Κάτι που συμβαίνει ήδη στον καπιταλισμό, απλά το κρύβουν πίσω απ' τη στημένη δημοκρατία και την υποτιθέμενη ελευθερία. Εμείς παίζουμε κάθε 4 χρόνια με ΝουΔου, Πασοκ και Σύριζα, ενώ οι πραγματικοί άρχοντες αυτής της χώρας γελάνε μαζί μας ενώ τρώνε και πίνουν το βιος μας. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, σκλάβοι είμαστε! Και η σκλαβιά, μόνο με επανάσταση σπάει!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
persona non grata ο αμερικανός πρέσβης στην Πάτρα
Re: persona non grata ο αμερικανός πρέσβης στην Πάτρα
- Καραμελίτσα
Είναι αδιάφορο αν είναι σιχαμένος. Το ερώτημα είναι αν είναι αληθής ή ψευδής. Ή έστω, αν έχει κάποια σοβαρότητα ως ισχυρισμός ή αν είναι τελείως ψεκ.Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:50σιχαμένος κοινωνικός ντετερμινισμός, θρησκευτικού τύπουFluffy έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:40 Αντε πάλι. Υπάρχει η επιστήμη. Το κόμμα μπορεί να κάνει λάθος για τον α ή β λόγο. Βάση της επιστήμης κρίνεται η θέση σου στην κοινωνία. Και το κόμμα κρίνεται από την επιστήμη. Επιτελεί τον επαναστατικό του ρόλο ή έχει αφομοιωθεί;
Εδω ο χρήστης/ρια που αναπαράγει την αστική ιδεολογία λεει πως δεν πρεπει να λένε οι κομμουνιστες τις θέσεις τους, πρέπει να κρυβονται και να γίνονται εκτελεστικα όργανα της κεντρικής πολιτκής.
Z
-
Εμπεδοκλής
Έγινε γνωστό. Αλλά ποιος ασχολείται με τρίχες. Σιγά τα μεγάλα έργα. Είναι σαν εκείνο στο Βόλο με την καύση των σκουπιδιών που αν ο Αγγέλακας δεν είχε βριστεί σε προσωπικό επίπεδο με το Μπέο κανείς δε θα ασχολείτο.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:40Ε, αυτό δεν είναι σκάνδαλο ολκής; Πώς δεν έχει γίνει γνωστό; Εννοώ χαλαρά μπορεί να κατηγορήσει το δημαρχο για διαπλοκή με κάτι τέτοιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:53
Κατά τα λοιπά, η διαχείριση του δωρεάν ύδατος αντί να πάει σε διαδημοτικό φορέα που ουσιαστικά θα ελεγχόταν από το Δήμο Πατρέων, πήγε στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Κόκκαλη. Ο Δήμαρχος προτίμησε να πάει σε ιδιώτη αντί στην πόλη-κράτος...
Και όλο αυτό το γεγονός προβάλεται από τους φίλα προσκείμενους ως επιτυχία Πελετίδη του δωρεάν ύδατος στην Πάτρα...
Ένας χαζός θα υποθέσει ότι οι δημότες Πατρέων δεν πληρώνουν λογαριασμούς ΔΕΥΑΠ στην Πάτρα...![]()
Το ότι είναι κκε εξασφαλίζει ότι είναι αδιάφθορος πλην βλάξ; Δεν το πιστεύω.
