!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που θα πάτε 15Αυγουστο;
Re: Που θα πάτε 15Αυγουστο;
Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
Το πρωί για μπάνιο στη Λούτσα, και το απόγευμα στο πανηγύρι της Παναγίας στο Μαρούσι.
Ως εκεί φτάνουν τα οικονομικά μου.
Το πρωί για μπάνιο στη Λούτσα, και το απόγευμα στο πανηγύρι της Παναγίας στο Μαρούσι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
υπάρχει ένα βιβλίο για μια πεθερόπληκτη που τη λένε Εύα. το έχει γράψει άντρας (δεν θυμάμαι ποιος) και δεν τολμάω να το πάρω γιατί φοβάμαι πως θα είναι για πέταμα.bluerose έγραψε: 12 Αύγ 2018, 01:40 ....... η πεθερά......
Πεισμωνει να μας τρεχει ελα εσυ πανε εσυ σηκω κατσε
Και δε θελει και ξενο ατομο
......
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δλ επρεπε να μου το πουν;; Ολη μερα στο νετ πως δε το σκεφτηκαGherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2018, 13:04υπάρχει ένα βιβλίο για μια πεθερόπληκτη που τη λένε Εύα. το έχει γράψει άντρας (δεν θυμάμαι ποιος) και δεν τολμάω να το πάρω γιατί φοβάμαι πως θα είναι για πέταμα.bluerose έγραψε: 12 Αύγ 2018, 01:40 ....... η πεθερά......
......
Λοιπόν. Καμερα συνδεμενη με wifi
100 ευρω τι βαζεις στη πρίζα και ανιχνευεται με wifi οπου εισαι
Αμα πεσει τηλεφωνεις κάποιος να παει ωσπου γυρισεις
Εφοδιαστηκε σημερα. Της πηγα γιαουρτάκι λήγει 18, γαλα ψωμί και κρεατα. Της πεταξα σκουπιδια, τσέκαρα για ρουχα.Ευτυχώς μαγειρεύει καποιες μέρες μονη της
Δε θελω να το περάσω στη δουλειά αλλά, επειδη επεσα σε πελατη που μου λεει καθως εβλεπε το σχεδιο εχετε wifi;; Θελω να δω τι μανα μου
Οριστε η λυση και μετα μου είπε για καμερα
Ωχ τηλ κατι θελει παλι
Μωρε καμερα και κατσε εκει.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
να την χαίρεσαι !!Ίακχος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:55 Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
μια χαρά όμορφα θα περάσετε!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Εύγε! Τι να την κάνεις την τεχνολογία, αν δεν σου δίνει λύσεις για κάποια βασικά θέματα.bluerose έγραψε: 13 Αύγ 2018, 16:23Δλ επρεπε να μου το πουν;; Ολη μερα στο νετ πως δε το σκεφτηκαGherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2018, 13:04υπάρχει ένα βιβλίο για μια πεθερόπληκτη που τη λένε Εύα. το έχει γράψει άντρας (δεν θυμάμαι ποιος) και δεν τολμάω να το πάρω γιατί φοβάμαι πως θα είναι για πέταμα.bluerose έγραψε: 12 Αύγ 2018, 01:40 ....... η πεθερά......
......
Λοιπόν. Καμερα συνδεμενη με wifi
100 ευρω τι βαζεις στη πρίζα και ανιχνευεται με wifi οπου εισαι
Αμα πεσει τηλεφωνεις κάποιος να παει ωσπου γυρισεις
Εφοδιαστηκε σημερα. Της πηγα γιαουρτάκι λήγει 18, γαλα ψωμί και κρεατα. Της πεταξα σκουπιδια, τσέκαρα για ρουχα.Ευτυχώς μαγειρεύει καποιες μέρες μονη της
Δε θελω να το περάσω στη δουλειά αλλά, επειδη επεσα σε πελατη που μου λεει καθως εβλεπε το σχεδιο εχετε wifi;; Θελω να δω τι μανα μου
Οριστε η λυση και μετα μου είπε για καμερα
Ωχ τηλ κατι θελει παλι
Μωρε καμερα και κατσε εκει.
