εκτος αν ειναι μελισσανιδικοι αεκτζηδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απατεώνες οπαπάκηδες
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Απατεώνες οπαπάκηδες
υπαρχουν ατομα που παιζουν ακομη στον οπαπ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οπαπ μόνο αν προσλάβει υπαλλήλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Εως τότε, μόνο διαδικτυακά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- wooded glade
Όχι γιατί ισχύει και ο νόμος του Όσσιμ.
Ισχύει και ο νόμος του ταμείου. Δεν μπορείς να παίξεις Ολυμπιακός - Καστοριά με 1.02. Θα το παίξεις με 1.12.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Αυτό το κάνει από καταβολής πασοκικών χρόνων. Εσένα θα περιμένει ;;;Daje έγραψε: 26 Μάιος 2021, 05:51 Οπαπ μόνο αν προσλάβει υπαλλήλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Έχεις χάσει πολλά φράγκα, ε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
O ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος μπουκ.
Σε πληρώνει κανονικά. Ούτε να σε μπλοκάρει, ούτε να σου βάλει όριο πονταρισμάτων κλπ.
Σε πληρώνει κανονικά. Ούτε να σε μπλοκάρει, ούτε να σου βάλει όριο πονταρισμάτων κλπ.
- wooded glade
Πως θα το κάνει αυτό όταν δεν είναι επώνυμο το στοίχημα ;;;Ίακχος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:55 O ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος μπουκ.
Θα βάλει φωτογραφίες "wanted" στα πρακτορεία ;
Κάτσε ήσυχος.
Αργότερα βλέπουμε ...
Η δήθεν ΕΕΕΠ φυσικά ανέχεται τόσο τις εταιρείες όσο και τον ΟΠΑΠ.
- wooded glade
Ο ΟΠΑΠ είναι καλός για Μπέο-Μάκη-Κύπριους-Κροάτες και παρόμοιο παικτικό κοινό.
Αλλάζεις πρακτορείο, στέλνεις και τη θεία σου να κόψει τα χαρτάκια αν θες.
Κι αυτό όμως έχει ημερομηνία λη-λήξεως.
Αλλάζεις πρακτορείο, στέλνεις και τη θεία σου να κόψει τα χαρτάκια αν θες.
Κι αυτό όμως έχει ημερομηνία λη-λήξεως.
Που ρε φιλε?wooded glade έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:29Αυτό το κάνει από καταβολής πασοκικών χρόνων. Εσένα θα περιμένει ;;;Daje έγραψε: 26 Μάιος 2021, 05:51 Οπαπ μόνο αν προσλάβει υπαλλήλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Σε οσα οπαπατζιδικα εχει μπει μεσα ειτε κατι γεροι ειναι ειτε κατι πιτσιρικαδες.
Εγω μιλαω για ΜΟΥΝΑΡΕΣ, για εκεινες με τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Καλά που μπήκαν οι ξένες στο κόλπο και έγιναν λίγο άνθρωποιΊακχος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:55 O ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος μπουκ.
Τις θυμόμαστε τις πετσοκομμενες αποδόσεις τους και στα 3 σημεία και κάτι χάρες που μας έκαναν να μας δίνουν και δικαίωμα 3αδας σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα
- wooded glade
Κι εγώ μιλάω για Πειραιώς / Περιστέρι.Daje έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:21Που ρε φιλε?wooded glade έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:29Αυτό το κάνει από καταβολής πασοκικών χρόνων. Εσένα θα περιμένει ;;;Daje έγραψε: 26 Μάιος 2021, 05:51 Οπαπ μόνο αν προσλάβει υπαλλήλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Σε οσα οπαπατζιδικα εχει μπει μεσα ειτε κατι γεροι ειναι ειτε κατι πιτσιρικαδες.
Εγω μιλαω για ΜΟΥΝΑΡΕΣ, για εκεινες με τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
Για το πρακτορείο της Κάτω Βουρνοπλαγιάς που πας εσύ, τι τον νοιάζει τον είτε πασοκικό ΟΠΑΠ είτε τσέχικο ΟΠΑΠ ;
Υπάρχουν τώρα και μερικές-λίγες ...νάρες στα πρακτορεία του κέντρου της Αθήνας. Από αυτές μερικές μπορεί να είναι νυμφομανείς, όπως θέλουμε.
Αλλά εγώ την πάτησα. Κέρδισα μιά φορά ένα πεντοχίλιαρο παίζοντας 6 ευρώ. Το στοίχημα που απέφερε το πεντοχίλιαρο έληγε στην τελευταία ιπποδρομία και σ' αυτήν την τελευταία ιπποδρομία έπαιξα και ένα εικοσάρι απλό δίδυμο που απέφερε 100 ευρώ.
Μου δίνουν λοιπόν το πεντοχίλιαρο και το χαρτάκι των 100 ευρώ -που πέρασε κι αυτό- το δίνω στο ...νάκι στον πάγκο και λέω "δικό σου αυτό".
Τζίφος όμως. Την άλλη μέρα πάω στο μηχάνημα του καφέ να βγάλω ένα καφέ και ήταν αυτή μπροστά και τρακάραμε λίγο και γυρνάει και μου λέει με απίστευτη αυθάδεια "πρόσεχε κύριος, στραβομάρα" !
- wooded glade
Μα και τώρα πετσοκομένες είναι.jason0 έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:39Καλά που μπήκαν οι ξένες στο κόλπο και έγιναν λίγο άνθρωποιΊακχος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:55 O ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος μπουκ.
Τις θυμόμαστε τις πετσοκομμενες αποδόσεις τους και στα 3 σημεία και κάτι χάρες που μας έκαναν να μας δίνουν και δικαίωμα 3αδας σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα
Βλ. φάση χτές.
Θα έλεγα ψέμματα αν ελεγα οχι. Wooded δεν εχω γινει ακόμα όμως.
Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας. Θα έρθω στα ίσια μου με τις επενδύσεις μου σε crypto.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είχα πάει σε μια ημερίδα που μιλούσαν εταιρίες του χώρου και αηδίασα γιατί χρησιμοποιούσαν τη λέξη "gaming"αντί του τζόγου.lonelyrider έγραψε: 25 Μάιος 2021, 20:18 Όποιος μπλέκει με τζόγο είναι σα να κάνει μπάνιο μέσα στα σκατά. Με απλά μαθηματικά κλεβουν τα λεφτά του κοσμάκη.
Πας με 50 ευρώ σ ένα ρουχάδικο παίρνεις ένα παντελόνι.
Πας με 50 ευρώ σ ένα εστιατόριο τρως σα βασιλιάς.
Πας με 50 ευρώ σ ένα βιβλιοπωλείο παίρνεις βιβλία να μορφωθείς.
Πας με 50 ευρώ σ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και παίρνεις αέρα κοπανιστό.
Ο πάσης φύσεως τζόγος πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.
Καταστρέφονται συνάνθρωποί μας.
Σπίτια έχουν κλείσει.
Μακριά.
Τολμούσαν να μιλούν για gaming σε 20αρηδες.
Σου προσφέρω τρεις αποδόσεις 1Χ2 π.χ. 2.00 - 4.00 - 5.00 . Ποιο σημειο θα παιξεις και ποσα;wooded glade έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:43Μα και τώρα πετσοκομένες είναι.jason0 έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:39Καλά που μπήκαν οι ξένες στο κόλπο και έγιναν λίγο άνθρωποιΊακχος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 09:55 O ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος μπουκ.
Βλ. φάση χτές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 157 Απαντήσεις
- 3407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-