jason0 έγραψε: 23 Μάιος 2021, 23:09
Εθνι, ποιος είναι καλυτερος παικτης, ο Ρεαμπτσουκ των 3,5 μυριων ή ο Μπαμπα των 150 χιλιάδων;
Επίσης άκυρο αυτό με την διαιτησία, λες και έχει καμιά διαιτησία με βαρ και ξένους καμια ομάδα
o ενας ειναι αμπαλος μπακ που παιζει και σεντερ μπακ και ο αλλος φουλ μπακ με πολυ καλη τεχνικη και λιγο χειροτερος αμυντικος
με μεγαλη διαφορα ο μολδαβος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Μάιος 2021, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
jason0 έγραψε: 23 Μάιος 2021, 23:09
Εθνι, ποιος είναι καλυτερος παικτης, ο Ρεαμπτσουκ των 3,5 μυριων ή ο Μπαμπα των 150 χιλιάδων;
Επίσης άκυρο αυτό με την διαιτησία, λες και έχει καμιά διαιτησία με βαρ και ξένους καμια ομάδα
o ενας ειναι αμπαλος μπακ που παιζει και σεντερ μπακ και ο αλλος φουλ μπακ με πολυ καλη τεχνικη και λιγο χειροτερος αμυντικος
με μεγαλη διαφορα ο μολδαβος
Πώς τον πηδηξε τον βαγγελα σου χτες ο παμπλο
Ποιός παίζει σέντερ μπακ, ο μπαμπά;
Ξέρεις κάν για ποιον παίκτη μιλάμε ή παοκ σαπακι βαγγελας καλός;
Στάνταρ θα πεσε τρελό μπινελίκι, ένα πραγμα δεν αντέχει ο μπουχεσας, να χάνει απ τον σαββιδη
Το λεγε και ο σα νομίζω, ο πρόεδρος έκλαιγε μετά το 3-1 στην τουμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 23 Μάιος 2021, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εναν ξενο καλο παιχτη που ζητημα δυο χρονια να εχει στην Ελλαδα,να βγαζει ττοση πικρα σε μηνυμα εσυ τι λες; νευριαζουν ή χαιρονται;
Δε ξέρω εγώ ΑΕΚ είμαι, στο παρόν νήμα τηρώ ουδέτερη στάση Απλώς είχε ενδιαφέρον γιατί ταυτόχρονα με το δικό σου σχόλιο, έσκασε και το ποστάρισμα του Βαλμπουενά και μου φάνηκε πρέπον να το ανεβάσω.