Ή νομίζεις ότι τα μεγάλα κανάλια ενδιαφέρονται για τα τοπικά νέα;
προφανώς και είναι ψεκ. Είναι απλά ένα φτηνό κόλπο που δούλεψε για να πείσει τις αγράμματες μάζες ότι πρέπει να εμπιστεύονται το κόμμα και μόνο το κόμμα. Η αυστηρή κατηγοριοποίηση των ανθρώπων διευκολύνει τη διαχείρισή τους απο τη χούφτα των εκμεταλλευτών που αποτελούν "τον κόμμα". Η έμμονη ιδέα ότι απο τη γέννησή σου ανήκεις σε μια μόνο συγκεκριμένη τάξη και ότι μόνο το κόμμα μπορεί να αλλάξει την άθλιά κατάστασή σου, δε διαφέρει καθόλου απο την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση γεννιούνται αμαρτωλοί, και μόνο η εκκλησία έχει τη δυνατότητα να τους απαλλάξει απο την άθλια κατάστασή τους. Το ίδιο κολπάκι είναιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:02Είναι αδιάφορο αν είναι σιχαμένος. Το ερώτημα είναι αν είναι αληθής ή ψευδής. Ή έστω, αν έχει κάποια σοβαρότητα ως ισχυρισμός ή αν είναι τελείως ψεκ.Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:50σιχαμένος κοινωνικός ντετερμινισμός, θρησκευτικού τύπουFluffy έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:40 Αντε πάλι. Υπάρχει η επιστήμη. Το κόμμα μπορεί να κάνει λάθος για τον α ή β λόγο. Βάση της επιστήμης κρίνεται η θέση σου στην κοινωνία. Και το κόμμα κρίνεται από την επιστήμη. Επιτελεί τον επαναστατικό του ρόλο ή έχει αφομοιωθεί;
Εδω ο χρήστης/ρια που αναπαράγει την αστική ιδεολογία λεει πως δεν πρεπει να λένε οι κομμουνιστες τις θέσεις τους, πρέπει να κρυβονται και να γίνονται εκτελεστικα όργανα της κεντρικής πολιτκής.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
E ναι σε εσένα θα το παίξουν επανάσταση? Τόσες κυβερνήσεις έχεις ρίξει. Για πες καλή ώρα πως έχεις στο μυαλό σου τις ιδέες που δεν είναι φούμαρα?Πασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:34Αγέρωχη όπως η υπεκφυγή και η σαχλαμάρα με τα φούμαρα που ταϊζετε τον κοσμάκη. Μπας και πουλήσετε κανα κουπόνι για να ενισχύσετε το κόμμα. Άσε μας ρε μάνα μου, μεσημεριάτικο. Που το παίζεις και επανάστα σε τα μας.
Γιατί ο ατομικισμός (που προωθείται από τους μπουρζουά επειδή συμφέρει το σύστημα) είναι λιγότερο ψεκ? Δύσκολο είναι να αναγνωρίσεις ότι η κοινωνία έχει άμεση και έμμεση δράση στη ψυχοσύνθεση του ατόμου?
Ας πάρουμε για παράδειγμα το αόρατο χέρι της αγοράς ή το ότι οι πλούσιοι έγιναν τέτοιοι με σκληρή δουλειά.
Και τα δύο ο ορισμός του ψεκ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εγώ θα σου πω καλή ώρα, πως η δική μου επανάστα τότε, είχε το πρόσημο της Αριστεράς. Και πρώτη έτρεχα να εναντιωθώ στην αδικία και να σκεφτώ έναν καλλίτερο κόσμο, βάσει της δικής μου ονειρικής προσέγγισης. Πως θα σώσω την πλάση. Μέχρι που κατάλαβα, ευτυχώς γρήγορα, πως το παιχνίδι είναι στημμένο για το χρήμα και οι ''αριστερές'' τσέπες γέμιζαν και ο ''μπίθουλας'' έπαιρνε τ'αρχίδια του, τυλιγμένα στη λαδόκολλα. Έχω πάμπολλα παραδείγματα ''αριστερών'' να αφηγηθώ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:27E ναι σε εσένα θα το παίξουν επανάσταση? Τόσες κυβερνήσεις έχεις ρίξει. Για πες καλή ώρα πως έχεις στο μυαλό σου τις ιδέες που δεν είναι φούμαρα?Πασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:34Αγέρωχη όπως η υπεκφυγή και η σαχλαμάρα με τα φούμαρα που ταϊζετε τον κοσμάκη. Μπας και πουλήσετε κανα κουπόνι για να ενισχύσετε το κόμμα. Άσε μας ρε μάνα μου, μεσημεριάτικο. Που το παίζεις και επανάστα σε τα μας.
Όταν λέω κάτι, είναι αυτό. Άσε που μέχρι και σήμερα που μιλάμε, όλοι είναι φραγκάτοι και μέσω αυτής της συνθήκης, αναπολούν επαναστάσεις που τις πέρασαν ''άβρεχτοι'' και άθικτοι. Άσε μας καμάρι μου.
Μιλάς σε άνθρωπο που αν μη τι άλλο, δεν αισθάνεται υπερήφανος για την άγρια νιότη του. Παίξε παραπέρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Dwarven Blacksmith
Ενώ το να παρουσιάζεις ψήγματα κινητικότητας ως αποδείξεις ότι οι τάξεις δεν σημαίνουν τίποτα, δεν είναι κολπάκι ούτε θρησκεία. Suuuure.Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:08προφανώς και είναι ψεκ. Είναι απλά ένα φτηνό κόλπο που δούλεψε για να πείσει τις αγράμματες μάζες ότι πρέπει να εμπιστεύονται το κόμμα και μόνο το κόμμα. Η αυστηρή κατηγοριοποίηση των ανθρώπων διευκολύνει τη διαχείρισή τους απο τη χούφτα των εκμεταλλευτών που αποτελούν "τον κόμμα". Η έμμονη ιδέα ότι απο τη γέννησή σου ανήκεις σε μια μόνο συγκεκριμένη τάξη και ότι μόνο το κόμμα μπορεί να αλλάξει την άθλιά κατάστασή σου, δε διαφέρει καθόλου απο την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση γεννιούνται αμαρτωλοί, και μόνο η εκκλησία έχει τη δυνατότητα να τους απαλλάξει απο την άθλια κατάστασή τους. Το ίδιο κολπάκι είναιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:02Είναι αδιάφορο αν είναι σιχαμένος. Το ερώτημα είναι αν είναι αληθής ή ψευδής. Ή έστω, αν έχει κάποια σοβαρότητα ως ισχυρισμός ή αν είναι τελείως ψεκ.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εντάξει το καταλάβαμε, έδωσες τόσους πολλούς αγώνες με την Αριστερά τους γνώρισες και όλους εκεί πέρα για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικάΠασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:56Εγώ θα σου πω καλή ώρα, πως η δική μου επανάστα τότε, είχε το πρόσημο της Αριστεράς. Και πρώτη έτρεχα να εναντιωθώ στην αδικία και να σκεφτώ έναν καλλίτερο κόσμο, βάσει της δικής μου ονειρικής προσέγγισης. Πως θα σώσω την πλάση. Μέχρι που κατάλαβα, ευτυχώς γρήγορα, πως το παιχνίδι είναι στημμένο για το χρήμα και οι ''αριστερές'' τσέπες γέμιζαν και ο ''μπίθουλας'' έπαιρνε τ'αρχίδια του, τυλιγμένα στη λαδόκολλα. Έχω πάμπολλα παραδείγματα ''αριστερών'' να αφηγηθώ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:27E ναι σε εσένα θα το παίξουν επανάσταση? Τόσες κυβερνήσεις έχεις ρίξει. Για πες καλή ώρα πως έχεις στο μυαλό σου τις ιδέες που δεν είναι φούμαρα?Πασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 13:34
Αγέρωχη όπως η υπεκφυγή και η σαχλαμάρα με τα φούμαρα που ταϊζετε τον κοσμάκη. Μπας και πουλήσετε κανα κουπόνι για να ενισχύσετε το κόμμα. Άσε μας ρε μάνα μου, μεσημεριάτικο. Που το παίζεις και επανάστα σε τα μας.
