Καθόλου κοφτερό, λάθος πρόθεση διέκρινες.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:19Τι κοφτερο σχολιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:15Της Δυτικής ευγένειας. Στην Κίνα το "χοντρυνες" ή "αδυνάτισες" το λένε μετά την καλημέρα. Αλλά δε το λένε για κακό, είναι όπως οι Άγγλοι με τον καιρό.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:04 Γενικοτερα, οι κανονες της ευγενειας περιοριζουν τα σχολια για την εμφανιση καποιου η καποιας σε αυτα που μπορουν να αλλαξουν μονο αμεσως. Πχ ¨Ξεκουμπωθηκε το πουκαμισο σας". Μεχρι εκει και καθολου παραπερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
- hellegennes
Σε γυναίκες αποφεύγεις να κάνεις σχόλια πάχους. Το χειρότερο βέβαια είναι να ρωτήσεις «είσαι έγκυος;» και να μην είναι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:20Ναι ρε φίλε. Συναντάω μια γνωστή-φίλη στο δρόμο 55+ και μου λέει να κάνεις λιγάκι δίαιτα να πέσουν οι κώλοι. Και δεν ημουν καν μόνη μου!the comet the course the tail έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:17επίσης οι μπούμερς, ξέρεις τώρα... γέροι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές και τρόπους σε τέτοια. θα σου πουν: "πωπω παιδάκι μου, πως πάχυνες;"Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:15
Της Δυτικής ευγένειας. Στην Κίνα το "χοντρυνες" ή "αδυνάτισες" το λένε μετά την καλημέρα. Αλλά δε το λένε για κακό, είναι όπως οι Άγγλοι με τον καιρό.![]()
ε τη ρουφιανα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
rudeness shaming. Ακομα και σε αυτη την περιπτωση, εκτος αν προκειται για ατομο με το οποιο μοιραζεσαι οικειοτητα, καλυτερα να εχεις περισσοτερο τακτ στην διατυπωση.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:21Brain shaming.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:18Ναι, αλλα δεν ηθελα να το γραψω, σκεφτηκα πως ολο και καποιος μπουνταλας θα βρεθει.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:12
«Είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σας», «κρέμεται η προβοσκίδα σας» και τέτοια;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
the comet the course the tail
κάποια στιγμή που ο κόσμος θα μαθαίνει στο σχολείο χρήσιμα πράγματα και όχι θρησκευτικά, και θα καταλάβει ότι το πάχος είναι ζήτημα υγείας ή/και ψυχικής υγείας, θα το αντιμετωπίζει πιο ανθρώπινα.νύχτα έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:12εμένα μ ενδιαφέρει περισσότερο το κομμάτι που βρίσκεταιJohn Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:04 Γενικοτερα, οι κανονες της ευγενειας περιοριζουν τα σχολια για την εμφανιση καποιου η καποιας σε αυτα που μπορουν να αλλαξουν μονο αμεσως. Πχ ¨Ξεκουμπωθηκε το πουκαμισο σας". Μεχρι εκει και καθολου παραπερα.
πέραν της ευγένειας, το να σε νοιάζει να μη πληγώσεις τον άλλο
- hellegennes
Joke shaming.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:26rudeness shaming.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:21Brain shaming.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:18
Ναι, αλλα δεν ηθελα να το γραψω, σκεφτηκα πως ολο και καποιος μπουνταλας θα βρεθει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κακώς. Δε μπορεί να τρέξει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άστα να πάνε, ήθελα να εξαφανιστώ εκείνη τη στιγμή.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:23Σε γυναίκες αποφεύγεις να κάνεις σχόλια πάχους. Το χειρότερο βέβαια είναι να ρωτήσεις «είσαι έγκυος;» και να μην είναι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:20Ναι ρε φίλε. Συναντάω μια γνωστή-φίλη στο δρόμο 55+ και μου λέει να κάνεις λιγάκι δίαιτα να πέσουν οι κώλοι. Και δεν ημουν καν μόνη μου!the comet the course the tail έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:17
επίσης οι μπούμερς, ξέρεις τώρα... γέροι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές και τρόπους σε τέτοια. θα σου πουν: "πωπω παιδάκι μου, πως πάχυνες;"![]()
ε τη ρουφιανα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
BlastFromThePast
Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:28Το πρόβλημα ξεκινάει με το ότι αυτή τη στιγμή μας λες ότι η Παπαρίζου είναι υπέρβαρη. Πού το βασίζεις; Με βάση ποιά κριτήρια είναι υπέρβαρη;BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:26Η συγκεκριμένη περίπτωση κάποτε ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σήμερα είναι υπέρβαρη, αντικειμενικά. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε αθλητές μετά την απόσυρση τους και πάνω κάτω στο 90% των ανθρώπων που μετά τα 30 και το δέσιμο του γαιδάρου τους δε βρίσκουν κάποιο νόημα στο να μην τρώνε 20% πάνω από αυτό που χρειάζονται.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:21
Το πρόβλημα δεν είναι αν βάζεις ή χάνεις, το πρόβλημα είναι να είσαι φυσιολογικός και να σε λένε χοντρό, επειδή κάποτε ήσουν λιποβαρής.
Δεν είναι λόγος αυτός για ν' αρχίσεις να κοροιδεύεις κάποιον σαν να είσαι πρώτη δημοτικού, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις για ανάγκη ισορροπημένης διατροφής και ενεργού τρόπου ζωής σε κάθε ηλικία.![]()

- John Brown Gun Club
σταματαDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:23Καθόλου κοφτερό, λάθος πρόθεση διέκρινες.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:19Τι κοφτερο σχολιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:15
Της Δυτικής ευγένειας. Στην Κίνα το "χοντρυνες" ή "αδυνάτισες" το λένε μετά την καλημέρα. Αλλά δε το λένε για κακό, είναι όπως οι Άγγλοι με τον καιρό.
αυτο ηταν ενα

μομεντ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Sid Vicious
Λαθος, ειναι γρηγορος κιολας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Μα λες αυτό που σου λέω κι εγώ και τη βγάζεις υπέρβαρη με κανονικό δείκτη μάζας σώματος, ήμαρτον.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:29Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:28Το πρόβλημα ξεκινάει με το ότι αυτή τη στιγμή μας λες ότι η Παπαρίζου είναι υπέρβαρη. Πού το βασίζεις; Με βάση ποιά κριτήρια είναι υπέρβαρη;BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:26
Η συγκεκριμένη περίπτωση κάποτε ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σήμερα είναι υπέρβαρη, αντικειμενικά. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε αθλητές μετά την απόσυρση τους και πάνω κάτω στο 90% των ανθρώπων που μετά τα 30 και το δέσιμο του γαιδάρου τους δε βρίσκουν κάποιο νόημα στο να μην τρώνε 20% πάνω από αυτό που χρειάζονται.
Δεν είναι λόγος αυτός για ν' αρχίσεις να κοροιδεύεις κάποιον σαν να είσαι πρώτη δημοτικού, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις για ανάγκη ισορροπημένης διατροφής και ενεργού τρόπου ζωής σε κάθε ηλικία.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πέφτεις σε αστοχία εδω, καλά σου λένε. Ειναι ξεκάθαρα μποντυ σέημινγκ η αναφορά στο μεγεθος, και ισως και απο τα χειρότερα ειδη μποντυ σεημινγκ διοτι ειναι γενετικό θέμα, όχι επίκτητο, με αποτελεσμα να μην διορθώνεται.*
Εν αντιθεσει με τον χοντρό πχ, που τουλαχιστον αν δεν μιλαμε για σοβαρο πρόβλημα υγειας (θυρεοειδης) ή κληρονομικοτητα/γενετική προδιάθεση παχυσαρκίας, μπορει αν το θελει να το διορθωσει ξεκινώντας μια καλη διαιτα και να χασει περιπου οσα κιλά θελει, αναλογα την ορεξη και τις ψυχολογικες του δυναμεις.
*Το ιδιο ακριβως ισχύει και για το υψος στον άντρα. Ειναι κι αυτο απ'τα χειροτερα ειδη μποντυ σεημινγκ, ακριβως επειδη δεν διορθωνεται. Οι γυναικες οσο ταπες και να ειστε, φορατε τα τακουνια σας, και ειστε κομπλε. Αν φτασουμε καποτε σε μια εποχη που να μπορει και ο στρειτ αντρας να φοραει ελευθερα αντρικού τυπου τακουνια χωρις να υπαρχει κινδυνος παρεξηγησης
υγ. Και οχι, συνηθως οταν κραζουν για μεγεθος οι γυναικες, κραζουν για μεγεθος, οχι για σεξουαλικες επιδοσεις. Δεν λενε αυτο και εννοουν το αλλο. Στο δικο μου παραδειγμα πχ, η τυπισσα τον ελεγε μικροπουτση και κατα τ'αλλα ελεγε και οτι ταιριαζουν πολυ στο σεξ μεταξυ τους.
- Dwarven Blacksmith
... το οποίο πάλι δεν θα είχε καμία σχέση με κοφτεροτητα.John Brown Gun Club έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:30σταματα
αυτο ηταν ενα
μομεντ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε δίκασε η θείαNaida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:20Ναι ρε φίλε. Συναντάω μια γνωστή-φίλη στο δρόμο 55+ και μου λέει να κάνεις λιγάκι δίαιτα να πέσουν οι κώλοι. Και δεν ημουν καν μόνη μου!the comet the course the tail έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:17επίσης οι μπούμερς, ξέρεις τώρα... γέροι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές και τρόπους σε τέτοια. θα σου πουν: "πωπω παιδάκι μου, πως πάχυνες;"Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:15
Της Δυτικής ευγένειας. Στην Κίνα το "χοντρυνες" ή "αδυνάτισες" το λένε μετά την καλημέρα. Αλλά δε το λένε για κακό, είναι όπως οι Άγγλοι με τον καιρό.![]()
ε τη ρουφιανα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θυμάμαι, τύπε, μια φορά ήμουν με μια ξαδέρφη μου και τον άντρα της, με την ξαδέρφη να έχει κάνει κοιλίτσα, αλλά οκ, απλά το είδα και το ξέχασα την επόμενη στιγμή. Σε κάποια φάση μού λέει ο άντρας της πάνω στην κουβέντα ότι περιμένουν παιδί και νόμιζαν πως το γνώριζα, φαίνεται και η κοιλίτσα, είπε και γω του απάντησα ότι το παρατήρησα, αλλά απλά νόμιζα ότι πάει καλά η επιχείρηση.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:23Σε γυναίκες αποφεύγεις να κάνεις σχόλια πάχους. Το χειρότερο βέβαια είναι να ρωτήσεις «είσαι έγκυος;» και να μην είναι.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:20Ναι ρε φίλε. Συναντάω μια γνωστή-φίλη στο δρόμο 55+ και μου λέει να κάνεις λιγάκι δίαιτα να πέσουν οι κώλοι. Και δεν ημουν καν μόνη μου!the comet the course the tail έγραψε: 27 Μάιος 2021, 22:17
επίσης οι μπούμερς, ξέρεις τώρα... γέροι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές και τρόπους σε τέτοια. θα σου πουν: "πωπω παιδάκι μου, πως πάχυνες;"![]()
ε τη ρουφιανα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 27 Μάιος 2021, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση