Είχες πάει πριν την καραντίνα και δεν είχε τσιμέντο;
Τι είχε αρχαίο χώμα 25 αιώνων;

Το πρόβλημα είναι οτι το τσιμέντο είναι δεκαετίες πάνω στον βράχο δεν μπήκε περσιΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:36 Οκευ τυπε, το προβλημα δεν ειναι το τσιμεντο της Μενδωνη αλλα οτι δεν πηγα εγω.
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:40Το πρόβλημα είναι οτι το τσιμέντο είναι δεκαετίες πάνω στον βράχο δεν μπήκε περσιΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:36 Οκευ τυπε, το προβλημα δεν ειναι το τσιμεντο της Μενδωνη αλλα οτι δεν πηγα εγω.
Εσύ σίγουρα δεν έχεις παει
Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα.Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:44
Δεν χρειαζονται στους Νεοελληνες, μπορουμε να βυθισουμε και μονοι μας το καραβι οπως οι πειρατες στον Αστεριξ.
.
stergiosbik έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:45Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα.Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:44
Δεν χρειαζονται στους Νεοελληνες, μπορουμε να βυθισουμε και μονοι μας το καραβι οπως οι πειρατες στον Αστεριξ.
.
Πολιτική σπεκουλα που κάνεις και συΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:43Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:40Το πρόβλημα είναι οτι το τσιμέντο είναι δεκαετίες πάνω στον βράχο δεν μπήκε περσιΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:36 Οκευ τυπε, το προβλημα δεν ειναι το τσιμεντο της Μενδωνη αλλα οτι δεν πηγα εγω.
Εσύ σίγουρα δεν έχεις παει
Ναι οκευ συνεπως οι διακηρυξεις διαμαρτυριας τμηματος της Ουνεσκο, των ιδιων των ΑΜΕΑ, συλλογων αρχιτεκτονων κλπ προερχονται απο τυπους που δεν ειχαν παει και αρα δεν μετρανε.
Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:49
Ένας λόγος που μπηκε είναι για τα ΑΜΕΑ πως γίνεται να διαμαρτυρονται;
Ότι λέει ότι προϋπήρχε τσιμέντο δεν βλέπω να το σχολιάζειςΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:53Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μάιος 2021, 16:49
Ένας λόγος που μπηκε είναι για τα ΑΜΕΑ πως γίνεται να διαμαρτυρονται;
Η ΓΓ της ομοσπονδίας των κινητικά αναπήρων συζητούσε για τοποθέτηση πλεξιγκλάς ή ξύλινου δαπέδου κι όχι σώνει και καλά τσιμέντου και δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη με το έκτρωμα στην Ακρόπολη. Κι αυτό τη στιγμή που το ΚΑΣ δεν επιτρέπει την επέμβαση με τσιμέντο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς το Ηρώδειο.
https://www.documentonews.gr/article/am ... -akropolh/
.