μετάφραση:15 χρονών άκουγα ημισκούμπριαfoscilis έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:49 Ναι αλλά καταλαβαίνω πότε ο άλλος έχει συγκροτημένη άποψη που απλά τυχαίνει να είναι διαφορετική από τη δική μου (όχι αναγκαστικά αντίθετη γιατί δεν υπάρχουν σε όλα τα ζητήματα μόνο ΔΥΟ θέσεις) και πότε είναι απλοϊκός ψεκασμός, φτηνή επαναστατικότητα λοιποί αχυράνθρωποι που απεργάζεται η γαλάζια υπόγα.
Επίσης το τραγούδι θίγει καμιά εκατοστή θέματα. Δε διαφωνώ ας πούμε καθόλου (αναφέρω τυχαία) ότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις φρεγάτες και τον Ερντογάν είναι αποπροσανατολισμός του λαού και έχω πει κι εδώ ότι τις λίγες φορές που είδα τηλεόραση πρόσφατα εξεπλάγην δυσάρεστα που υπήρχε ΤΟΣΟ πολύωρη ενασχόληση με τον Ερντογάν ενώ καίγεται το μουνί μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκομμα Μιθριδάτη σε κουλισμό
Re: Πετσόκομμα Μιθριδάτη σε κουλισμό
Καλά τα λες γομάρι μου αλλά δεν έχεις φλόου.foscilis έγραψε: 28 Μάιος 2021, 13:07Δεν είμαι σίγουρος τι αντιλαμβάνεσαι ως "εκφράζει". Σίγουρα δεν αποτελεί εκπρόσωπο, είδωλο ούτε έχει οπαδους όπως ξερωγω ο Νοτης.gassim έγραψε: 28 Μάιος 2021, 12:33Μωρε να σου πω κατι; Κανεναν δεν εκφραζει ο μιθριδατης, ειχε να βγαλει κατι και να ακουστει χρονια.foscilis έγραψε: 28 Μάιος 2021, 09:54 Το λάθος του (συμπαθούς ομολογώ) Μουμτζή σε αυτό το άρθρο είναι που νομίζει ότι ο Μιθριδάτης εκφράζει τους νέους λες και έχουμε 1990. Ο Μιθριδάτης εκφράζει άτομα που τότε ήταν νέοι και τώρα είναι 40 και 50 χρονών και έχουν επιχειρήσεις, παιδιά αλλά και μνήμες μιας πολύ καλύτερης αποχής από τον καιρό που η αντιμνημονιακή σκατίλα παρέδιδε στην κυβέρνηση τη βγαλμένη από τα μπραντσάδικα.
Δε λέει κάτι το ιδιαίτερα ανατρεπτικό πουθενά στους στίχους του ούτε διατείνεται ότι το λέει, όπως κάνουν οι γνησίως ψεκασμένοι π.χ. Πετράκος. Συνεπώς η κριτική του στυλ "πού ήσουν όταν το τάδε κύριε ψευτοεπαναστάτη" είναι λίγο αυτογελοιποιούμενη, ο άνθρωπος ήταν πάντα ένας εντελώς νορμάλ Χολαργιώτης που ήταν πάντα στην καθημερινή ζωή του και γι' αυτό δε μπορείς να διαγράψεις έτσι εύκολα αυτά που λέει τώρα.
Απλα εβγαλε τωρα αυτο και οσοι δεν χωνευουν τον μητσοτακη ενθουσιαστηκαν ενω οσοι τον χωνευουν θιχτηκαν.
Δεν νομιζω οτι ειναι κατι που σηκωνει τοση αναλυση.
Και αυτό είναι καλό.
Εγώ είπα ότι αυτά που λέει εκεί πέρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερα επαναστατικό. Είναι ψιλοκεντρωα κριτική μέσου ανθρώπου. Και αυτον εκφράζει.
Δε φταίμε εμείς αν οι υπόλοιποι έχετε γίνει ακραία χουλιγκανια.
Χαμήλωσε τον δείχτη σου και βάζω Ελ Εφ Όου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Eμ, πέστα βρε Γαλη, μια πρέπει να είναι η ερμηνεία. Η ερμηνεία που δίνει ο Κούλης μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2021, 15:29Ε, εδώ που τα λέμε έτσι όπως έχει καταντήσει η έννοια της Πατρίδας, πιο ασφαλής θα είναι στο φαντασιακό πλαίσιο.![]()
Με την πληθώρα των σημερινών ερμηνειών, σαφώς και δεν υπάρχει σωτηρία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσυ πρεπει να περνας το δραμα του αιρετικου που οι αποψεις του γινονται mainstream.foscilis έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:49Ναι αλλά καταλαβαίνω πότε ο άλλος έχει συγκροτημένη άποψη που απλά τυχαίνει να είναι διαφορετική από τη δική μου (όχι αναγκαστικά αντίθετη γιατί δεν υπάρχουν σε όλα τα ζητήματα μόνο ΔΥΟ θέσεις) και πότε είναι απλοϊκός ψεκασμός, φτηνή επαναστατικότητα λοιποί αχυράνθρωποι που απεργάζεται η γαλάζια υπόγα.gassim έγραψε: 28 Μάιος 2021, 14:22 Στο μεταξυ ρε @foscilis εσυ σε ολα τα επιμερους θεματα που θιγει το τραγουδι εχεις παρει αντιθετη θεση εδω στο φορουμ. Απο τις απεργιες που θελεις να τους απολυσουν ολους μεχρι την αστυνομια στα πανεπιστημια που την εχεις υποστηριξει. Ασε τις πορειες επι πανδημιας που ελεγες οτι πρεπει να τις διαλυει η αστυνομια με την βια.
