!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Survivor 2021
Re: Survivor 2021
Οι Amicos εξελίσσονται σε ξεφτυλες.Νυχτα θα φύγουν από το παιχνίδι ένας ένας.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τα διαλειμματα ειναι επιδαυρος
παμε γερα ,η ενεργεια κ.λπ
λιγο μουζικα αλα διεθνη(ειμεθα και κοκκινοι)
α ου ξερω γω ,δεν πειραζει,ουρλιαχτα κ.λπ
υποθετω χωρις καμερες θα ακουγαμε και ενα φυσιολογικο"γιατι ρε μλκ βαρεσες ετσι; " και θα πεταγοταν και ενας χριστιανος να πει παιδια μην μας παιρνετε τα αυτια ,οποιος θελει να χοροπηδησει και να ουρλιαξει στο ποταμι ελευθερα
παμε γερα ,η ενεργεια κ.λπ
λιγο μουζικα αλα διεθνη(ειμεθα και κοκκινοι)
α ου ξερω γω ,δεν πειραζει,ουρλιαχτα κ.λπ
υποθετω χωρις καμερες θα ακουγαμε και ενα φυσιολογικο"γιατι ρε μλκ βαρεσες ετσι; " και θα πεταγοταν και ενας χριστιανος να πει παιδια μην μας παιρνετε τα αυτια ,οποιος θελει να χοροπηδησει και να ουρλιαξει στο ποταμι ελευθερα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η γυναικα που τα πεταξε εχω ακουσει οτι ειναι λεσβία, και αν ισχύει, τότε οκ, δεν εκανε και κανενα κατόρθωμα. Τα πετάς σχετικά ευκολα μπροστά σε αντρες. Και ο ασημακό εχω ακουσει οτι ειναι γκέι.George_V έγραψε: 25 Μάιος 2021, 23:46Survivor: Τα πέταξαν όλα έξω οι παίκτες και έτρεχαν γυμνοί στην παραλία
Απίστευτα πλάνα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές
Την αγαπημένη της Μύκονο θυμήθηκε η Καρολίνα Καλύβα σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της στο Survivor.
Λίγο η ζέστη, λίγο το ότι οι παίκτες είχαν ανεβασμένη διάθεση δεν άργησαν να πετάξουν από πάνω τους τα ρούχα και να μείνουν εντελώς γυμνοί.
Πρώτος, έμεινε γυμνός ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ οι υπόλοιποι Amigos ζήλεψαν και τον μιμήθηκαν. Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος πέταξαν στην συνέχεια και εκείνοι τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα ώστε να απολαύσουν τη δροσιά και να… ενωθούν με τη φύση και το υγρό στοιχείο.
Τους συμπαίκτες της ζήλεψε και η Καρολίνα Καλύβα η οποία ναι μεν έμεινε εντελώς γυμνή αλλά προτίμησε να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της από το να μπει στη θάλασσα.
Η Ελένη Χαμπέρη η οποία παρακολουθούσε τα όσα διαδραματιζόντουσαν γελούσε αλλά δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες της στο γυμνισμό.
Πηγη: https://www.newsbeast.gr/media/arthro/7 ... in-paralia
![]()
- Rocco Siffredi
Καλά το θέμα είναι οτι την παίρνει μάτι όλη η χώρα όχι ότι "κινδύνευε" από Ασημακοπουλο 
- Κόκκορας
βλεπεις τενις
επαγγελματιες παιχτες σκιζονται κερδιζουν αλλους,οι καλυτεροι αναμεσα σε χιλιαδες ατομα,καταλαβαινεις τι θα πει αθλος
παρατηρεις και τα πανηγυρια τους ,ενας πολιτισμος ρε παιδι μου
επαγγελματιες παιχτες σκιζονται κερδιζουν αλλους,οι καλυτεροι αναμεσα σε χιλιαδες ατομα,καταλαβαινεις τι θα πει αθλος
παρατηρεις και τα πανηγυρια τους ,ενας πολιτισμος ρε παιδι μου
- Κόκκορας
παρεμπιπτοντως τουρκαλες και τουρκοι ολοι μα φανελεςRocco Siffredi έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:20 Καλά το θέμα είναι οτι την παίρνει μάτι όλη η χώρα όχι ότι "κινδύνευε" από Ασημακοπουλο![]()
Με τον Σακη εχει ευχαριστηθει η ψυχη μου, τι παικταράς που ειναι, και παρατηρω ότι σε καποια αγωνισματα-παιχνιδια που εχει και λίγη σκεψη, πχ παζλ, στην αρχη μεν δυσκολευεται, αλλα μετα μαθαινει και συνηθιζει και ανατρεπει το παιχνιδι και στο τελος νικα, πετσοκοβει που λενε και ολοι οι αλλοι μενουν καγκελο. Μακαρι να νικησει στον τελικο! Πολυ ωραιος. Και ας παντρευτει με την Μαριαλενα να ησυχασουμε και μεις και αυτος επιτελους.
