!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιπαραγωγική «πτυχιολαγνία»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Αντιπαραγωγική «πτυχιολαγνία»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Νon4me έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:33
nyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:31

Ναι εντάξει αλλά
:smt023
Είναι αθέμιτα μέσα οι τεχνικές stavmanr :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

nyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:34
Νon4me έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:33
nyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:31

Ναι εντάξει αλλά
:smt023
Είναι αθέμιτα μέσα οι τεχνικές stavmanr :lol:
μη ξηγιεσαι ετσι , αλλα ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

klg έγραψε: 25 Μάιος 2021, 23:08
Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2021, 22:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μάιος 2021, 22:37
Όντως φέικ μιλλένιαλς είστε εσείς που τα προλάβατε :011:
Σε παρακαλώ μη με λες Μιλλενιαλ :011:
Γεννημένος το 85 και μεγαλωμένος με το DNA των 80s επί της ουσίας, δεν γίνεται να έχω καμία δουλειά με τους Μιλλενιαλς.
Άμα είσαι του '85 δεν πάει πιο millenial δυστυχώς.

Εικόνα

Εικόνα

Sorry, not sorry.

Let them make the first mistake. We make the last move.

αληθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αληθεια »

Ωχ παναγιά μου :fp:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

nyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:24
Οργισμένος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:19 O Ανδρεας διελυσε την παραγωγικοτητα και την οικονομια της χωρας. Δεν αφησε τιποτα ορθιο.
ΕΚανε βεβαια πολλες και σημαντικες κοινωνικες μεταρρυθμισεις αλλα κατα τα αλλα τα εκανε ολα μπουρδελο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι θεωρειται ηρωας απο «λαο»... Υποθηκευσε γενεες ολοκληρες. Καταστροφεας.
Ο καραμαν αλής και ο μιζοτακης όμως κάθε φορά τα διορθώνουν όλα.
Είπαμε ο σανος που καταναλώνετε οι δεξιοί είναι ο πιο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά.
Mh leς οτι ναναι. Ο Μητσοτακης πολυ καλα τα ελεγε, εκανε καποιο συμμαζεμα απο το μπουρδελλο που βρηκε αλλα ως εκει. Δεν τολμησε. Ο Καραμανλης τα γαμησε τη μανα.
Βεβαια ο Σημιτης , ο οποιος ειναι ο με διαφορα καλυτερος πρωθυπουργος απο το 1974 ως το πρωτο μνημονιο, λαμβανει μονο βρισιες απο ατομα του επιπεδου σου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:32
αληθεια έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:21
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:16

Βλακείες γράφεις εσύ που αμφισβητείς την πρωτοκαθεδρία της Γερμανίας στην Ευρώπη εδώ και χρόνια...
Μάλλον το φόρουμ θα πρέπει να χωρίσει τάξεις και να γράφει ο καθένας εκεί που μπορεί. Φίλε έχεις νοητικό πρόβλημα λυπάμαι. Γιατί ούτε καμιά πρωτοκαθεδρία έχει η Γερμανία αλλά ακόμα κι αν είχε δεν συζήτησα το παραμικρό γι αυτό το θέμα. Διάβασε κανένα διήγημα να μάθεις πρώτα κείμενο και μετά να επιχειρήσεις να συντάξεις πρόταση με νόημα.
:smt005:

Θεούλης.
Καλα σου τα χωσε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οργισμένος έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:07
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:32
αληθεια έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:21

Μάλλον το φόρουμ θα πρέπει να χωρίσει τάξεις και να γράφει ο καθένας εκεί που μπορεί. Φίλε έχεις νοητικό πρόβλημα λυπάμαι. Γιατί ούτε καμιά πρωτοκαθεδρία έχει η Γερμανία αλλά ακόμα κι αν είχε δεν συζήτησα το παραμικρό γι αυτό το θέμα. Διάβασε κανένα διήγημα να μάθεις πρώτα κείμενο και μετά να επιχειρήσεις να συντάξεις πρόταση με νόημα.
:smt005:

Θεούλης.
Καλα σου τα χωσε.
Άντε πάλι ο τρελός.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Νon4me έγραψε: 25 Μάιος 2021, 23:58
Parrot έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:29
BlastFromThePast έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:25 Έπεσε βαριά η αριστεία στη ΝΔ.
Ενώ είναι λογικό που για να σε πάρουν για καφετζή στις δουλειές, ζητούν δέκα πτυχία.. :102:
Που ζηταν πτυχιο-α για καφετζη ? ειπαμε να λεμε καμια μαλακια αλλα το ξεχειλώνετε .
Σου απάντησε ο φίλος πιο κάτω. Πλέον οι καφετζήδες λέγονται "μπαρίστας" και για να πιάσεις δουλειά ως μπαρίστα πρέπει να έχεις τελειώσει σεμινάρια, τα οποία κοστίζουν. Και ένα σωρό άλλα τέτοια μικροεπαγγέλματα. Δλδ, για να δουλέψεις πρέπει να πληρώσεις για να αποκτήσεις τα προσόντα. Χώρια τα σαράντα χρόνια προϋπηρεσίας που απαιτούν, για να παίρνεις τέσσερα κατοστάρικα..
:wave:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Parrot έγραψε: 26 Μάιος 2021, 10:58
Ενώ είναι λογικό που για να σε πάρουν για καφετζή στις δουλειές, ζητούν δέκα πτυχία.. :102:
Που ζηταν πτυχιο-α για καφετζη ? ειπαμε να λεμε καμια μαλακια αλλα το ξεχειλώνετε .
Σου απάντησε ο φίλος πιο κάτω. Πλέον οι καφετζήδες λέγονται "μπαρίστας" και για να πιάσεις δουλειά ως μπαρίστα πρέπει να έχεις τελειώσει σεμινάρια, τα οποία κοστίζουν. Και ένα σωρό άλλα τέτοια μικροεπαγγέλματα. Δλδ, για να δουλέψεις πρέπει να πληρώσεις για να αποκτήσεις τα προσόντα. Χώρια τα σαράντα χρόνια προϋπηρεσίας που απαιτούν, για να παίρνεις τέσσερα κατοστάρικα..
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Otto Weininger έγραψε: 26 Μάιος 2021, 00:39
klg έγραψε: 25 Μάιος 2021, 23:08
Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2021, 22:39

Σε παρακαλώ μη με λες Μιλλενιαλ :011:
Γεννημένος το 85 και μεγαλωμένος με το DNA των 80s επί της ουσίας, δεν γίνεται να έχω καμία δουλειά με τους Μιλλενιαλς.
Άμα είσαι του '85 δεν πάει πιο millenial δυστυχώς.

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/50WYLHqR/2021 ... .jpg[/img]

Sorry, not sorry.
Το accepted διάστημα είναι από 81 έως 95. So yeah, indeed, sorry but not sorry.

https://web.archive.org/web/20190313195 ... tion-next/
https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials\
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Αρες μαρες κουκουναρες . απολυτως φυσικο δηλαδη οταν μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα . απορω αν εχετε βγει απ το σπιτι αφηνω στην ακρη τα της δουλειας . ( 700 ευρω επαιρνα τελευταια φορα που δουλεψα καφε με 8ωρο και πληρη ασφαλιση )

Επι του θεματος τα σεμιναρια τα κανει η εταιρια καφε που συνεργαζεται το καταστημα το ιδιο ισχυει και για τις μεγαλες αλυσιδες . ( μικελ κλπ ) καφεδες ροφηματα φτιαχνεις δε λυνεις εξισωσεις κβαντομηχανικης . Αυτα ειναι τα απλα . τωρα αν θες να παρεις το παγκοσμιο σε διαγωνισμο του μπακαρντυ αλλαζει το θεμα .
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Δημοκράτης έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:32 Η καταστάσεις είχε ξεφύγει από παλιά αλλά τώρα έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Ξέρω περιπτώσεις δασκάλων που για να διορίσουν κυνηγάνε λύσεις για εύκολα διδακτορικά. Το χειρότερο όμως δεν είναι το ότι παίρνουν πτυχία αλλά ότι στην ουσία δενανταποκρινονται σε καμία δεξιότητα. Αδελφή φίλου μου έχει τελειώσει το καφενείο της παντειου και έχουν 2 μεταπτυχιακά με κάτι περίεργους τίτλους. Καιγόταν που δεν μπορεί να βρει δουλειά και την ρωτάω που ψάχνει λέει στην ειδικότητα μου, λεωτι ξέρεις να κάνεις και δεν ήξερε ούτε αυτή τι να απαντήσει. Επίσης το χάλι ξεκινάει από μικρά. Παίρνουν όλοι ένα περίεργο λοουερ και προφισενσι που μπορεί να το πάρει και ο τσιπρας ενώ δεν ξέρουν λέξη αγγλικων
Χαρτολαγνεία.
Ο ορισμός της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του νεοέλληνα.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει τα ΑΕΙ να γίνουν εκκολαπτήρια επαγγελματιών. Να υπάρχει scouting εταιριών, προσυμβόλαια με υποτροφίες φοιτητών κ.ο.κ. Το τελευταίο που να μετρά είναι ο αριθμός των Α4 που κουβαλά κάποιος πάνω του. Το πρώτο που να μετρά να είναι το ταλέντο και οι πραγματικές δυνατότητες του φοιτητή.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Νon4me έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:57

Αρες μαρες κουκουναρες . απολυτως φυσικο δηλαδη οταν μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα . απορω αν εχετε βγει απ το σπιτι αφηνω στην ακρη τα της δουλειας . ( 700 ευρω επαιρνα τελευταια φορα που δουλεψα καφε με 8ωρο και πληρη ασφαλιση )

Επι του θεματος τα σεμιναρια τα κανει η εταιρια καφε που συνεργαζεται το καταστημα το ιδιο ισχυει και για τις μεγαλες αλυσιδες . ( μικελ κλπ ) καφεδες ροφηματα φτιαχνεις δε λυνεις εξισωσεις κβαντομηχανικης . Αυτα ειναι τα απλα . τωρα αν θες να παρεις το παγκοσμιο σε διαγωνισμο του μπακαρντυ αλλαζει το θεμα .
Όπως και να έχει, πρέπει να έχεις χαρτί ότι ξέρεις τη δουλειά, συν την προϋπηρεσία. Και οκ, πας δίνεις δυο τρια κατοστάρικα να πάρεις την πιστοποίηση, μετά ποιός θα σε πάρει; Γιατί να πετάξεις τρία κατοστάρικα..
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

stavmanr έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:00
Δημοκράτης έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:32 Η καταστάσεις είχε ξεφύγει από παλιά αλλά τώρα έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Ξέρω περιπτώσεις δασκάλων που για να διορίσουν κυνηγάνε λύσεις για εύκολα διδακτορικά. Το χειρότερο όμως δεν είναι το ότι παίρνουν πτυχία αλλά ότι στην ουσία δενανταποκρινονται σε καμία δεξιότητα. Αδελφή φίλου μου έχει τελειώσει το καφενείο της παντειου και έχουν 2 μεταπτυχιακά με κάτι περίεργους τίτλους. Καιγόταν που δεν μπορεί να βρει δουλειά και την ρωτάω που ψάχνει λέει στην ειδικότητα μου, λεωτι ξέρεις να κάνεις και δεν ήξερε ούτε αυτή τι να απαντήσει. Επίσης το χάλι ξεκινάει από μικρά. Παίρνουν όλοι ένα περίεργο λοουερ και προφισενσι που μπορεί να το πάρει και ο τσιπρας ενώ δεν ξέρουν λέξη αγγλικων
Χαρτολαγνεία.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει τα ΑΕΙ να γίνουν εκκολαπτήρια επαγγελματιών. Να υπάρχει scouting εταιριών, προσυμβόλαια με υποτροφίες φοιτητών κ.ο.κ. Το τελευταίο που να μετρά είναι ο αριθμός των Α4 που κουβαλά κάποιος πάνω του. Το πρώτο που να μετρά να είναι το ταλέντο και οι πραγματικές δυνατότητες του φοιτητή.
Φίλε ταξιτ, ης εισαι:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Δημοκράτης έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:37
stavmanr έγραψε: 26 Μάιος 2021, 12:00
Χαρτολαγνεία.

Φίλε ταξιτ, ης εισαι:
Αν εννοείς ταξιτζής, κοντά. Ρακοσυλλέκτης για την ακρίβεια. Στους δρόμους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”