!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Για την χοντροφοβία ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
Γι' αυτήν μάλλον στ' αρχίδια μου, αλλά έχουν χαλάσει φιλίες κολλητών έτσι. Επίσης, για μένα, προσωπικά ό,τι και να λένε στ' αρχίδια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
BlastFromThePast
Ξέρεις το BMI της Παπαρίζου τότε και τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:35Θα αστειεύεσαι. Στην πρώτη Γιουροβίζιον ήταν μια χαρά κιλά? Συγγνώμη, έχουμε διαφορετική αντίληψη του μια χαρά. Εγώ ακολουθώ το BMI.klg έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:34Δεν είναι θέμα προσβολής, είναι ξεκάθαρα πολύ πιο χοντρή από το prime της. Που στο prime της μια χαρά κιλά είχε, δεν την έλεγες και ανορεξικό μοντέλο or something.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:30
Δεν ξέρω το "έχει γίνει έτσι" πως μεταφράζεται, διότι εμένα που την είδα δίπλα μου μου φάνηκε μια θεά. Και την αδικει άπειρα ο φακός. Όχι ότι στο φακό βλέπω καμιά χοντρη, απλά από κοντά είναι ΑΚΟΜΑ πιο αδύνατη. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα σχόλια τέτοιου τύπου δεν προσβάλλουν μόνο την κάθε Παπαρίζου. Διαβάζουν κοριτσάκια που πέφτουν σε εξαντλητικές δίαιτες με κάτι τέτοιες μαλακίες.
Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή. Που δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 20:53 Ναι, ανάπτυξε την λογική σου γιατί δεν μ' αρέσουν οι κολοκυθιές. Πώς δεν είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπορείς να το υπολογίσεις με το μάτι. Πέρασε από δίπλα μου και την κάνω κάπου 1.68-1.70 και 60-65 κιλά, αν υποθέσουμε ότι το μπόι της ήταν σωστό. Στην πρώτη γιουροβίζιον είναι καμιά 55ριά κιλά στην κάμερα, άρα από κοντά είναι καμιά 50ριά.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:03Ξέρεις το BMI της Παπαρίζου τότε και τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:35Θα αστειεύεσαι. Στην πρώτη Γιουροβίζιον ήταν μια χαρά κιλά? Συγγνώμη, έχουμε διαφορετική αντίληψη του μια χαρά. Εγώ ακολουθώ το BMI.klg έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:34
Δεν είναι θέμα προσβολής, είναι ξεκάθαρα πολύ πιο χοντρή από το prime της. Που στο prime της μια χαρά κιλά είχε, δεν την έλεγες και ανορεξικό μοντέλο or something.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Uppercut
Μάλιστα. Οταν κυριολεκτικά λέει ότι το πέος του είναι μικρό, δεν εννοεί αυτό, για να μην παραδεχτείς εσύ ότι είναι μπόντι σέιμινγκ.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:07Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή. Που δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 20:53 Ναι, ανάπτυξε την λογική σου γιατί δεν μ' αρέσουν οι κολοκυθιές. Πώς δεν είναι;
Κι αυτοί που λένε την Παπαρίζου χοντρή, δεν το λένε τόσο με την έννοια με την έννοια του σώματος, όσο για τις επιδόσεις της στην ενόργανη γυμναστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 27 Μάιος 2021, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυροβασίλης
καλή και περίκαλη είναι η Ελενάρα, έβαλαν οι ανθέλ δυο τσίρους αδερφές αντί για το σφίχτη του 2005 κι ορίστε καλιμέντα με την τοξική αρρενωπότητα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
BlastFromThePast
Μιλάμε για επιστήμη τώρα.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:13Μπορείς να το υπολογίσεις με το μάτι.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:03Ξέρεις το BMI της Παπαρίζου τότε και τώρα;Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 18:35
Θα αστειεύεσαι. Στην πρώτη Γιουροβίζιον ήταν μια χαρά κιλά? Συγγνώμη, έχουμε διαφορετική αντίληψη του μια χαρά. Εγώ ακολουθώ το BMI.
Ό,τι να ναι.Πέρασε από δίπλα μου και την κάνω κάπου 1.68-1.70 και 60-65 κιλά, αν υποθέσουμε ότι το μπόι της ήταν σωστό. Στην πρώτη γιουροβίζιον είναι καμιά 55ριά κιλά στην κάμερα, άρα από κοντά είναι καμιά 50ριά.
Για τα κιλά της Παπαρίζου αδιαφορώ, για το ότι περνιέται σαν φυσιολογικό πως από τα 25 στα 40, μαζί με τα 15 χρόνια θα βάλεις και 15 κιλά, εκεί εχω τις διαφωνίες μου. Ούτε φυσιολογικό είναι ούτε απαραίτητο.
- Cecily Anne
Το πρόβλημα δεν είναι αν βάζεις ή χάνεις, το πρόβλημα είναι να είσαι φυσιολογικός και να σε λένε χοντρό, επειδή κάποτε ήσουν λιποβαρής.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:19Μιλάμε για επιστήμη τώρα.
Ό,τι να ναι.Πέρασε από δίπλα μου και την κάνω κάπου 1.68-1.70 και 60-65 κιλά, αν υποθέσουμε ότι το μπόι της ήταν σωστό. Στην πρώτη γιουροβίζιον είναι καμιά 55ριά κιλά στην κάμερα, άρα από κοντά είναι καμιά 50ριά.
Για τα κιλά της Παπαρίζου αδιαφορώ, για το ότι περνιέται σαν φυσιολογικό πως από τα 25 στα 40, μαζί με τα 15 χρόνια θα βάλεις και 15 κιλά, εκεί εχω τις διαφωνίες μου. Ούτε φυσιολογικό είναι ούτε απαραίτητο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν κατάλαβες τι είπα.Uppercut έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:15Μάλιστα. Οταν κυριολεκτικά λέει ότι το πέος του είναι μικρό, δεν εννοεί αυτό, για να μην παραδεχτείς εσύ ότι είναι μπόντι σέιμινγκ.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:07Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή. Που δεν νομίζω να ισχύει απαραίτητα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2021, 20:53 Ναι, ανάπτυξε την λογική σου γιατί δεν μ' αρέσουν οι κολοκυθιές. Πώς δεν είναι;
Κι αυτοί που λένε την Παπαρίζου χοντρή, δεν το λένε τόσο με την έννοια με την έννοια του σώματος, όσο για τις επιδόσεις της στην ενόργανη γυμναστική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Μήπως ήθελες να πεις κάτι άλλο από αυτό που όντως έγραψες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 27 Μάιος 2021, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας εισαγγελέας για την τσιροφοβία με εμφανώς ομοφοβική διάθεση, δεν υπάρχει;Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:17 καλή και περίκαλη είναι η Ελενάρα, έβαλαν οι ανθέλ δυο τσίρους αδερφές αντί για το σφίχτη του 2005 κι ορίστε καλιμέντα με την τοξική αρρενωπότητα
Αίσχος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
έχομε καταλήξει να συζητάμε τα αυτονόητα
summon ζενίθεδρος
summon ζενίθεδρος
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
BlastFromThePast
Η συγκεκριμένη περίπτωση κάποτε ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σήμερα είναι υπέρβαρη, αντικειμενικά. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε αθλητές μετά την απόσυρση τους και πάνω κάτω στο 90% των ανθρώπων που μετά τα 30 και το δέσιμο του γαιδάρου τους δε βρίσκουν κάποιο νόημα στο να μην τρώνε 20% πάνω από αυτό που χρειάζονται.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:21Το πρόβλημα δεν είναι αν βάζεις ή χάνεις, το πρόβλημα είναι να είσαι φυσιολογικός και να σε λένε χοντρό, επειδή κάποτε ήσουν λιποβαρής.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:19Μιλάμε για επιστήμη τώρα.
Δεν είναι λόγος αυτός για ν' αρχίσεις να κοροιδεύεις κάποιον σαν να είσαι πρώτη δημοτικού, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις για ανάγκη ισορροπημένης διατροφής και ενεργού τρόπου ζωής σε κάθε ηλικία.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Έλα Παναγία μου!Naida έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:07 Εννοώ ότι νομίζω για να το πει αυτό κάποια θεωρώ ότι δεν το χρησιμοποιεί με την έννοια του σώματος όσο για τις σεξουαλικες επιδόσεις. Εννοώντας μικρό πεος κακή σεξουαλική ζωή.
Πώς μπόρεσες να επινοήσεις τέτοια "ερμηνεία" αντί να αποδεχτείς το προφανέστατατα προσβλητικότατο άμα τη εκστομίσει του από την κυρία (και μάλιστα σε "φίλους"!);
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Cecily Anne
Το πρόβλημα ξεκινάει με το ότι αυτή τη στιγμή μας λες ότι η Παπαρίζου είναι υπέρβαρη. Πού το βασίζεις; Με βάση ποιά κριτήρια είναι υπέρβαρη;BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:26Η συγκεκριμένη περίπτωση κάποτε ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σήμερα είναι υπέρβαρη, αντικειμενικά. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε αθλητές μετά την απόσυρση τους και πάνω κάτω στο 90% των ανθρώπων που μετά τα 30 και το δέσιμο του γαιδάρου τους δε βρίσκουν κάποιο νόημα στο να μην τρώνε 20% πάνω από αυτό που χρειάζονται.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:21Το πρόβλημα δεν είναι αν βάζεις ή χάνεις, το πρόβλημα είναι να είσαι φυσιολογικός και να σε λένε χοντρό, επειδή κάποτε ήσουν λιποβαρής.BlastFromThePast έγραψε: 27 Μάιος 2021, 21:19
Μιλάμε για επιστήμη τώρα.
Ό,τι να ναι.
Δεν είναι λόγος αυτός για ν' αρχίσεις να κοροιδεύεις κάποιον σαν να είσαι πρώτη δημοτικού, είναι όμως μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις για ανάγκη ισορροπημένης διατροφής και ενεργού τρόπου ζωής σε κάθε ηλικία.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση