omg kai 3 lol έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:08
Εγώ θεωρώ ότι μπορώ να σου προσθέσω κι άλλες κουρτίνες επιλογής σ' αυτές που έβαλες για τις προθέσεις της Λατινοπούλου αλλά κάποιες θα έχουν ζονγκ από πίσω.
Θα απαντώ με σαφήνεια και θα κάνεις το ίδιο.
Θες να παίξουμε;
κι εγω εχω κι αλλα, αλλα εβαλα τα βασικα

ριχτα
οσο για τους επικριτες που ανεφερες πιο πανω εννοειται πως κανεις δεν αποκτα το ακαταλογιστο να λεει οτι θελει απεναντι σε καποιον που εχει κανει μεγαλο φαουλ, αυτα στη καλυτερη των περιπτωσεων ειναι συμπεριφορες αγελης
omg kai 3 lol έγραψε: 04 Ιουν 2021, 11:14
κι εγω εχω κι αλλα, αλλα εβαλα τα βασικα

ριχτα
Οκ. Ξεκινώ διευκρινίζοντας ότι δεν είχα ιδέα για το ποια είναι η Λατινοπούλου και δεν παρακολουθώ τα σοσιαλμίντια και τους ινφλουένσερς γενικώς. Επίσης, δεν παρακολουθώ δελτία ειδήσεων. Η ενημέρωση μου για τα συνταρακτικά γεγονότα της επικαιρότητας, που πρέπει να με προβληματίζουν ως Άνθρωπο

έχει ως βασική πηγή το πχόρουμ.
Έχοντας ως βάση αυτό, επανέρχομαι στα ερωτήματα σου.
εσυ τι θεωρεις προκαλεσε να βγει να πει αυτες τις μπουρδες;
- ο εμφυτος μισανθρωπισμος και η εγωπαθεια που δεν αντεχε αλλο να κρυβει μεσα της;
- η τρολια για το yolo?
- ας σε θαβουν αρκει να λενε σωστα τονομα σου;
Βασικά, θεωρώ ότι αυτά που είπε δεν ήταν μπούρδες. Ήταν
ένα ειλικρινέστατο αλλά αμετροεπές σχόλιο, που πάω ό,τι στοίχημα θέλεις ότι εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Ήταν μια παράβαση των κανόνων του τρέντυ επικοινωνιακού κώδικα.
Αυτοί που δεν είναι ειλικρινείς, είναι όλοι οι πραγματικοί Άνθρωποι που έσπευσαν σε άμεση συμπαράσταση με ξεσπάσματα οργής, αντιδρώντας με την ίδια ακριβώς αφέλεια. Γιατί αυτό που έκαναν μέσω της πάντα καλλιτεχνικής

αποδόμησης τους, ουσιαστικώς δεν παρηγορεί αλλά κάνει ακόμη πιο δυστυχείς αυτούς που νοιώθουν μειονεκτικά επειδή έχει ατέλειες το σώμα τους.
Είναι κι αυτό μια μορφή μισανθρωπισμού, που είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος της
φιλανθρωπίας που είναι χαρακτηριστικό της ελίτ. Και το πιο εύκολο μέσο για να νοιώσει κάποιος ότι ανήκει στην ελίτ των... προχωρημένων.
Γιατί το μήνυμα που πήρα εγώ, δεν ήταν το ότι είναι ωραίες οι ραγάδες αλλά το ότι μπορεί να είναι και ελκυστικές αν έχεις τον κώλο της Φουρέιρα, τον φωτογράφο της Σολωμού και τον πλαστικό χειρουργό των περισσότερων ευαισθητοποιημένων Ανθρώπων.
Αυτό ναι, θα μπορούσα να το εκλάβω και ως τρολιά.
Και ακριβώς γι' αυτό, πήρα από την αρχή θέση υπέρ της Λατινοπούλου. Σε ένα περιβάλλον όπου παίζει πρωτεύοντα ρόλο ο συναγωνισμός για τη διεκδίκηση και παραμονή στην πίστα της εικόνας, αυτή τουλάχιστον είναι αυθεντική. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Οκ, μια ακόμη ανόητη που κρίνει τα πράγματα επιφανειακά, σόου γουάτ;
Από ωραίες και ωραίους που λένε παπαριές για τον εσωτερικό κόσμο, άλλο τίποτα. Από μέτριους που θα' θελαν να είναι ωραιότεροι και λένε παπαριές για να το κρύψουν, επίσης.
Ενστάσεις δεκτές.