Άνθρωπος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται αλλού...Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:45Σε κάθε σοβαρή χώρα, όταν την επισκέπτεται ξένος επίσημος οι δρόμοι κλείνουν για λόγους ασφαλείας, όπως και όταν γίνονται παρελάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:40Δεν απάντησες. Το σχόλιο σου είναι άσχετο με το ερώτημα.Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:37
Όταν βγαίνουν οι Έλληνες στον δρόμο να διαδηλώσουν για τα μνημόνια, για το Μακεδονικό, για τα λοκντάουν, είναι ψεκασμένοι, ακροδεξιοί και ετερόκλητος όχλος (Και άμα ξεφύγει η κατάσταση μπορεί να αρπάξουν και καμία απ' το ΚΚΕ).
Άμα κάνουν δέκα άτομα κάθε βδομάδα απεργία στα ΜΜΜ και κλείνουν το κέντρο και ταλαιπωρούν τον κόσμο τότε όλα καλά...
![]()
Για το Μακεδονικό, έπρεπε να παραλύσει το σύμπαν κανονικά.
Αυτά τί σχέση έχουν με τις απεργίες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτούν οι απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικό
-
Εμπεδοκλής
Re: Να απαγορευτούν οι απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικό
Ναι, γιατί ας πούμε, σε άλλες χώρες δε γίνονται παρελάσεις ή δεν παρέχουν ασφαλή μετακίνηση σε ξένους επισήμους..Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:48Άνθρωπος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται αλλού...Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:45Σε κάθε σοβαρή χώρα, όταν την επισκέπτεται ξένος επίσημος οι δρόμοι κλείνουν για λόγους ασφαλείας, όπως και όταν γίνονται παρελάσεις.
Αυτά τί σχέση έχουν με τις απεργίες;![]()
Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις είμαστε με τους απεργούς και θα είμαστε και τις επόμενες μέρες να ενώσουμε τις φωνές μας κάτω από την μάσκα.
Όπως ήμασταν και με τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους στον επισιτισμό τουρισμό , με τους οικοδόμους και όλη την εργατική τάξη.
Πολύ ενθαρυντική η στάση εργασίας στα μμμ. μέχρι τώρα τα προβλήματα κρυβόταν από το φιλότιμο των εργαζομένων, ήρθε η ώρα να δουμε πως υπάρχει πρόβλημα.
Τωρα για τον κοινωνικο αυτοματισμο, τι να πω, όποιος τον τρώει τον αναμασάει κιόλας
-
Εμπεδοκλής
Και απεργίες γίνονται σε άλλες χώρες.Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:50Ναι, γιατί ας πούμε, σε άλλες χώρες δε γίνονται παρελάσεις ή δεν παρέχουν ασφαλή μετακίνηση σε ξένους επισήμους..Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:48Άνθρωπος που δεν έχει ιδέα τι γίνεται αλλού...Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:45
Σε κάθε σοβαρή χώρα, όταν την επισκέπτεται ξένος επίσημος οι δρόμοι κλείνουν για λόγους ασφαλείας, όπως και όταν γίνονται παρελάσεις.
Αυτά τί σχέση έχουν με τις απεργίες;![]()
![]()
Και όχι. Αυτό το χάλι του να κλείνουν όλοι οι δρόμοι για να έρθει ένας ξένος αρχηγός κράτους, ή και φύλαρχος, δεν γίνεται παντού.
Αλλά τί να λέμε, εδώ διακόπτουν την κυκλοφορία γιατί ένας βουλευτής βαριέται να κάνει τον κύκλο ούτως ώστε να μπει στη Βουλή...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Nα πηγαίνουν στο εκάστοτε υπουργείο και να βγάζουν τα καβλια τους έξω ή να χέζουν στον προαύλιο χώρο, ας βρούνε τρόπο.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:24Ασχέτως της απεργίας της ΣΤΑΣΥ, θα μπορούσες να μου πεις μερικούς τρόπους να διεκδικήσεις αυα που θέλεις χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανένα;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:18 Για κάτι ανταλλακτικά που τους λείπουν, απεργούν. Yeah right. Αλίμονο στους φουκαράδες που θέλουν να πάνε στη δουλειά τους και φάγανε πουτσα.
Εγώ πάντως που υπήρξα (και) αγρότης στη ζωή μου, πάντα ήμουν αντίθετος με τους αγρότες παλιά που έκλειναν τις εθνικές οδούς. Βρες τρόπο να διεκδικήσεις αυτά που θες, χωρίς να ταλαιπωρείς αυτούς που δεν σου φταίνε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Dwarven Blacksmith
Στην Ιαπωνία αυτοί απεργούν βάζοντας τους επιβάτες μέσα τζάμπα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν συμβεί και εδώ, θα είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο που οι απεργίες θα έχουν λαϊκή στήριξη στο 100%. ΤΟ ΠΑΜΕ θα φτάνει να κατεβάζει πανω απο 5 εκατομμύρια μη κόμμι κόσμο, στις πλατείες για συμπαράσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μάιος 2021, 18:54 Στην Ιαπωνία αυτοί απεργούν βάζοντας τους επιβάτες μέσα τζάμπα.
Όταν λέμε ανταλλακτικά εννοούμε πράγματα που είναι απαραίτητα υποθέτω. Όχι ότι πχ τους λείπει μελανι από το στιλο. Μήπως έχουν κάποιο δίκιο;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:18 Για κάτι ανταλλακτικά που τους λείπουν, απεργούν. Yeah right. Αλίμονο στους φουκαράδες που θέλουν να πάνε στη δουλειά τους και φάγανε πουτσα.
Εγώ πάντως που υπήρξα (και) αγρότης στη ζωή μου, πάντα ήμουν αντίθετος με τους αγρότες παλιά που έκλειναν τις εθνικές οδούς. Βρες τρόπο να διεκδικήσεις αυτά που θες, χωρίς να ταλαιπωρείς αυτούς που δεν σου φταίνε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Στην Ιαπωνία όλο τον άλλο χρόνο πληρώνεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μάιος 2021, 18:54 Στην Ιαπωνία αυτοί απεργούν βάζοντας τους επιβάτες μέσα τζάμπα.
-
Εμπεδοκλής
Άρα δεν έχεις πρόταση αντί της απεργίας. Όταν βρεις ευχαρίστως να γίνει αντί της απεργίας...Πτολεμαίος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 18:51Nα πηγαίνουν στο εκάστοτε υπουργείο και να βγάζουν τα καβλια τους έξω ή να χέζουν στον προαύλιο χώρο, ας βρούνε τρόπο.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:24Ασχέτως της απεργίας της ΣΤΑΣΥ, θα μπορούσες να μου πεις μερικούς τρόπους να διεκδικήσεις αυα που θέλεις χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανένα;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:18 Για κάτι ανταλλακτικά που τους λείπουν, απεργούν. Yeah right. Αλίμονο στους φουκαράδες που θέλουν να πάνε στη δουλειά τους και φάγανε πουτσα.
Φαντάζομαι, κατά καιρούς, πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις θα αντιμετωπίζουν προβλήματα ελλείψεως υλικού.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 19:04 Άρα δεν έχεις πρόταση αντί της απεργίας. Όταν βρεις ευχαρίστως να γίνει αντί της απεργίας...
Όμως, δεν ακούστηκε ποτέ οι υπάλληλοι να κατεβαίνουν απεργία γι' αυτον τον λόγο, που στο κάτω-κάτω και να κατέβαιναν,
δεν θα δημιουργούσαν και ιδιαίτερo πρόβλημα στην κοινωνία..
Τι πρόβλημα υπάρχει;Fluffy έγραψε: 26 Μάιος 2021, 13:08 Πολύ ενθαρυντική η στάση εργασίας στα μμμ. μέχρι τώρα τα προβλήματα κρυβόταν από το φιλότιμο των εργαζομένων, ήρθε η ώρα να δουμε πως υπάρχει πρόβλημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 52 Απαντήσεις