Τραγικός μυρωδιάς.Scouser έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:03https://www.kathimerini.gr/politics/882 ... ton-tramp/Γιάνης Βαρουφάκης: Οι προοδευτικοί να συσπειρωθούν ενάντια στον Τραμπ
Απόφοιτος αριστερού κατηχητικού
Τραγικός μυρωδιάς.Scouser έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:03https://www.kathimerini.gr/politics/882 ... ton-tramp/Γιάνης Βαρουφάκης: Οι προοδευτικοί να συσπειρωθούν ενάντια στον Τραμπ
Μόλις περιέγραψες τον ΤζημεροΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:21 Είχα την τύχη ως φοιτητής να συνεργαστώ με καθηγητές που έχουν κάνει στην ζωή τους 10 φορές περισσότερα από αυτόν τον μπαγλαμά, που η δουλειά τους στον χώρο των βάσεων δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και των μαθηματικών είναι κυριολεκτικά state of the art. Καθηγητές Έλληνες κια ξένους από αυτούς που εταν λες ποιο βιβλίο να αγοράσω για το Χ παιδείο απλά ακούς το όνομα τους. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω και τυπάκος για τον Γιάννη με κεφάλαιο Μ που έτυχε να περάσουν ένα φεγγάρι από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και λόγω αυτού να νομίζουν ότι ειναι κάτι. Αυτό που είδα ήταν ότι οι πραγματικές μεγάλες προσωπικότητες πάντα ακούν. Είναι ο άλλος 50 χρόνων τοπ στο παιδειο του κια ακούει τον 22χρονο που κάνει μαζί πτυχιακή μήπως και έχει καλύτερη ιδέα. Ακούν τι έχουν να πουν οι συναδελφοι του, τι δημοσιεύεται, πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι και όσα μα όσα βραβεία κι αν πάρουν η στάση τους είναι ότι ακόμα δεν έχω κάνει πολλά. Ε έχεις και τύπους για τον γιαΜη που απλά δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλο μ ειναξ
Καλά και ο τζημερος είναι ξερόλας αλλά δεν μας φεσωσε 80διςlafkiotis έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:11Μόλις περιέγραψες τον ΤζημεροΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:21 Είχα την τύχη ως φοιτητής να συνεργαστώ με καθηγητές που έχουν κάνει στην ζωή τους 10 φορές περισσότερα από αυτόν τον μπαγλαμά, που η δουλειά τους στον χώρο των βάσεων δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και των μαθηματικών είναι κυριολεκτικά state of the art. Καθηγητές Έλληνες κια ξένους από αυτούς που εταν λες ποιο βιβλίο να αγοράσω για το Χ παιδείο απλά ακούς το όνομα τους. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω και τυπάκος για τον Γιάννη με κεφάλαιο Μ που έτυχε να περάσουν ένα φεγγάρι από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και λόγω αυτού να νομίζουν ότι ειναι κάτι. Αυτό που είδα ήταν ότι οι πραγματικές μεγάλες προσωπικότητες πάντα ακούν. Είναι ο άλλος 50 χρόνων τοπ στο παιδειο του κια ακούει τον 22χρονο που κάνει μαζί πτυχιακή μήπως και έχει καλύτερη ιδέα. Ακούν τι έχουν να πουν οι συναδελφοι του, τι δημοσιεύεται, πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι και όσα μα όσα βραβεία κι αν πάρουν η στάση τους είναι ότι ακόμα δεν έχω κάνει πολλά. Ε έχεις και τύπους για τον γιαΜη που απλά δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλο μ ειναξ
Ναύτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:06Όχι ρε, σοβορομιλάω.