Γεια σου Σακη παικταρά και υπερπαικταρά!!!!!!! Σου αξίζει να νικησεις στον τελικο, εισαι σεμνος και ταπεινος, ξερεις να ξεκινας απο το μηδεν μετα απο καθε αγωνα και να μην υποτιμας τον αντιπαλο, σαν όλους τους ποδοσφαιριστες.Τυχερη Μαριαλενα, το καλυτερο παιδι εχεις διπλα σου!!!!!
Λεσβια η Καρολινα;;;; Για τον Ασημακο ηξερα αλλα γιαυτην όχι. Τωρα εξηγειται η σταση της...vantono έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:08Η γυναικα που τα πεταξε εχω ακουσει οτι ειναι λεσβία, και αν ισχύει, τότε οκ, δεν εκανε και κανενα κατόρθωμα. Τα πετάς σχετικά ευκολα μπροστά σε αντρες. Και ο ασημακό εχω ακουσει οτι ειναι γκέι.George_V έγραψε: 25 Μάιος 2021, 23:46Survivor: Τα πέταξαν όλα έξω οι παίκτες και έτρεχαν γυμνοί στην παραλία
Απίστευτα πλάνα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές
Την αγαπημένη της Μύκονο θυμήθηκε η Καρολίνα Καλύβα σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της στο Survivor.
Λίγο η ζέστη, λίγο το ότι οι παίκτες είχαν ανεβασμένη διάθεση δεν άργησαν να πετάξουν από πάνω τους τα ρούχα και να μείνουν εντελώς γυμνοί.
Πρώτος, έμεινε γυμνός ο Ηλίας Μπόγδανος ενώ οι υπόλοιποι Amigos ζήλεψαν και τον μιμήθηκαν. Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος πέταξαν στην συνέχεια και εκείνοι τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα ώστε να απολαύσουν τη δροσιά και να… ενωθούν με τη φύση και το υγρό στοιχείο.
Τους συμπαίκτες της ζήλεψε και η Καρολίνα Καλύβα η οποία ναι μεν έμεινε εντελώς γυμνή αλλά προτίμησε να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της από το να μπει στη θάλασσα.
Η Ελένη Χαμπέρη η οποία παρακολουθούσε τα όσα διαδραματιζόντουσαν γελούσε αλλά δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες της στο γυμνισμό.
Πηγη: https://www.newsbeast.gr/media/arthro/7 ... in-paralia
![]()
-
Mitharadir
Στον τελικό που θα είναι Ηλίας-Σακης θα είναι μεγάλο ντέρμπι.50-50 τους βγάζουν στα Πολ του διαδικτύου.Αλητάκι88 έγραψε: 24 Ιουν 2021, 20:22 Με τον Σακη εχει ευχαριστηθει η ψυχη μου, τι παικταράς που ειναι, και παρατηρω ότι σε καποια αγωνισματα-παιχνιδια που εχει και λίγη σκεψη, πχ παζλ, στην αρχη μεν δυσκολευεται, αλλα μετα μαθαινει και συνηθιζει και ανατρεπει το παιχνιδι και στο τελος νικα, πετσοκοβει που λενε και ολοι οι αλλοι μενουν καγκελο. Μακαρι να νικησει στον τελικο! Πολυ ωραιος. Και ας παντρευτει με την Μαριαλενα να ησυχασουμε και μεις και αυτος επιτελους.
Με βαση τα ως εδω, ο Ηλιας φαίνεται χαμενος, εγω επιμενω ότι θα βγει ο Σακης. Αν προσεξες σε ολα τα αγωνισματα και παιχνιδια ως εδω, ο Ηλιας χανει την ψυχραιμια του, ισως γιαυτο κλαιει όλη την ωρα σαν την Μαρθα Βουρτση. Ενω ο Σακης δειχνει ότι ειναι τερματοφυλακας και ποδοσφαιριστης, χαρακτηριστικο τους ειναι να ειναι απιστευτα ψυχραιμοι.Mitharadir έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 14:59Στον τελικό που θα είναι Ηλίας-Σακης θα είναι μεγάλο ντέρμπι.50-50 τους βγάζουν στα Πολ του διαδικτύου.Αλητάκι88 έγραψε: 24 Ιουν 2021, 20:22 Με τον Σακη εχει ευχαριστηθει η ψυχη μου, τι παικταράς που ειναι, και παρατηρω ότι σε καποια αγωνισματα-παιχνιδια που εχει και λίγη σκεψη, πχ παζλ, στην αρχη μεν δυσκολευεται, αλλα μετα μαθαινει και συνηθιζει και ανατρεπει το παιχνιδι και στο τελος νικα, πετσοκοβει που λενε και ολοι οι αλλοι μενουν καγκελο. Μακαρι να νικησει στον τελικο! Πολυ ωραιος. Και ας παντρευτει με την Μαριαλενα να ησυχασουμε και μεις και αυτος επιτελους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις