sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:09 Ολόφρεσκο γατάκι, μόλις το βγάλαμε
Έχουμε άλλα δύο αλλά δεν νομίζω να αντέξετε τόση ομορφιά.
Τα πουλάω εννοείται ε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
stergiosbik
Eισαι πανακριβος.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:09 Ολόφρεσκο γατάκι, μόλις το βγάλαμε
Τα πουλάω εννοείται ε.
Εγω χαριζω ενα και δωρο αλλα 3!!!
Η πουτάνα η ανάγκη φίλος, η πουτάνα η ανάγκη.stergiosbik έγραψε: 01 Ιουν 2021, 13:02Eισαι πανακριβος.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:09 Ολόφρεσκο γατάκι, μόλις το βγάλαμε
Τα πουλάω εννοείται ε.
Εγω χαριζω ενα και δωρο αλλα 3!!!![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στη φοιτητριούλα που το γατί έχει ερωτευτείsys3x έγραψε: 01 Ιουν 2021, 10:41Ναι καλά, τα φροντίζεις από την γέννα τους, τα ταΐζεις, τα ποτίζεις, τα μαθαίνεις άμυνα - επίθεση, σε αγαπάνε και μετά έρχονται οι φοιτητριούλες και τα παίρνουν, αν δεν είναι πούλημα αυτό τι είναι;
θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή γατοαναθρευτή...
Άσε ρε τώρα, μας έχουνε βρει μπόσικους να πούμε, τις τελευταίες πέρσι τις έδωκα 5 κιλά γατοτροφή (από το στοκ που έμεινε για τα βρωμόγατα - κι αυτά πολύ γλυκά παρεμπιπτόντως) και γατοκουπάκια για τροφή και νερό.Λοξίας έγραψε: 02 Ιουν 2021, 21:45Στη φοιτητριούλα που το γατί έχει ερωτευτείsys3x έγραψε: 01 Ιουν 2021, 10:41Ναι καλά, τα φροντίζεις από την γέννα τους, τα ταΐζεις, τα ποτίζεις, τα μαθαίνεις άμυνα - επίθεση, σε αγαπάνε και μετά έρχονται οι φοιτητριούλες και τα παίρνουν, αν δεν είναι πούλημα αυτό τι είναι;
θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή γατοαναθρευτή...![]()
(λέγανε, αχ δεν έχουμε τίποτα στο σπίτι και αύριο είναι όλα κλειστά - ήταν Σάββατο. Γαμώ την πονοψυχιά μου γαμώ
.
.
Βέβαια τα τσίμπησαν και τα τρία, τουλάχιστον βρήκαν σπίτι με καλές υπηρέτριες, τα μλκσμν.
(θα παίρνανε μόνο το ένα, αλλά τελικά τα έσμπρωξα και τα τρία με τη μία)
(θα παίρνανε μόνο το ένα, αλλά τελικά τα έσμπρωξα και τα τρία με τη μία)
.
.
Αν σας πληρώνουν σε είδος για ποια πονοψυχια μιλάτε κύριος;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μπαζάκια ήτανε μωρέ, έτσι κι αλλιώς εγώ δε γαμάω.
.
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
stergiosbik έγραψε: 01 Ιουν 2021, 13:02Eισαι πανακριβος.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:09 Ολόφρεσκο γατάκι, μόλις το βγάλαμε
Τα πουλάω εννοείται ε.
Εγω χαριζω ενα και δωρο αλλα 3!!!![]()
Παρατηρητής...
-
stergiosbik
Βρε τα καημένα...πολύ νωρίς χάσανε την μάνα τους.
Δύσκολο φίλε, δύσκολο να βρεθεί κάποιος. Ειδικά αυτήν την εποχή που έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Δύσκολο φίλε, δύσκολο να βρεθεί κάποιος. Ειδικά αυτήν την εποχή που έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
-
stergiosbik
Σωματικά μια χαρά τα πάνε.Λοξίας έγραψε: 04 Ιουν 2021, 00:31 Βρε τα καημένα...πολύ νωρίς χάσανε την μάνα τους.
Μάλιστα το ένα χθες έπιασε και μασουλουσε μια ακρίδα το άτιμο!
Είναι εμφανές όμως ότι ψυχολογικά έχουν χάσει την μπάλα.
Ψάχνουν να "πιαστούν" από κάπου απεγνωσμένα.
Είναι στα χαμένα τελείως.
Ρε καρμπόν βγήκαν όλα;Πιστή η γάτα φαίνεται και πήγε μ' έναν .Εμάς η θκια μας η σουρτούκω έβγαλε αρκετές παραλλαγές, χμμ θα ανακριθεί ....
https://imgur.com/a/I7odgNm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Ιουν 2021, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Ακριβώς έτσι ηταν και η μάνα τους.Ολόιδια.Στύγιος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 16:29Ρε καρμπόν βγήκαν όλα;Πιστή η γάτα φαίνεται και πήγε μ' έναν .Εμάς η θκια μας η σουρτούκω έβγαλε αρκετές παραλλαγές, χμμ θα ανακριθεί ....
Αυτά τα 3 που είναι ίδια,είναι όλα αρσενικά.Μονο το παρδαλο είναι θηλυκό.
-
stergiosbik
Πριν λίγο ο μλκς ο δικός μου με μακελεψε!
Κάθισα στην καρέκλα γυμνός από την μέση και πανω στην βεράντα,ήρθε από πίσω χωρίς να τον πάρω χαμπάρι και προσπάθησε να ανέβει στην πλάτη μου και πιο συγκεκριμένα στον ώμο.
Δεν υπολόγισε καλά,πήγε να πέσει και ο δεξιός ώμος και ωμοπλάτη ειναι μακελεμενοι από τα νύχια του στην προσπάθεια του να πιαστεί!
Με γμσ ο πστς!
Κάθισα στην καρέκλα γυμνός από την μέση και πανω στην βεράντα,ήρθε από πίσω χωρίς να τον πάρω χαμπάρι και προσπάθησε να ανέβει στην πλάτη μου και πιο συγκεκριμένα στον ώμο.
Δεν υπολόγισε καλά,πήγε να πέσει και ο δεξιός ώμος και ωμοπλάτη ειναι μακελεμενοι από τα νύχια του στην προσπάθεια του να πιαστεί!
Με γμσ ο πστς!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-