!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Πάνας έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:41 Είχα διαβάσει λάθος τότε και πάλι, όμως, δεν γίνεται να μην αφήσει ίχνη DNA. Τα εξηγεί ωραία η Σισιλιάνα.
Ε, τότε διάβασες την τελευταία παράγραφο της, αλλά αν φοράς κουκούλα, γάντια και δεν έχεις ιδρώσει δύσκολο να αφήσεις DNA.
Δλδ πηγαν επαγγελματιες εκτελεστες να ληστεψουν 15χιλιαρικα στα γλυκα νερα, σκοτωσαν μια 20χρονη, κρεμασανε το σκυλο της αλλα αφησαν ζωντανο τον συζυγο αν και τους ειχε δει.

+++Ελεοc+++
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Τι στοιχεία μπορείς να αντλήσεις από το DNA αν δεν είναι σεσημασμένοι; Φύλλο, ηλικία φαντάζομαι αλλά αυτά θα τα έδωσε κι σύζυγος. Τι άλλο;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:48 Είναι σχεδόν απίθανο να μην αφήσεις DNA, ακόμα και να καθαρίσεις, κάτι θα μείνει, οι συγκεκριμένοι άφησαν, είναι δεδομένο.
Αν δεν υπάρχει ταυτοποίηση όμως είναι σαν να μην υπάρχει... πχ αν ήμουν εγώ, δεν έχουν το DNA μου και αν δεν με συλλάβουν για κάτι αξιόλογο δεν θα το έχουν ποτέ.
Δεν παίρνουν δείγματα DNA από ένα απλό ληστή, αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν δείγμα από ύποπτους και τον περίγυρο. Ε, έτσι δεν τους βρίσκεις.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

ST48410 έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:51 Τι στοιχεία μπορείς να αντλήσεις από το DNA αν δεν είναι σεσημασμένοι; Φύλλο, ηλικία φαντάζομαι αλλά αυτά θα τα έδωσε κι σύζυγος. Τι άλλο;
Τίποτα άλλο νομίζω. Ίσως και εθνικότητα αλλά και αυτό εδώ στο πχώρουμ έχει καταρριφθεί. Θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά πχ μαύρος ή Κινέζος.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Έχει ειπωθεί αν υπήρχε κάποια οικιακή βοηθός, έστω και περιοδικά; Μεγάλαο το σπίτι για να τα φέρνει βόλτα μια γυναίκα μόνη της νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 25 Μάιος 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πάνας έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:53
Cecily Anne έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:48 Είναι σχεδόν απίθανο να μην αφήσεις DNA, ακόμα και να καθαρίσεις, κάτι θα μείνει, οι συγκεκριμένοι άφησαν, είναι δεδομένο.
Αν δεν υπάρχει ταυτοποίηση όμως είναι σαν να μην υπάρχει... πχ αν ήμουν εγώ, δεν έχουν το DNA μου και αν δεν με συλλάβουν για κάτι αξιόλογο δεν θα το έχουν ποτέ.
Δεν παίρνουν δείγματα DNA από ένα απλό ληστή, αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν δείγμα από ύποπτους και τον περίγυρο. Ε, έτσι δεν τους βρίσκεις.
Nαι, προφανώς, αν δεν ταυτοποιηθεί με τη βάση της αστυνομίας, δε μπορείς να τους βρεις από αυτό. Όταν τους βρεις, τους δένεις με αυτό μετά.
Σε αρκετές χώρες κάνουν και ταυτοποίηση για εύρεση συγγενή, οπότε ανοίγει η βάση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Μπας και ο σκύλος είδε το δολοφόνο γιαυτο τον κρέμασαν.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως η γυναίκα μπορεί να τράβηξε την κουκούλα κάποιου γι' αυτό την σκότωσαν.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Οργισμένος έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:51
Πάνας έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:41 Είχα διαβάσει λάθος τότε και πάλι, όμως, δεν γίνεται να μην αφήσει ίχνη DNA. Τα εξηγεί ωραία η Σισιλιάνα.
Ε, τότε διάβασες την τελευταία παράγραφο της, αλλά αν φοράς κουκούλα, γάντια και δεν έχεις ιδρώσει δύσκολο να αφήσεις DNA.
Δλδ πηγαν επαγγελματιες εκτελεστες να ληστεψουν 15χιλιαρικα στα γλυκα νερα, σκοτωσαν μια 20χρονη, κρεμασανε το σκυλο της αλλα αφησαν ζωντανο τον συζυγο αν και τους ειχε δει.

+++Ελεοc+++
Επαγγελματίες... λίγο CSI να βλέπεις μαθαίνεις πολλά.
the end
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Μπορεί και να μην ήταν της ίδιας εμπειρίας όλοι οι ληστές.
Να ήταν 2 "παλιοί" και να είχαν κι έναν πιτσιρικά που πανικοβλήθηκε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nick έγραψε: 25 Μάιος 2021, 00:02 Μπας και ο σκύλος είδε το δολοφόνο γιαυτο τον κρέμασαν.
Τους μύρισε, θα έβρισκε τα υχνη τους :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:53

Δεν τους βγάζω απέξω εννοείται, αλλά οι δημοσιογράφοι αρχίζουν τη σπέκουλα με πληροφορίες εκ των έσω ΠΑΝΤΑ. Αν δεις τις εκπομπές, πάντα ξεκινάνε "σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας/πληροφορίες της αστυνομίας κλπ, προφανώς γιατί δεν γουστάρουν μηνύσεις. Χωρίς να έχουν καταλήξει πουθενά οι έρευνες της αστυνομίας, βγάζουν φόλες στα ΜΜΕ και εκεί αρχίζει το κλασικό ξεφτιλίκι που παρακολουθούμε. Εδώ δεν έχουν καταλήξει ούτε καν στον τρόπο διαφυγής. Γι'αυτό σου λέω ότι μιλάμε για καριολόπουστες. Δηλαδή ντροπή για τη 1 στο μύριο που ένας είναι αθώος. Έχουν περάσει τόσες μέρες, γιατί δεν ξεκαθαρίζουν, αν τον δένουν με το έγκλημα ή όχι να σταματήσει ο πόνος του ανθρώπου;
για δημοσιογραφους μιλαμε.

το "συμφωνα με ερευνες της αστυνομιας" ισουται με "μολις το εβγαλα απο τον κωλο μου"
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Thor έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:47 Δεν βλεπω να εχει σχολιαστει το γεγονος οτι,πηρε τηλεφωνο με τη μυτη.
Εσεις μπορειτε να ξεκλειδωσετε το κινητο σας με τη μυτη;
Εγω παντως,δεν μπορω.
το εχω γραψει σε παλιοτερο τοπικ, εχω μαστερ στην τεχνη. :003: καποιες φορες χρειαζεται να το χρησιμοποιησω φορωντας βρεγμενα γαντια, και τη λυση δινει η μυτη και η φωνητικη πληκτρολογηση.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:52
Όποια ανακοίνωση και να ακούσεις από δημοσιογράφο, ακούς την ατάκα "σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την αστυνομία". Κανένας δεν βγάζει από τον κώλο του τέτοια θέματα, διότι είναι καραμηνύσιμα (αναφέρομαι στο θεμα του συζύγου πάντα).
πως ειναι μηνυσιμα; αφου δεν ειναι υποχρεωμενοι να αποκαλυψουν τις πηγες τους.

ασε που, τι μηνυσιμα και μαλακιες, εδω ο χιος ειναι εκτος φυλακης.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2021, 23:22
vantono έγραψε: 24 Μάιος 2021, 11:48
Lugozzi έγραψε: 24 Μάιος 2021, 11:43
Αν έφαγε την κοπέλα, λες να κολλούσε στο σκύλο?
Δεν εχει νόημα. Ο στοχος του αν υποθεσουμε οτι ηταν η κοπελα, τοτε ο σκυλος δεν αποτελουσε καποιο εμποδιο για αυτον. Οι αγνωστοι που μπουκαρουν στο σπιτι, εχει νοημα να τον φάνε γιατι ενδεχομενως τους συμπεριφέρθηκε ως φύλακας απεναντι σε αγνωστους εισβολείς, αλλά ο τυπος αυτος, που στα ματια του σκυλου θεωρειται ατομο της οικογενειας, μπορουσε να τη φαει όταν και όπως ήθελε την τυπισσα, χωρις καν να παρει πρεφα ο σκυλος.
Πάντως, δεν προκύπτει να υπάρχουν ίχνη άγνωστου DNA πάνω στον σκύλο. Κι αυτό μοιάζει περίεργο. Πώς κρεμάς σκύλο χωρίς να αφήσεις το DNA σου πάνω του;
Φορωντας γαντια.
Επισης,δεν τον φιλας στο στομα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”