Όταν λέω κάτι, είναι αυτό. Άσε που μέχρι και σήμερα που μιλάμε, όλοι είναι φραγκάτοι και μέσω αυτής της συνθήκης, αναπολούν επαναστάσεις που τις πέρασαν ''άβρεχτοι'' και άθικτοι. Άσε μας καμάρι μου.
Μιλάς σε άνθρωπο που αν μη τι άλλο, δεν αισθάνεται υπερήφανος για την άγρια νιότη του. Παίξε παραπέρα.
με την οικονομική τους κατάσταση και τώρα όπως όλοι οι απόμαχοι της ζωής έκανες στην άκρη και μοιράζεις στο λαό τη σοφία σου.
Νομίζω είναι περισσότερο πως το κάνει να ακούγεται ο επικοινωνιακός όλεθρος με νικ φλαφυ παρά ότι οι τάξεις έχουν όντως φιλοσοφία ινδικής κάστας. Ισχύει π.χ. ότι το να πηδήξεις πάνω από μια τάξη στην ίδια ζωή είναι αντίστοιχη πιθανότητα με το να κερδίσεις λαχείο ή να πεθάνεις από εμβόλιο, παρόλο που δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση τέτοιας κινητικότητας.Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:08προφανώς και είναι ψεκ. Είναι απλά ένα φτηνό κόλπο που δούλεψε για να πείσει τις αγράμματες μάζες ότι πρέπει να εμπιστεύονται το κόμμα και μόνο το κόμμα. Η αυστηρή κατηγοριοποίηση των ανθρώπων διευκολύνει τη διαχείρισή τους απο τη χούφτα των εκμεταλλευτών που αποτελούν "τον κόμμα". Η έμμονη ιδέα ότι απο τη γέννησή σου ανήκεις σε μια μόνο συγκεκριμένη τάξη και ότι μόνο το κόμμα μπορεί να αλλάξει την άθλιά κατάστασή σου, δε διαφέρει καθόλου απο την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση γεννιούνται αμαρτωλοί, και μόνο η εκκλησία έχει τη δυνατότητα να τους απαλλάξει απο την άθλια κατάστασή τους. Το ίδιο κολπάκι είναιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:02Είναι αδιάφορο αν είναι σιχαμένος. Το ερώτημα είναι αν είναι αληθής ή ψευδής. Ή έστω, αν έχει κάποια σοβαρότητα ως ισχυρισμός ή αν είναι τελείως ψεκ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Σωστοστ!Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:08προφανώς και είναι ψεκ. Είναι απλά ένα φτηνό κόλπο που δούλεψε για να πείσει τις αγράμματες μάζες ότι πρέπει να εμπιστεύονται το κόμμα και μόνο το κόμμα. Η αυστηρή κατηγοριοποίηση των ανθρώπων διευκολύνει τη διαχείρισή τους απο τη χούφτα των εκμεταλλευτών που αποτελούν "τον κόμμα". Η έμμονη ιδέα ότι απο τη γέννησή σου ανήκεις σε μια μόνο συγκεκριμένη τάξη και ότι μόνο το κόμμα μπορεί να αλλάξει την άθλιά κατάστασή σου, δε διαφέρει καθόλου απο την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση γεννιούνται αμαρτωλοί, και μόνο η εκκλησία έχει τη δυνατότητα να τους απαλλάξει απο την άθλια κατάστασή τους. Το ίδιο κολπάκι είναιΚαραμελίτσα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:02Είναι αδιάφορο αν είναι σιχαμένος. Το ερώτημα είναι αν είναι αληθής ή ψευδής. Ή έστω, αν έχει κάποια σοβαρότητα ως ισχυρισμός ή αν είναι τελείως ψεκ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μαλάκα μου, τί ζόρι τραβάς; Προφανώς κάτι περισσότερο γνωρίζω. Αν εσύ το απορρίπτεις, απο δω παν κι οι άλλοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:06Εντάξει το καταλάβαμε, έδωσες τόσους πολλούς