Πλάκα πλάκα, η Λούτσα έχει ανεβεί αρκετά και έχει μερικά ωραία μπιτσόμπαρα, που μαζεύουν νεολαία που δεν τη βλέπουν ούτε τα μισά νησιά που έχουν γίνει οικογενειακά!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Αύγ 2018, 16:24να την χαίρεσαι !!Ίακχος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:55 Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
Ξέρεις κανένα ή δεν είστε του μπιτσόμπαρου; Εμείς κινούμαστε στα οικογενειακά της Λούτσας, λόγω παρέας προς το παρόν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αν λες εμένα,δεν έχω ιδέα!Athina__P έγραψε: 13 Αύγ 2018, 19:03Πλάκα πλάκα, η Λούτσα έχει ανεβεί αρκετά και έχει μερικά ωραία μπιτσόμπαρα, που μαζεύουν νεολαία που δεν τη βλέπουν ούτε τα μισά νησιά που έχουν γίνει οικογενειακά!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Αύγ 2018, 16:24να την χαίρεσαι !!Ίακχος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:55 Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
μια χαρά όμορφα θα περάσετε!!![]()
![]()
Ξέρεις κανένα ή δεν είστε του μπιτσόμπαρου; Εμείς κινούμαστε στα οικογενειακά της Λούτσας, λόγω παρέας προς το παρόν.
τα περισσότερα νησάκια τα προτιμούσαν οικογένειες ,αν είχαν τα χρήματα!
πλήν των πολύ ''τρέντι προορισμών''.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Ίακχος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:55 Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
Ίακχε, θα ήθελα τιπς για Λούτσα, γιατί κουόταρα το Κουλουράκι μας που βέβαια είναι κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά...
Eυχαριστώ πολύ κουλούρικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 13 Αύγ 2018, 16:24να την χαίρεσαι !!Ίακχος έγραψε: 13 Αύγ 2018, 12:55 Θα είμαι Αθήνα. Οικογενειακά, γιορτάζει και η κόρη μου.
Εμένα μου αρέσει το Trolley, ωραία καφετέρια στο κύμα, με οργανωμένη παραλία μπροστά.Athina__P έγραψε: 13 Αύγ 2018, 19:08
Ίακχε, θα ήθελα τιπς για Λούτσα, γιατί κουόταρα το Κουλουράκι μας που βέβαια είναι κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά...
Η γυναίκα μου προτιμάει στον Αγιο Νικόλαο (τέρμα αριστερά στην αφετηρία των λεωφορείων) που και εκεί έχει καφετέριες και οργανωμένη παραλία.
Βέβαια είναι ρηχά, αλλά έχει το καλό ότι δεν την πιάνει το κύμα, όπως στη Ραφήνα π.χ.
Θενκς, να χαιρεσαι την κορη! Κάτι μου είχαν σφυρίξει και για το τρόλεϊ.
Αυτό με το απάνεμο είναι σημαντικό Αυγουστιάτικα
Τύφλα να έχουν οι μισές Κυκλάδες, γιατί οι άλλες μισές έχουν νότιες παραλίες και απάνεμες. Ακόμα και στον Αργοσαρωνικό πλέον σηκώνει κύμα

Αυτό με το απάνεμο είναι σημαντικό Αυγουστιάτικα
Εγω ηρθα παντος
Εφοδιασμένη την αφησα.
Αμα πεσει θαχω τυψεις....
Φευγοντας με νοηματα λεω παω ...
Και τι γυρισε και μου ειπε;
Δε με παίρνετε κι εμενα;
Μια χαρα ειναι μας δουλευει μου φαινεται
Τετρακοσια τα εχει
Μονο μη πεσει
Εφοδιασμένη την αφησα.
Αμα πεσει θαχω τυψεις....
Φευγοντας με νοηματα λεω παω ...
Και τι γυρισε και μου ειπε;
Δε με παίρνετε κι εμενα;
Μια χαρα ειναι μας δουλευει μου φαινεται
Τετρακοσια τα εχει
Μονο μη πεσει
- YouOnlyLiveOnce
Καλα να περασετε ολοι.Οπου και αν πατε,οτι και αν κανετε. 
Τι να περασουμε. Στα κλαμπακια δε παμε..στη θαλασσα παω για φραπε οπως στο σπιτι... άπλυτα εχουμε κι εδω....μαγειρεματα το ιδιο...γενικα το ιδιο ειναι. Ευτυχως εχουμε το πχορουμ
Αμα δε πας luxury κρουαζιερα απο λιγο στα νησια ενδεδυμενη χωρις μαγιο κι αμμο και με προσωπικο σωσιβιο, δε ξες τι γινεται...δεν ειναι διακοπες.
Αλλος να μαγειρευει να μη κανεις τιποτα
Αλλος να μαγειρευει να μη κανεις τιποτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση