!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εφιαλτακης: αν μας δινει η γερμανια λεφτα,θα δεχομαστε συνεχεια μεταναστες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Εφιαλτακης: αν μας δινει η γερμανια λεφτα,θα δεχομαστε συνεχεια μεταναστες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2021, 23:59
Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 22:35
sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:37 (...)
Μέχρι στιγμής καλά τα πας, μην αγχώνεσαι.
Ρε φίλε, με έχεις αγχώσει. Τη μια με σκανάρεις, την άλλη με βαθμολογείς, σαν να ξαναγύρισα στο σχολείο αισθάνομαι. Ουφ! :-?
Σταμάτα. Μια χαρά είσαι.
:lol: ΟΚ
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

sys3x έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:37 (...)
Μέχρι στιγμής καλά τα πας, μην αγχώνεσαι.
Ρε φίλε, με έχεις αγχώσει. Τη μια με σκανάρεις, την άλλη με βαθμολογείς, σαν να ξαναγύρισα στο σχολείο αισθάνομαι. Ουφ! :-?
Σταμάτα. Μια χαρά είσαι.
εγώ νομίζω λίρα 100 είναι ο Ναύτης αν και ψιλοαριστεράντζα. :D :wave:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 09:41
Σταμάτα. Μια χαρά είσαι.
εγώ νομίζω λίρα 100 είναι ο Ναύτης αν και ψιλοαριστεράντζα. :D :wave:
ψιλοχοντρό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

sys3x έγραψε: 29 Μάιος 2021, 09:54
ψιλοχοντρό.
:D με την καλή έννοια, ε;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 11:26
sys3x έγραψε: 29 Μάιος 2021, 09:54
ψιλοχοντρό.
:D με την καλή έννοια, ε;
Πάντα.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 08:49 Προφανώς το είπε ειρωνικά, γιατί ξέρει πως δεν θα φτιάξει η Γερμανία σπίτι για κάθε μετανάστη που διώχνει. Έλεος με αυτά τα άθλια ακροδεξιά άρθρα, δηλαδή καταλαβαίνεις το άγχος αυτού που το έγραψε να πείσει γι αυτά που θέλει να περασει, επειδη ξέρει πως είναι παπατζες.
Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά αν πάρουν φόρα, φόρα-κατηφόρα οι πραγματικοί Έλληνες, άντε να τους πιάσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ο κούλης την είπε στους Γερμανούς για το μεταναστεύττικό και οι ψέκες κατάλαβαν ότι θέλει λεφτά για να τους κρατήσουμε εδώ. Πολύ καλά πάμε
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κατά τα άλλα, σαφώς και η γερμανική πρόταση δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έφτασαν οι πρώην γουελκάμηδες.

Είναι μια ξεκάθαρη αποδοχή του ότι ΔΕΝ θέλουν περισσότερους φορείς πολυπολιτισμού και πληρώνουν όσο όσο για να τους ξεφορτώσουν σε άλλα κράτη.

Αλλά αυτά δεν λέγονται στη διπλωματική γλώσσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Κοίτα να δεις, που λεφτά υπάρχουν τελικά.. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 11:59 Κατά τα άλλα, σαφώς και η γερμανική πρόταση δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έφτασαν οι πρώην γουελκάμηδες.

Είναι μια ξεκάθαρη αποδοχή του ότι ΔΕΝ θέλουν περισσότερους φορείς πολυπολιτισμού και πληρώνουν όσο όσο για να τους ξεφορτώσουν σε άλλα κράτη.

η αλλιώς απλώς εφαρμόζει τον γνωστό κανονισμό και πιθανόν το χρησιμοποιεί για πολιτική πίεση.

δεν νομίζω να σωθεί το Deutsche Lebensart αν ξεφορτωθούν μερικές χιλιάδες. :D
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 09:06
Antares έγραψε: 28 Μάιος 2021, 09:03
Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 08:40 Αποφάσισε όμως: Ούννοι είναι οι Γερμανοί ή φλώροι.
Δεν γίνεται να είναι και τα δυο μαζί ταυτόχρονα :lol:
Bησιγότθοι, επηρεασμένοι από τον ελληνικό πολιτισμό της Μαύρης Θάλασσας όταν πήγαν να καταλάβουν περιοχές και ήρθαν σε επαφή με το ελληνικό στοιχείο. Νομίζω είναι μια καταγωγή τους.
Μπορεί, δεν το γνωρίζω.
Πάντως οι Γερμανοί σήμερα είναι ένας εκ των πλέον πολιτισμένων λαών της Ευρώπης.
Oι Γότθοι ή Γερμανοί, ήταν ένας μεγάλος πονοκέφαλος για την βυζαντινή αυτοκρατορία τον 4 και 5 αιώνα. Τους έδωσαν δικαιώματα, κατάφεραν να πάρουν υψηλές διοικητικές θέσεις στη βυζαντινή αυτοκρατορία, ήταν υπηρέτες σε σπίτια ή καλλιεργούσαν ή είχαν καταστήματα, αλλά ήταν και ανώτεροι διοικητικοί υπάλληλοι. Οι ξανθοί ξένοι βάρβαροι, αποκαλούνταν από όσους δεν τους χώνευαν και ήταν πολλοί. Ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας για να βγάζουμε συμπεράσματα για το ποιον του λαού σήμερα και την σχέση του με εμάς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bill Hicks έγραψε: 29 Μάιος 2021, 12:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 11:59 Κατά τα άλλα, σαφώς και η γερμανική πρόταση δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έφτασαν οι πρώην γουελκάμηδες.