αγώνες με την Αριστερά τους γνώρισες και όλους εκεί πέρα για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικάΠασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:56Εγώ θα σου πω καλή ώρα, πως η δική μου επανάστα τότε, είχε το πρόσημο της Αριστεράς. Και πρώτη έτρεχα να εναντιωθώ στην αδικία και να σκεφτώ έναν καλλίτερο κόσμο, βάσει της δικής μου ονειρικής προσέγγισης. Πως θα σώσω την πλάση. Μέχρι που κατάλαβα, ευτυχώς γρήγορα, πως το παιχνίδι είναι στημμένο για το χρήμα και οι ''αριστερές'' τσέπες γέμιζαν και ο ''μπίθουλας'' έπαιρνε τ'αρχίδια του, τυλιγμένα στη λαδόκολλα. Έχω πάμπολλα παραδείγματα ''αριστερών'' να αφηγηθώ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:27
E ναι σε εσένα θα το παίξουν επανάσταση? Τόσες κυβερνήσεις έχεις ρίξει. Για πες καλή ώρα πως έχεις στο μυαλό σου τις ιδέες που δεν είναι φούμαρα?
με την οικονομική τους κατάσταση και τώρα όπως όλοι οι απόμαχοι της ζωής έκανες στην άκρη και μοιράζεις στο λαό τη σοφία σου.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε τραβλαω κανά ιδιαίτερο ζόρι, απλώς γράφεις μπαρούφες και τις γράφεις και με ύφος. Το αν σε ενδιαφέρει ή όχι η γνώμη των άλλων για αυτά που γράφεις φαίνεταια από τον τρόπο που αντιδράς. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λένε στο χωριό μου.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:19Μαλάκα μου, τί ζόρι τραβάς; Προφανώς κάτι περισσότερο γνωρίζω. Αν εσύ το απορρίπτεις, απο δω παν κι οι άλλοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:06Εντάξει το καταλάβαμε, έδωσες τόσους πολλούς αγώνες με την Αριστερά τους γνώρισες και όλους εκεί πέρα για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικάΠασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:56
Εγώ θα σου πω καλή ώρα, πως η δική μου επανάστα τότε, είχε το πρόσημο της Αριστεράς. Και πρώτη έτρεχα να εναντιωθώ στην αδικία και να σκεφτώ έναν καλλίτερο κόσμο, βάσει της δικής μου ονειρικής προσέγγισης. Πως θα σώσω την πλάση. Μέχρι που κατάλαβα, ευτυχώς γρήγορα, πως το παιχνίδι είναι στημμένο για το χρήμα και οι ''αριστερές'' τσέπες γέμιζαν και ο ''μπίθουλας'' έπαιρνε τ'αρχίδια του, τυλιγμένα στη λαδόκολλα. Έχω πάμπολλα παραδείγματα ''αριστερών'' να αφηγηθώ.
Γιατί να μυγιάζομαι; Εσύ την πέφτεις άτσαλα, εγώ θα απολογηθώ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:23Δε τραβλαω κανά ιδιαίτερο ζόρι, απλώς γράφεις μπαρούφες και τις γράφεις και με ύφος. Το αν σε ενδιαφέρει ή όχι η γνώμη των άλλων για αυτά που γράφεις φαίνεταια από τον τρόπο που αντιδράς. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λένε στο χωριό μου.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:19Μαλάκα μου, τί ζόρι τραβάς; Προφανώς κάτι περισσότερο γνωρίζω. Αν εσύ το απορρίπτεις, απο δω παν κι οι άλλοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:06
Εντάξει το καταλάβαμε, έδωσες τόσους πολλούς αγώνες με την Αριστερά τους γνώρισες και όλους εκεί πέρα για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση