!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ξέρατε ότι τα ράσα έχουν τσέπες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ξέρατε ότι τα ράσα έχουν τσέπες;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Λένε ότι οι τσέπες έχουν και τρύπες για να ψάχνουν βαθειά τα μικρά παιδιά για καραμέλες.
Μας ενοχλούν όσοι εκμεταλλεύονται. Απ'τον ''φτωχοδιάβολο'' φραγκάτο στιγμιαία, μέχρι τον λουσάτο με την σαπιοκοιλιά. Ξεχνούν το ρόλο τους και το παράδειγμα που θα'πρεπε να δίνουν στο ποίμνιο.Πάνας έγραψε: 01 Ιουν 2021, 22:15 Ο ψιλικατζής σας πείραξε, αυτοί που κυκλοφορούν με τις cayenne περνάνε απαρατήρητοι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πέσαμε από τα σύννεφα.
Πρωτοφανές, που ξανακούστηκε.....
Πρωτοφανές, που ξανακούστηκε.....
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Να εφαρμοστεί ο βιβλικός νόμος όπως παραδόθηκε στην ανθρωπότητα από τον Δημιουργό του κόσμου.
https://www.bible.com/el/bible/173/LEV.5.20-25.TGV
Την ημέρα που θ’ αποδειχτεί η ενοχή του, θα πρέπει να επιστρέψει στο νόμιμο ιδιοκτήτη το αντικείμενο που είχε κλέψει ή το είχε αρπάξει ή του το είχαν εμπιστευθεί ή ήταν χαμένο και το βρήκε ή έδωσε γι’ αυτό ψεύτικο όρκο. Θα επιστρέψει ολόκληρη την αρχική του αξία αυξημένη κατά το ένα πέμπτο. Έπειτα θα φέρει στον ιερέα ως θυσία επανόρθωσης ενώπιον του Κυρίου ένα κριάρι χωρίς ελάττωμα από το κοπάδι του, σύμφωνα με την εκτίμηση που θα του γίνει.(ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ 5:20-25)
https://www.bible.com/el/bible/173/LEV.5.20-25.TGV
Την ημέρα που θ’ αποδειχτεί η ενοχή του, θα πρέπει να επιστρέψει στο νόμιμο ιδιοκτήτη το αντικείμενο που είχε κλέψει ή το είχε αρπάξει ή του το είχαν εμπιστευθεί ή ήταν χαμένο και το βρήκε ή έδωσε γι’ αυτό ψεύτικο όρκο. Θα επιστρέψει ολόκληρη την αρχική του αξία αυξημένη κατά το ένα πέμπτο. Έπειτα θα φέρει στον ιερέα ως θυσία επανόρθωσης ενώπιον του Κυρίου ένα κριάρι χωρίς ελάττωμα από το κοπάδι του, σύμφωνα με την εκτίμηση που θα του γίνει.(ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ 5:20-25)
Όταν ασχολείσαι με το δέντρο χάνεις το δάσος.Πασιφάη έγραψε: 01 Ιουν 2021, 23:04Μας ενοχλούν όσοι εκμεταλλεύονται. Απ'τον ''φτωχοδιάβολο'' φραγκάτο στιγμιαία, μέχρι τον λουσάτο με την σαπιοκοιλιά. Ξεχνούν το ρόλο τους και το παράδειγμα που θα'πρεπε να δίνουν στο ποίμνιο.Πάνας έγραψε: 01 Ιουν 2021, 22:15 Ο ψιλικατζής σας πείραξε, αυτοί που κυκλοφορούν με τις cayenne περνάνε απαρατήρητοι.
the end
το πρωτο που κλεβει ειναι παντως μαχαιρι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τον ξάφρισε τον συνάδερφο
- Eθνικοκοινωνιστης
γιατι ακριβως γαυγιζουν οι νοικοκυραιοι?
το πλαισιιο της υπαρξης και της ισχυς τους περιλαμβανει και το παπαδαριο
το πλαισιιο της υπαρξης και της ισχυς τους περιλαμβανει και το παπαδαριο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το θέμα είναι ότι το δάσος εξαφανίζεται συν τω χρόνω. Απλώς καταθέτω την δική μου, ας πούμε, πιο συγκεκριμένη άποψη, περί χασίματος.Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2021, 12:55Όταν ασχολείσαι με το δέντρο χάνεις το δάσος.Πασιφάη έγραψε: 01 Ιουν 2021, 23:04Μας ενοχλούν όσοι εκμεταλλεύονται. Απ'τον ''φτωχοδιάβολο'' φραγκάτο στιγμιαία, μέχρι τον λουσάτο με την σαπιοκοιλιά. Ξεχνούν το ρόλο τους και το παράδειγμα που θα'πρεπε να δίνουν στο ποίμνιο.Πάνας έγραψε: 01 Ιουν 2021, 22:15 Ο ψιλικατζής σας πείραξε, αυτοί που κυκλοφορούν με τις cayenne περνάνε απαρατήρητοι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-