!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:32
Πάνας έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:30 Δηλαδή πως μπορεί να αφήσεις DNA αν φοράς καθαρά ρούχα κουκούλα και γάντια;
Δηλαδή ο σκύλος ήταν απαθής απέναντι σε αγνώστους; Δεν πρόβαλε αντίσταση; Δεν γρατζούνισε; Δεν δάγκωσε;
Υπνωτικο πρωτα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Το μόνο ύποπτο σε όλο αυτό είναι ότι σκοτωσαν την γυναίκα Χ φις λόγο ενώ τον άντρα της όχι. Αν πεις ότι αυτή πάλεψε ή φώναξε οκ αλλά με όσα έχουν γραφτεί φαίνεται να επέλεξαν απλώς να φάνε την γυναίκα χωρίς λόγο. Οπότε λογικό να υπάρχουν σκέψεις ότι ο άντρας της κάπως εμπλέκεται..τ τα την πραγματικότητα την ξέρουν μόνο όσοι ήταν εκει
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Δύο σημερινά άρθρα του Βήματος τα οποία αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο. Το <<ορφανό>> DNA ανήκει σε κάποιον εργάτη και στον σύζυγο μάλλον. Κανένα ίχνος στο σώμα της κοπέλας. Απολύτως τίποτα και από τις έρευνες σε ποινικούς και αποφυλακισθέντες παρ'ότι ο κύκλος των υπόπτων είχε στενέψει πολύ.
https://www.tovima.gr/2021/05/25/societ ... kon-neron/
https://www.tovima.gr/2021/05/25/societ ... i-ereynes/
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Lugozzi έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:38 https://instanews.gr/93061/egklima/glyk ... lotoy.html

Ωχ ωχ ωχ
Τα Εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν πάνω από 18.000 ταυτοποιημένους γενετικούς κώδικες ατόμων και άλλα 21.000 «ορφανά» δείγματα από τόπους εγκληματικών επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών κοκ.
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι σχεδον τα μισα εκληματα παραμενουν ανεξιχνιαστα?
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι το έκανε ο άντρας. Θα μου πείτε τι λόγο είχε; Οι Φιλιππίνες είναι μια βαθιά συντηρητική καθολική χώρα. Το διαζύγιο όπως και οι εκτρώσεις απαγορεύονται δια νόμου. Η ίδια μέσω της μάνας της πρέπει να είχε την ιθαγένεια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

nikos p 2020 έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:26 Αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι το έκανε ο άντρας. Θα μου πείτε τι λόγο είχε; Οι Φιλιππίνες είναι μια βαθιά συντηρητική καθολική χώρα. Το διαζύγιο όπως και οι εκτρώσεις απαγορεύονται δια νόμου. Η ίδια μέσω της μάνας της πρέπει να είχε την ιθαγένεια.
Επειδη εχω χασει επεισοδια, που εμπλεκονται οι φιλιππινες;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:36
nikos p 2020 έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:26 Αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι το έκανε ο άντρας. Θα μου πείτε τι λόγο είχε; Οι Φιλιππίνες είναι μια βαθιά συντηρητική καθολική χώρα. Το διαζύγιο όπως και οι εκτρώσεις απαγορεύονται δια νόμου. Η ίδια μέσω της μάνας της πρέπει να είχε την ιθαγένεια.
Επειδη εχω χασει επεισοδια, που εμπλεκονται οι φιλιππινες;
Πρέπει να είναι μισή Βρετανίδα/μισή Φιλιππινέζα ή τεσπα ασιάτισσα, διότι και από τις φωτό η κοπέλα φαίνεται να είχε ασιάτικες καταβολές εμφανισιακά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Kαι τι σημασια εχει αν ειχε ιθαγένεια/υπηκοοτητα?

Ελληνικο δικαστηριο θα εκρινε το διαζυγιο και εδω επιτρεπεται. Δλδ τι θα ελεγε στο δικαστηριο? "Ειμαι μιση φιλιπιννεζα και στη χωρα της μανας μου απαγορευεται το διαζυγιο"?

Αυτο δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Lugozzi έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:38 https://instanews.gr/93061/egklima/glyk ... lotoy.html

Ωχ ωχ ωχ
πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου, πάνω στην κολλητική ταινία
:-?
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αυτα δεν επαρκουν για να τον δεσουν
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Orion22 έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:41

Ωχ ωχ ωχ
πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου, πάνω στην κολλητική ταινία
:-?
Είπαν ότι το πάτησε, όταν τον έλυσαν, πράγμα όχι παράλογο. Προφανώς είχε αστυνομικούς μπροστά να το επιβεβαιώσουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ah ok

δεν το είδα δει αυτό
ευχαριστώ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Orion22 έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:48 ah ok

δεν το είδα δει αυτό
ευχαριστώ
Τον Ευαγγελάτο άκουσα, που το έλεγε, δεν ξέρω τί συζητάνε στην αστυνομία, δεν έχω ακούσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

George_V έγραψε: 27 Μάιος 2021, 00:40
Kαι τι σημασια εχει αν ειχε ιθαγένεια/υπηκοοτητα?

Ελληνικο δικαστηριο θα εκρινε το διαζυγιο και εδω επιτρεπεται. Δλδ τι θα ελεγε στο δικαστηριο? "Ειμαι μιση φιλιπιννεζα και στη χωρα της μανας μου απαγορευεται το διαζυγιο"?

Αυτο δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.
Μετά όμως, αν πάταγε το πόδι της εκεί θα κινδύνευε να την χώσουν στη μπουζού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”