Μαλλιά-κουβάρια γίνομαι κάθε φορά που πιάνουμε πολιτική συζήτηση με τους φίλους μου που είναι κουκουέ.![]()
Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωήΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:29Καλά και ο τζημερος είναι ξερόλας αλλά δεν μας φεσωσε 80διςlafkiotis έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:11Μόλις περιέγραψες τον ΤζημεροΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:21 Είχα την τύχη ως φοιτητής να συνεργαστώ με καθηγητές που έχουν κάνει στην ζωή τους 10 φορές περισσότερα από αυτόν τον μπαγλαμά, που η δουλειά τους στον χώρο των βάσεων δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και των μαθηματικών είναι κυριολεκτικά state of the art. Καθηγητές Έλληνες κια ξένους από αυτούς που εταν λες ποιο βιβλίο να αγοράσω για το Χ παιδείο απλά ακούς το όνομα τους. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω και τυπάκος για τον Γιάννη με κεφάλαιο Μ που έτυχε να περάσουν ένα φεγγάρι από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και λόγω αυτού να νομίζουν ότι ειναι κάτι. Αυτό που είδα ήταν ότι οι πραγματικές μεγάλες προσωπικότητες πάντα ακούν. Είναι ο άλλος 50 χρόνων τοπ στο παιδειο του κια ακούει τον 22χρονο που κάνει μαζί πτυχιακή μήπως και έχει καλύτερη ιδέα. Ακούν τι έχουν να πουν οι συναδελφοι του, τι δημοσιεύεται, πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι και όσα μα όσα βραβεία κι αν πάρουν η στάση τους είναι ότι ακόμα δεν έχω κάνει πολλά. Ε έχεις και τύπους για τον γιαΜη που απλά δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλο μ ειναξ
Πάρα πολύ σωστό.Lord Brum έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:34Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωή
πύτε, προσπάθησε όταν κατηγορείς άλλους για ναρκισσισμό να μην αυτοσυγχαίρεσαιΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:35Πάρα πολύ σωστό.Lord Brum έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:34Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωή
lafkiotis έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:11Μόλις περιέγραψες τον ΤζημεροΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 14:21 Είχα την τύχη ως φοιτητής να συνεργαστώ με καθηγητές που έχουν κάνει στην ζωή τους 10 φορές περισσότερα από αυτόν τον μπαγλαμά, που η δουλειά τους στον χώρο των βάσεων δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και των μαθηματικών είναι κυριολεκτικά state of the art. Καθηγητές Έλληνες κια ξένους από αυτούς που εταν λες ποιο βιβλίο να αγοράσω για το Χ παιδείο απλά ακούς το όνομα τους. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω και τυπάκος για τον Γιάννη με κεφάλαιο Μ που έτυχε να περάσουν ένα φεγγάρι από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και λόγω αυτού να νομίζουν ότι ειναι κάτι. Αυτό που είδα ήταν ότι οι πραγματικές μεγάλες προσωπικότητες πάντα ακούν. Είναι ο άλλος 50 χρόνων τοπ στο παιδειο του κια ακούει τον 22χρονο που κάνει μαζί πτυχιακή μήπως και έχει καλύτερη ιδέα. Ακούν τι έχουν να πουν οι συναδελφοι του, τι δημοσιεύεται, πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι και όσα μα όσα βραβεία κι αν πάρουν η στάση τους είναι ότι ακόμα δεν έχω κάνει πολλά. Ε έχεις και τύπους για τον γιαΜη που απλά δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλο μ ειναξ
Σε ποια βάση έχει 131 citations σε όλη του την καριέρα;Lord Brum έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:34Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωή
πύτε για ασχετοσύνη τον κατηγορώ. Ο ναρκισιμός του δεν με ενδιαφέρει. Απλώς απορώ από που τροφοδοτείταιphorumaster έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:48πύτε, προσπάθησε όταν κατηγορείς άλλους για ναρκισσισμό να μην αυτοσυγχαίρεσαιΔημοκράτης έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:35Πάρα πολύ σωστό.Lord Brum έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:34
Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωή![]()
ScopusNoMoreLice έγραψε: 31 Μάιος 2021, 16:09Σε ποια βάση έχει 131 citations σε όλη του την καριέρα;Lord Brum έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:34Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να λες και μπούρδες σε μερικά πράγματα όντας μη ειδικός και στο να λες και να κάνεις μπουρδες όντας καθηγητής πανεπιστημίου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τον τζήμερο και τον βαρουφάκη να καταλαβαίνουν πώς δουλεύει το οικοκονομικό μοντέλο, παρότι ο τζήμερος δείχνει να το καταλαβαίνει πολύ καλύτερα από τον καραγκιοζοκαθηγητή του h-index =7 και των 131 citations σε όλη του την καριέρα. Ρε πούστη μου φέτος στο πρώτο πεντάμηνο του 21 περισότερα citations έχω από όσα αυτός όλη του τη ζωή