!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιαπωνέζα μηχανόβια θεά
Re: Γιαπωνέζα μηχανόβια θεά
Απογοητεύτηκα.. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
γιατί καλέ; Ωραίος άνδρας δεν είναι; Ούτε 45 δε δείχνει

Γιατί δεν είναι γυναίκα ρε βλαμμένο. Γι'αυτό.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμόΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers![]()
προβάλλει ένα χόμπυ ένας άντρας, όλοι είναι αδιάφοροι
προβάλλει αρκιβώς το ίδιο μια γυναίκα, πέφτουν χιλιάδες σα τα κοράκια - λες και θα γ@μησουν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμόΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers![]()
προβάλλει αρκιβώς το ίδιο μια γυναίκα, πέφτουν χιλιάδες σα τα κοράκια - λες και θα γ@μησουν
Soya told the TV programme Getsuyou Kara Yofukashi (Sitting Up Late From Monday) that he had wanted to increase his presence on social media and believed people would prefer to see a "younger beautiful woman" rather than an old "uncle".
"No-one will read what a normal middle-aged man, taking care of his motorcycle and taking pictures outside, posts on his account," he said.
Soya said he had been surprised by the results of editing apps such as FaceApp.
"First I just tried, then it happened to turn out to be fairly pretty. I get as many as 1,000 'likes' now, though it was usually below 10 before," he said, adding: "I got carried away gradually as I tried to make it cuter."
https://www.bbc.com/news/world-asia-56447357
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμόΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στας Ευρώπας, είναι πολλές εν τω μεταξύ.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:15Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμόΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι έκανα μαλακίαΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:58 κρίμα πάντως που έβαλε μπουρλώτο ο ψι τόσο νωρίςΤο νήμα είχε ταιράστιες προοπτικές. Ακόμα και έτσι όμως, έχουμε αρκετούς on record
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καποτε οταν ειχα πρωτοασχοληθει με το 3D animation κτλ. ειχα φτιαξει μια fantasy εικονα με πολεμιστές δρακους κτλ.Σενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers
Την βαζω στο FB για να δω αντιδράσεις και ψοφια πραγματα.
Και κανω μετα ενα πειραμα.
Ξαναφτιαχνω την ιδια εικονα αλλα αλλαζω ολους τους αντρικους χαρακτηρες σε γυναικειους και τους κανω πιο sexy.
Την ποστάρω και αυτην και ω του θαυματος παρέλασε ολο το αντρικο FB και το μισο γυναικειο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε πολλά άλλαGherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:15Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμόΣενέκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:53 δεν είναι ladyboy ρε παπάρες. Κανονικός άντρας είναι, 50ρης μπάρμπας είναι. Ανέβαζε βίντεο με τη μηχανή που είναι το χόμπυ του αλλά δεν τον έβλεπε ψυχή, και είπε να βάλει φίλτρο στο insta γαι να παραστήσει τη γκόμενα, και τσίμπησαν αμέσως, πήρε κάτι χιλιάδες followers![]()
πχ βιντεάκια στο youtube όπου ερασιτέχνες οργανοπαίχτες ανεβάζουν κιθαριστικά cover τραγουδιών
ο μέσος άντρας πιάνει μερικές χιλιάδες προβολές (εκτός από τους γνωστούς youtubers του χώρου), η μέση γυναίκα μπορεί να φτάσει και το εκατομμύριο και βέβαια στα σχόλια γίνεται χαμός, λες και είναι διαγωνισμός γαμπρού από κάτω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται πως από τον ελεύθερο κόσμο θα ξεκινούσε. Άλλωστε το άθλημα έχει πολλά καλά. Σφιχτοί εσωτερικοί μηροί και υπέρ του δέοντος ικανότητα σε μανουβράρισμα.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:17Στας Ευρώπας, είναι πολλές εν τω μεταξύ.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:15Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09
άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμό
προβάλλει αρκιβώς το ίδιο μια γυναίκα, πέφτουν χιλιάδες σα τα κοράκια - λες και θα γ@μησουν![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να πεις πως ο απώτερος στόχος σας δεν είναι να αναπαραχθείτε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:21αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε πολλά άλλαGherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:15Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:09
άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο Έθνις που μιλάει για γυναικοκεντρισμό
πχ βιντεάκια στο youtube όπου ερασιτέχνες οργανοπαίχτες ανεβάζουν κιθαριστικά cover τραγουδιών
ο μέσος άντρας πιάνει μερικές χιλιάδες προβολές (εκτός από τους γνωστούς youtubers του χώρου), η μέση γυναίκα μπορεί να φτάσει και το εκατομμύριο και βέβαια στα σχόλια γίνεται χαμός, λες και είναι διαγωνισμός γαμπρού από κάτω
Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:22Εννοείται πως από τον ελεύθερο κόσμο θα ξεκινούσε. Άλλωστε το άθλημα έχει πολλά καλά. Σφιχτοί εσωτερικοί μηροί και υπέρ του δέοντος ικανότητα σε μανουβράρισμα.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:17Στας Ευρώπας, είναι πολλές εν τω μεταξύ.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:15
Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.![]()
Τις περισσότερες γυναίκες μοτοσυκλετίστριες τις έχω δει στη Γερμανία. Σε open day δε,στην πίστα του Nürburgring, έμπαιναν και μοίραζαν εγκεφαλικά με τις δεξιότητές τους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μου κάνει εντύπωση εφόσον μιλάς για Nürburgring. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια. Είμαι σίγουρη όμως πως μοίραζαν εγκεφαλικά και εκτός πίστας λόγω ικανοτήτων και δεξιοτήτων.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:27Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:22Εννοείται πως από τον ελεύθερο κόσμο θα ξεκινούσε. Άλλωστε το άθλημα έχει πολλά καλά. Σφιχτοί εσωτερικοί μηροί και υπέρ του δέοντος ικανότητα σε μανουβράρισμα.![]()
Τις περισσότερες γυναίκες μοτοσυκλετίστριες τις έχω δει στη Γερμανία. Σε open day δε,στην πίστα του Nürburgring, έμπαιναν και μοίραζαν εγκεφαλικά με τις δεξιότητές τους.
Ω ναι!Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:33Δεν μου κάνει εντύπωση εφόσον μιλάς για Nürburgring. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια. Είμαι σίγουρη όμως πως μοίραζαν εγκεφαλικά και εκτός πίστας λόγω ικανοτήτων και δεξιοτήτων.Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:27Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:22
Εννοείται πως από τον ελεύθερο κόσμο θα ξεκινούσε. Άλλωστε το άθλημα έχει πολλά καλά. Σφιχτοί εσωτερικοί μηροί και υπέρ του δέοντος ικανότητα σε μανουβράρισμα.![]()
Τις περισσότερες γυναίκες μοτοσυκλετίστριες τις έχω δει στη Γερμανία. Σε open day δε,στην πίστα του Nürburgring, έμπαιναν και μοίραζαν εγκεφαλικά με τις δεξιότητές τους.![]()