!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δίκαιωση Καρανίκα. Μπορεί και όχι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Δίκαιωση Καρανίκα. Μπορεί και όχι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Κένταλ Τζένερ: «Είμαι χασικλού. Είναι πρώτη φορά που το λέω δημόσια»
Η αποκάλυψη έγινε όταν ο Όλιβερ Χάντσον τις ρώτησε: «Αν υπήρχε ένας χασικλής στην οικογένειά σας, ποιος θα ήταν;», οπότε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έσπευσε να πει για την αδελφή της. Η Κένταλ Τζένερ συμφώνησε, λέγοντας: «Είμαι χασικλού. Κανείς δεν το ξέρει, οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... f_internet

Έλα ρε Κένταλαρα και τα μυαλά στα κάγκελα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Δίκαιωση Καρανίκα. Μπορεί και όχι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

aljawn έγραψε: 16 Σεπ 2020, 14:16 Κένταλ Τζένερ: «Είμαι χασικλού. Είναι πρώτη φορά που το λέω δημόσια»
Η αποκάλυψη έγινε όταν ο Όλιβερ Χάντσον τις ρώτησε: «Αν υπήρχε ένας χασικλής στην οικογένειά σας, ποιος θα ήταν;», οπότε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έσπευσε να πει για την αδελφή της. Η Κένταλ Τζένερ συμφώνησε, λέγοντας: «Είμαι χασικλού. Κανείς δεν το ξέρει, οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... f_internet

Έλα ρε Κένταλαρα και τα μυαλά στα κάγκελα.
Τι ναι αυτό ρε τώρα; Νήμα;

:na!:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

τα ναρκωτικά έχουν γίνει κουλτούρα γενικώς στην Δύση. Βασικά στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά μικρή η πιθανότητα οι γνωστοί σου να μη κάνουν χρήση ανά περιόδους.. Όσο προχωρά η παρακμή θα έχεις όλο και περισσότερα τέτοια
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Παρακαλω να διορθωθει ο τιτλος του νηματος: του Κυριου Καρανικα, παρακαλω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”