γιατι να την διαγραψουν,στο καταλληλο κομμα ειναιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:52 μια χαρά τα είπε η λατινοπούλου
αλλά το γνωστό σκυλολόι της πολιτικής ορθότητας έπεσε να τη φάει
απαγορεύεται να λες τέτοια πράγματα σήμερα
την διέγραψαν από τη φιλελε ΝΔ ή ακόμη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αξουρισιάς ορισμένων γυναικών, συντάσσομαι με την κα Λατινοπούλου. Επιπλέον είναι μια κούκλα 
Για αυτές όμως είναι δουλειά αυτή η αψεγάδιαστη εμφάνιση και οι φωτογραφίσεις και όλα αυτά, δεν είναι ο εαυτός τους. Εμένα είχε ένας φίλος μου γκόμενα μια παρουσιάστρια που ήταν η πρώτη που λανσάρισε τις κάμερες που σε δείχνουν μακρόστενη και με θαμπάδα και ακόμα και τώρα η φάτσα που έχει στα άρθρα της είναι από το 1985 και με φώτοσοπ, στην καθημερινή της ζωή όμως ήταν κανονική (και πάρα πολύ γριά) και ούτε πίεζε την κόρη της να βάφεται ούτε τίποτα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα προτιμούσαν να μη χρειάζεται να τα κάνουν όλα αυτά αλλά άμα είσαι διάσημη γυναίκα μονά-ζυγά χάνεις, θα λένε όλοι "κοίτα την τάδε πώς πατσέδιασε".Feindflug έγραψε: 02 Ιουν 2021, 21:01 Δηλαδή μιλάνε οι τύπισσες που κάθε τους φωτογραφία και βίντεο, βασίζεται πάνω σε τόνους make up και ώρες ψηφιακής επεξεργασίας της εικόνας, ενώ ταυτόχρονα πληρώνονται για να προμοτάρουν αυτήν την αψεγάδιαστη εικόνα και τα προϊόντα που βοήθησαν για το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας
- EKPLIKTIKOS
Γιατί ξέρω γω το ένα φύλο ενδιαφέρεται για την άποψη του άλλου γιατι έχει σκοπό να γαμησει/γαμηθει;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:03ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αλλιώς είσαι ρατσιστικό, σεξιστικό, πατριαρχικό γουρούνι. Αν δεν τις ένοιαζε θα ήταν χαλαρές δεν θα προσπαθούσαν να κάνουν bullying σε όποιον είναι οκ με τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:03ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και τότε γιατί φτιάχνονται ρε μλκ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:03ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας
οι γυναίκες είναι πολύ πιο φιλάρεσκες από τους άντρες, τα πάντα στην εμφάνισή τους γυρνάνε γύρω από το πόσο θα αρέσουν και πόσο θα τραβήξουν τα βλέμματα
αυτές που γουστάρουν να κυκλοφορούν με τρίχες στα πόδια και μουστάκι είναι μαγκιά τους, δεν με ενδιαφέρει αν αυτό θέλουν, αλλά όχι και να βγαίνει τώρα η κάθε φαντασμένη της σόου μπιζ που έχει ενσαρκώσει και προωθήσει το πρότυπο για το οποίο μιλάει η λατινοπούλου και να το παίζει και καλά ιστορία και "διαφορετικότητα" και παπαριές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτο το δαπιτικο γιδι κανει μπουλινκγ, οχι οι αξυριστες.
Εσένα σε ενδιαφέρει η άποψη που έχει για σένα η Aletta Sibiya;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:07Γιατί ξέρω γω το ένα φύλο ενδιαφέρεται για την άποψη του άλλου γιατι έχει σκοπό να γαμησει/γαμηθει;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:03ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας![]()
Αυτες που δε ξυριζονται προφανως εχουν χεσμενο και εσενα και τις καυλες σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:11και τότε γιατί φτιάχνονται ρε μλκ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 23:03ΚΑι γιατι θα πρεπει να τις νοιαζει αν καυλωνεις ή οχι?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 22:56 πάντως εγώ άμα δω γυναίκα με μουστάκι και πόδι σαν του μπάμπη του φορτηγατζή δεν καυλώνω, σόρρυ κι όλας
οι γυναίκες είναι πολύ πιο φιλάρεσκες από τους άντρες, τα πάντα στην εμφάνισή τους γυρνάνε γύρω από το πόσο θα αρέσουν και πόσο θα τραβήξουν τα βλέμματα
αυτές που γουστάρουν να κυκλοφορούν με τρίχες στα πόδια και μουστάκι είναι μαγκιά τους, δεν με ενδιαφέρει αν αυτό θέλουν, αλλά όχι και να βγαίνει τώρα η κάθε φαντασμένη της σόου μπιζ που έχει ενσαρκώσει και προωθήσει το πρότυπο για το οποίο μιλάει η λατινοπούλου και να το παίζει και καλά ιστορία και "διαφορετικότητα" και παπαριές
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Χμμμ το θέμα δεν ειναι η πωστηνειπες αλλα οτι οι απόψεις αυτές έχουν την τάση να είναι παρόμοιες σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού
Άμα πχ είσαι ζουμπας κακα τα ψέματα αυτό δεν αρέσει στις γυναίκες οπότε περιορίζεται η φασουλα σου.
Εμένα βέβαια δε με νοιάζει η άποψη του άλλου φύλου πια για την εμφάνισή μου, τα ξεπέρασα αυτά όταν έκανα παιδί
- Otto Weininger
Έχει κάνει προσθετική στήθους η Φουρειρα ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το αστείο είναι ότι ανέβασε μια φωτογραφία για να τη βγει στη λατινοπούλου και το μόνο που κατάφερε είναι να την επιβεβαιώσει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ντου μπέαρς σιτ ιν δε γούντς?
Φυσικότατη προσθετική όμως, όχι από τις άλλες τις σεξιστικές.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 147 Απαντήσεις