Επίσης το τραγούδι θίγει καμιά εκατοστή θέματα. Δε διαφωνώ ας πούμε καθόλου (αναφέρω τυχαία) ότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις φρεγάτες και τον Ερντογάν είναι αποπροσανατολισμός του λαού και έχω πει κι εδώ ότι τις λίγες φορές που είδα τηλεόραση πρόσφατα εξεπλάγην δυσάρεστα που υπήρχε ΤΟΣΟ πολύωρη ενασχόληση με τον Ερντογάν ενώ καίγεται το μουνί μας.
Ναι,μάλιστα συμμετείχε στην παραγωγή του καλλίτερου ελληνικού ραπ κομματιού
Ο ήχος είναι σχεδόν ολοκληρωτικά Νέα Υόρκη στα 80ς,το ραπάρισμα πανέξυπνο και χιουμοριστικό,καμμία κλάψα,καμμία "αγωνία για το μέλλον",αγνή,ατόφια χορευτική διασκέδαση.
Οι Active Member και οι όμοιοί τους ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν ακούσει κάτι παρόμοιο.
Ο χοντρός όμως,μέχρι και ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο χόρεψε,παρέα με κάτι άλλα απολιθώματα.
Τα δε Ημισκούμπρια τα έχω δει λάιβ σε κλαμπ,τότε,στις αρχές, με κοινό 10 άτομα το πολύ - εννοείται από τις καλλίτερες βραδιές που έχω περάσει σε λαϊβάδικο.
Σχετικά με την ερώτησή σου,ναι,ήταν έξυπνος και πιστεύω,παραμένει.
Σε κάθε περίπτωση,τρομερά πιο έξυπνος από τον μέσο χρήστη ενός φόρουμ ημίτρελλων φανατικών.
Καλέ μου άνθρωπε, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ επηρεάζεσαι και αυτοπροσδιορίζεσαι από την αντιπάθεια σου για τον Κούλη.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2021, 15:47Eμ, πέστα βρε Γαλη, μια πρέπει να είναι η ερμηνεία. Η ερμηνεία που δίνει ο Κούλης μας.![]()
Άνευ του Κούλη, δεν υφίστασαι. Και δεν είσαι ο μόνος.
Εγώ, σας έχω γραμμένους αμφότερους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εφοπλίστρια?ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2021, 15:56Καλέ μου άνθρωπε, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ επηρεάζεσαι και αυτοπροσδιορίζεσαι από την αντιπάθεια σου για τον Κούλη.Kauldron έγραψε: 28 Μάιος 2021, 15:47Eμ, πέστα βρε Γαλη, μια πρέπει να είναι η ερμηνεία. Η ερμηνεία που δίνει ο Κούλης μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Μάιος 2021, 15:29
Ε, εδώ που τα λέμε έτσι όπως έχει καταντήσει η έννοια της Πατρίδας, πιο ασφαλής θα είναι στο φαντασιακό πλαίσιο.![]()
Με την πληθώρα των σημερινών ερμηνειών, σαφώς και δεν υπάρχει σωτηρία.![]()
Άνευ του Κούλη, δεν υφίστασαι. Και δεν είσαι ο μόνος.
Εγώ, σας έχω γραμμένους αμφότερους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η προηγούμενη γενιά τραγουδούσε Σεφέρη,Ελύτη και προβληματιζόταν με αυτούς
η τωρινή με μιθριδάτη
εκαστη γενια στο ειδος της
η τωρινή με μιθριδάτη
Κόκκορας έγραψε: 28 Μάιος 2021, 16:41 η προηγούμενη γενιά τραγουδούσε Σεφέρη,Ελύτη Καρβέλα και Ρουβά και προβληματιζόταν με αυτούς
η τωρινή με μιθριδάτη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ενταξει λιγο πιο πισω 
δυο με τρεις γενιες πισω για να ειμαστε και σωστοι
δυο με τρεις γενιες πισω για να ειμαστε και σωστοι
https://twitter.com/tou_diaolou/status/ ... 51589?s=20
https://twitter.com/bolltzmann/status/1 ... 37472?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
δεν υπήρξε ποτέ αυτή η γενιά
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιος τραγουδούσε Σεφέρη , ever ; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Μαλακίες, έτσι για να εξιδανικεύεται η γενιά της πρότερης μιζέριας.
"Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοοοος..." ή ελιά και Κώτσο βασιλιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