η αλλιώς απλώς εφαρμόζει τον γνωστό κανονισμό και πιθανόν το χρησιμοποιεί για πολιτική πίεση.

δεν νομίζω να σωθεί το Deutsche Lebensart αν ξεφορτωθούν μερικές χιλιάδες. :D
Σαφώς και το χρησιμοποιεί ως πολιτική (δηλαδή οικονομική) πίεση.

Και επίσης σαφώς, ήδη πολλοί Έλληνες έχουν απορροφηθεί σε δομές και δράσεις που αφορούν στο μεταναστευτικό και εκατοντάδες μεταπτυχιακά αδιόριστων ή μη εκπαιδευτικών έχουν το συγκεκριμένο αντικείμενο, χωρίς να είναι οι ίδιοι ένθερμοι αντιρατσιστές. Πρόσθεσε προμηθευτές, ιδιοκτήτες ακινήτων, δικηγόρους κλπ και θα διαπιστώσεις ότι οι παράτυποι κινούν πλέον μεγάλο ποσοστό της τυπικής (νόμιμης) οικονομίας. Είναι κάτι σαν τον τουρισμό. Με τη διαφορά ότι στον κανονικό τουρισμό πληρώνουν οι τουρίστες, ενώ στον μεταναστευτικό τουρισμό πληρώνονται οι Έλληνες για να παρέχουν υπηρεσίες στους τουρίστες.

Οπότε, κατά τη γνώμη μου, πρώτα πρέπει να δούμε αντικειμενικά το συγκεκριμένο πρόβλημα και μετά να ψαχνόμαστε για το αν φταίνε οι Γερμανοί για τη δημιουργία του. Γιατί τα χοντρά κονδύλια πέφτουν για όσους ξένους ΔΕΝ έχουν ενσωματωθεί και ΔΕΝ είναι παραγωγικοί. Πόσοι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να τα χάσουν; :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μάιος 2021, 13:19 Είναι κάτι σαν τον τουρισμό. Με τη διαφορά ότι στον κανονικό τουρισμό πληρώνουν οι τουρίστες, ενώ στον μεταναστευτικό τουρισμό πληρώνονται οι Έλληνες για να παρέχουν υπηρεσίες στους τουρίστες.
καλό :smt005:
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 22:02
ksmyrn έγραψε: 28 Μάιος 2021, 20:01
Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:26 Το μεταναστευτικό είναι το πιο σύνθετο και δύσκολο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την στιγμή η ΕΕ.
Και είναι ευτύχημα για την Ελλάδα ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή το μεταναστευτικό θεωρείται πρόβλημα της ΕΕ συνολικά.
:o
Είσαι πολύ αφελής.
Σύνθετο και δύσκολο πρόβλημα είναι επειδή θέλουν να προκαλέσουν κακό σε μας χωρίς να αντιδράσουμε προσπαθώντας να μας πείσουν οτι είναι για το καλό μας και ότι"ετσι πρέπει".
Επίσης αν νομίζεις ότι η ΕΕ είναι μία οικογένεια και έχουμε κοινό πρόβλημα είσαι λάθος.

Αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τόσο βλάκας. Υπάκουο τον λέω :xena:
ΟΚ, ας παραδεχτούμε ότι εγώ είμαι αφελής.
Εσύ, που δεν είσαι, θες να μας πεις την πρότασή σου για τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος από την Ελλάδα;
Δεν είναι μετανάστες. Είναι εισβολείς. Τους αντιμετωπίζεις ως εισβολείς. Λεπτομέρειες για την αντιμετώπιση των εισβολέων απευθύνσου στο υπ. Εθν. Άμυνας, στο ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

ksmyrn έγραψε: 29 Μάιος 2021, 14:27
Ναύτης έγραψε: 28 Μάιος 2021, 22:02
ksmyrn έγραψε: 28 Μάιος 2021, 20:01

:o
Είσαι πολύ αφελής.
Σύνθετο και δύσκολο πρόβλημα είναι επειδή θέλουν να προκαλέσουν κακό σε μας χωρίς να αντιδράσουμε προσπαθώντας να μας πείσουν οτι είναι για το καλό μας και ότι"ετσι πρέπει".
Επίσης αν νομίζεις ότι η ΕΕ είναι μία οικογένεια και έχουμε κοινό πρόβλημα είσαι λάθος.

Αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τόσο βλάκας. Υπάκουο τον λέω :xena:
ΟΚ, ας παραδεχτούμε ότι εγώ είμαι αφελής.
Εσύ, που δεν είσαι, θες να μας πεις την πρότασή σου για τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος από την Ελλάδα;
Δεν είναι μετανάστες. Είναι εισβολείς. Τους αντιμετωπίζεις ως εισβολείς. Λεπτομέρειες για την αντιμετώπιση των εισβολέων απευθύνσου στο υπ. Εθν. Άμυνας, στο ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ.
Α, βάζεις τον στρατό να τούς πυροβολεί on sight δηλαδή. Να βάλουμε τον στρατό να πυροβολεί και να σκοτώνει αδιακρίτως άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτή είναι η πρότασή σου. Δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”