδια στη δουλειά του ή να συνωστίζεται σε τρένα/λεωφορεία. Εγκληματικό timing που σίγουρα ευθύνεται για την απώλεια ζωών τον τελευταίο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:43
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:11
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07 Και από φαληρο-βουλα και στη Σαρωνίδα πχ.
Έξοχα. Μποτιλιάρετε και το τμήμα μετά τη Βάρκιζα να μην έχει κανείς ένα μέρος να κάνει μια βόλτα στο λεκανοπέδιο. Τι ωραία ιδέα!
Γιατί να μποτιλιαριστει; Ο,τι να ναι.
Επίσης, για να καταλαβω, βόλτα μόνο με το αμαξι κανείς;
Το εξήγησα αναλυτικά. Στο τμήμα μετά την Ανάβυσσο έχει στις στροφές πάνω τη θάλασσα μία λωρίδα. Από που θα δώσεις στα ποδήλατα; Αν θα φτιάξουν δεύτερη (πως; την ξέρεις την διαδρομή;) το συζητάμε.

Δεν μπορείς να απαιτήσεις στον οικογενειάρχη που θα πάει στη θάλασσα να φορτώσει μικρά παιδιά, τσάντες και ομπρέλες σε ποδήλατα. Ούτε όποιον είναι μεσήλικας και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ποδήλατο να του κάνεις τη διαδρομή ταλαιπωρία.

Φίλε άνετα ζω και χωρίς ΙΧ. Μακάρι να μην το χρειαζόμουν και να έδινα πινακίδες αύριο. Αλλά αυτό που σχεδιάζεται μοιάζει βαθιά σαδιστικό σε μια από τις λίγες καλές διαδρομές του λεκανοπεδίου. Και σου είπα. Η προηγούμενη πείρα από το φιάσκο του τραμ του Πειραιά με κάνει άκρως επιφυλακτικό. Όταν έχουμε λεπτομέρειες τα ξαναλέμε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:44
Gewponos90 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:38
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:36

Ούτε για αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανοησίες που κάνει δεν είναι εύκολο να αλλάξουν μετά. Θα φορτωθούμε τις συνέπειες για χρόνια.

Καλά, το ούτε για αστείο δεν παίζει. Αυτός κάποτε θα είναι ο επόμενος αρχηγός.
Ειναι ο λιγότερο αντιπαθής στη ΝΔ.

Σωστο. Και με μεγάλο έργο και από μεγάλη οικογένεια. Μην ξεχνάμε πως η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε μεγάλο περίπατο αρχικά και μετά το καζο μυριστηκε αίμα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:55
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:48
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:40

Με τον χαμό από οχήματα που γινόταν στην Ερμού ο ποδηλατοδρομος είναι σωτήριος.

Και κόπηκε η κίνηση και ανεβαίνεις -κατεβαινεις Μοναστηράκι Θησείο πολύ εύκολα.

Αν είχαν ολοκληρώσει τις ποδηλατοδρομησεις και δεν είχαν κανει δείγμα τους θα ήταν φανταστικά.
Έλα μου; Ποιο Μοναστηράκι και ποιο Θησείο; Για την Οανεπιστήμιου μιλάμε.
Κυρίως αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ. Η Πανεπιστημίου έπρεπε να έχει κλείσει ολόκληρη.
Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:44
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2021, 22:48

Έλα μου; Ποιο Μοναστηράκι και ποιο Θησείο; Για την Οανεπιστήμιου μιλάμε.
Κυρίως αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ. Η Πανεπιστημίου έπρεπε να έχει κλείσει ολόκληρη.
Εγώ θα έλεγα και η Σταδίου. Επίσης, ο Κηφισός και η Καλλιρρόης ποτάμια. Δεν ξέρω όμως ρε τύπε. Εσύ μπορεί να είσαι μερακλής και να χωράει το ποδήλατο στον κώλο σου. Το αυτοκίνητο μου όμως δεν χωράει στο δικό μου, όσο γράσο και να βάλω.
θελει σάλιο και υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07
georgebi έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:02 Εδώ Ζαιοι, νδουλικα και κουμουνια Εικόνα

ΟΛΟΙ στηρίζουμε !!!
Εικόνα

https://www.efsyn.gr/node/296912
Εικόνα
Αρκεί να τα κάνουν.
Υπάρχουν ηδη κάποια κομμάτια ποδηλατοδρόμων στην ακτή.

Και από φαληρο-βουλα και στη Σαρωνίδα πχ.

Και βέβαια υπάρχει ο ποδηλατοδρομος Πετράλωνα-μοσχατο/φαληρο
Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει
Εμπεδοκλής

gassim έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:49

θελει σάλιο και υπομονή.
Και για πες. Σε πόνεσε καθόλου;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:55
Φίλε άνετα ζω και χωρίς ΙΧ. Μακάρι να μην το χρειαζόμουν και να έδινα πινακίδες αύριο. Αλλά αυτό που σχεδιάζεται μοιάζει βαθιά σαδιστικό σε μια από τις λίγες καλές διαδρομές του λεκανοπεδίου. Και σου είπα. Η προηγούμενη πείρα από το φιάσκο του τραμ του Πειραιά με κάνει άκρως επιφυλακτικό. Όταν έχουμε λεπτομέρειες τα ξαναλέμε.
:+1:

κι εγώ είμαι ποδηλάτης και τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ εντατικά το ποδήλατό μου στους δρόμους
αλλά πρέπει τηρηθεί μια κοινή λογική
δεν γίνεται να υποστηρίξω παράλογα πράγματα επειδή μπορεί στο μέλλον να λειτουργήσουν υπέρ εμού και σε βάρος της πλειοψηφίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Εμπεδοκλής

Υδράργυρος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:31
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07 Αρκεί να τα κάνουν.

Το ζητούμενο με τους ποδηλατόδρομους είναι να ενώνουν περιοχές κατοικίας με εργασίας, αγορές κλπ, ώστε να υποκαθίσταται η χρήση του ΙΧ. Ο κούλης αντιμετωπίζει το ποδήλατο σαν αναψυχή, όπως το χρησιμοποιεί και ο ίδιος.
Ποδηλατόδρομος Φάληρο Σούνιο είναι μια τεράστια δαπάνη χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και επιστροφή χρημάτων. Ευτυχώς δε θα προλάβει να το κάνει
Ότι δηλαδή στην παραλιακή με ανηφόρες, κατηφόρες, επικίνδυνες στροφές, και γκαζιάρηδες θα κάνουν ποδηλατόδρομο. Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να αυτοκτονήσει κανείς... :102:
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:49

θελει σάλιο και υπομονή.
Εχω συνηθισει
Εμπεδοκλής

gassim έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:28
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 08:49

θελει σάλιο και υπομονή.
Εχω συνηθισει
Μουσίτσα. Συνήθισες εσύ και θέλεις να τσούξει στους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 10:48
Highlander έγραψε: 03 Ιουν 2021, 23:07 Αρκεί να τα κάνουν.

Ότι δηλαδή στην παραλιακή με ανηφόρες, κατηφόρες, επικίνδυνες στροφές, και γκαζιάρηδες θα κάνουν ποδηλατόδρομο. Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να αυτοκτονήσει κανείς... :102:
Από το ΣΕΦ μέχρι το Καβούρι πας και τώρα (με ένα δίκτυο ποδηλατοδρομων, παράδρομων κλπ) με ασφάλεια χωρίς να βγεις καθόλου σε δρόμο με αυτοκίνητα
Ας το ολοκληρώσουν αυτό και βλέπουμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εμπεδοκλής

Beria έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2021, 10:48

Από το ΣΕΦ μέχρι το Καβούρι πας και τώρα (με ένα δίκτυο ποδηλατοδρομων, παράδρομων κλπ) με ασφάλεια χωρίς να βγεις καθόλου σε δρόμο με αυτοκίνητα
Ας το ολοκληρώσουν αυτό και βλέπουμε
Την επόμενη φορά που θα κάνεις τη διαδρομή μέτρα ποδηλάτες στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και καντιλάκια στο πεζοδρόμιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”