Απ' ο,τι λένε πάντως δεν του έκανε μόνο αυτά που λέει το δημοσίευμα.hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:28Τον σταυρό του πρέπει να κάνει ο 22χρονος που δεν έμπλεξε με τέτοιο γελοίο υποκείμενο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:19 Το εντυπωσιακότερο για εμέ είναι πως μετα απο αυτο, η τύπισσα τον παντρεύτηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε και εγκατέλειψε στο κρύο αντίζηλό του - Τον έβαλε να τρέχει απαγγέλλοντας το «Πάτερ Ημών»!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε και εγκατέλειψε στο κρύο αντίζηλό του - Τον έβαλε να τρέχει απαγγέλλοντας το «Πάτερ Ημών
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε και εγκατέλειψε στο κρύο αντίζηλό του - Τον έβαλε να τρέχει απαγγέλλοντας το «Πάτερ Ημών
Αυτός είναι ψυχακιας ρε. Δεν εξελίσσονται καλά τέτοιες συμπεριφορες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό το κατάλαβα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:29Το 2013 είχε γίνει ρε.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:26Δεν μπορεί, ρε συ, να παρέμεινε στην αστυνομία μετά την τελεσίδικη καταδίκη του. Το ξέρεις θετικά;Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:24
Έφαγε 27 μήνες με τριετή αναστολή τελικά.
Έμεινε στο Σώμα, βέβαια. Κουβαλάει και όπλο.
Και απ' ό,τι λένε του έκανε κι άλλα του ανθρώπου.
viewtopic.php?f=24&t=31571
Από τοπική πηγή.
Τώρα, όμως, που τελεσιδίκησε η υπόθεση, ασφαλώς θα τον αποτάξουν τον τύπο (φαντάζομαι ότι μέχρι τώρα θα ήταν σε διαθεσιμότητα).
Πάντως αναπαράχθηκε το είδος του. Φαίνεται πως στην κοπέλα άρεσε αυτή η συμπεριφορά.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:33 Αυτός είναι ψυχακιας ρε. Δεν εξελίσσονται καλά τέτοιες συμπεριφορες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε νομίζω. Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο, και ο φουκαράς ο άλλος πήγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:34Αυτό το κατάλαβα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:29Το 2013 είχε γίνει ρε.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:26
Δεν μπορεί, ρε συ, να παρέμεινε στην αστυνομία μετά την τελεσίδικη καταδίκη του. Το ξέρεις θετικά;
Από τοπική πηγή.
Τώρα, όμως, που τελεσιδίκησε η υπόθεση, ασφαλώς θα τον αποτάξουν τον τύπο (φαντάζομαι ότι μέχρι τώρα θα ήταν σε διαθεσιμότητα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ακριβώς επειδή δεν το αναφέρει το δημοσίευμα, έγραψα κι εγώ ότι ελπίζω να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου. Πάντως, εφόσον καταδικάστηκε τελεσίδικα, η απόταξή του είναι μονόδρομος.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:36Δε νομίζω. Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο, και ο φουκαράς ο άλλος πήγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:34Αυτό το κατάλαβα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:29
Το 2013 είχε γίνει ρε.
Από τοπική πηγή.
Μπορεί όντως να της άρεσε. Αλλά γενικά το άρεσε στην κοπέλα είναι σχετικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Ο ενας σπαει το αυτοκινητο του αλλου, τωρα και αυτο, αν συνεχισουν ετσι να αλλαξουν το σημα τους, για διακριτικα στην στολη να εχουν ενα καγκουρω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όταν τον ξαναπιάσουν καμιά φορά τα νεύρα του και τής τραβήξει κι εκείνης κάνα μπερντάκι, νομίζω θα ξανασκεφτεί τις προτιμήσεις της.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:40Μπορεί όντως να της άρεσε. Αλλά γενικά το άρεσε στην κοπέλα είναι σχετικό.
- hellegennes
Ας πρόσεχε. Καθόλου λύπη για ανεγκέφαλα ζώα.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:42Όταν τον ξαναπιάσουν καμιά φορά τα νεύρα του και τής τραβήξει κι εκείνης κάνα μπερντάκι, νομίζω θα ξανασκεφτεί τις προτιμήσεις της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολύ πιθανό. Όπως η περίπτωση της κοπέλας στο Βόλο που δολοφονήθηκε μαζί με τον αδερφό της.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:42Όταν τον ξαναπιάσουν καμιά φορά τα νεύρα του και τής τραβήξει κι εκείνης κάνα μπερντάκι, νομίζω θα ξανασκεφτεί τις προτιμήσεις της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Προσεξε πως μιλας στην Δαναϊτσα ειναι φεμινιστρια και θα σε κανει ντα ντα.
ΟΚ, αυτή μπορεί να μην γνώριζε πριν τον γάμο ότι είχε πέσει πάνω στον ψυχάκια. Η γυναίκα του δαγκανιάρη αστυνομικού το γνώριζε όμως. Ενδεχομένως να κολακεύτηκε από τις "μαγκιές" για χάρη της ή να της αρέσουν οι "σκληροί", πολύ φοβάμαι ωστόσο ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει στα επείγοντα.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:45Πολύ πιθανό. Όπως η περίπτωση της κοπέλας στο Βόλο που δολοφονήθηκε μαζί με τον αδερφό της.
Αμα θέλει να με κάνει ντα, πολύ ευχαρίστως. Ένα καλό μαστιγωματάκι για ν' ανάψουν τα αίματα είναι ό,τι πρέπει.plouf έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:47Προσεξε πως μιλας στην Δαναϊτσα ειναι φεμινιστρια και θα σε κανει ντα ντα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Γιατί «φοβάσαι»; Καλά να πάθει αν καταλήξει εκεί και θα το αξίζει 100%. Γιατί όποιος επιβραβεύει υπάνθρωπη συμπεριφορά είναι και ο ίδιος υπάνθρωπος.Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 21:47 πολύ φοβάμαι ωστόσο ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει στα επείγοντα.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί το δικαστήριο δεν τον δίκασε για απόπειρα δολοφονίας. Τον εγκατέλειψε γυμνό σε έρημο μέρος, παίρνοντάς του τα υπάρχοντα και το μέσο επικοινωνίας (+κλοπή). Απαγωγή, απόπειρα έμμεσης δολοφονίας και κλοπή.
Και δεν μπήκε φυλακή; Ωραία δικαιοσύνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 27 Απαντήσεις