!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

mao mao έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:47 Στην αρχή μας έλεγαν οτι οι κακοποιοί έκαναν πολλά λάθη. Τώρα λένε οτι δεν βρίσκουν ίχνους dna, σήμα κινητών, εικόνα απο κάμερες. Τελικά ποια ήταν τα πολλά λάθη που έκαναν;
Νομίζω ότι ρίχνουν άδεια επίτηδες μπας και πιάσουν γεμάτα. Προσπαθούν να αγχώσουν τους δράστες να κάνουν κάποιο λάθος. Ειδικά αν δεν έχουν στοιχεία που να δένουν την υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Από περιέργεια...
Δηλαδή αν έχει ή δεν έχει στοιχεία η αστυνομία, αν έχει βρει ή όχι dna, αν έχει ή δεν έχει εικόνες από κάμερες κ.λπ. πιστεύετε ότι τα δημοσιοποιεί φόρα παρτίδα;
Έτσι για να μας κρατάει ενήμερους;
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Α εντάξει τότε.
Φαντάζομαι και πως μόλις εντοπίσει κάποιον, θα το δημοσεύσει και αυτό αμέσως...πριν καν τον συλλάβει.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Φίλος μου αστυνομικός, μου επιβεβαίωσε χθες ότι ο σύζυγος είναι μέσα στους βασικούς υπόπτους, πως η υπόθεση έχει ακόμη πολλά κενά και πως κάποιες κινήσεις των υποτιθέμενων δραστών είναι ασυνήθιστες, όπως παραδείγματος χάρη, ότι ο σύζυγος δεν "σιδερώθηκε" από τους δράστες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
αληθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αληθεια »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:19 Φίλος μου αστυνομικός, μου επιβεβαίωσε χθες ότι ο σύζυγος είναι μέσα στους βασικούς υπόπτους, πως η υπόθεση έχει ακόμη πολλά κενά και πως κάποιες κινήσεις των υποτιθέμενων δραστών είναι ασυνήθιστες, όπως παραδείγματος χάρη, ότι ο σύζυγος δεν "σιδερώθηκε" από τους δράστες.
Γιατί το λες εδώ; Εμπιστευτικά δεν στο είπε;
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

αληθεια έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:23
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:19 Φίλος μου αστυνομικός, μου επιβεβαίωσε χθες ότι ο σύζυγος είναι μέσα στους βασικούς υπόπτους, πως η υπόθεση έχει ακόμη πολλά κενά και πως κάποιες κινήσεις των υποτιθέμενων δραστών είναι ασυνήθιστες, όπως παραδείγματος χάρη, ότι ο σύζυγος δεν "σιδερώθηκε" από τους δράστες.
Γιατί το λες εδώ; Εμπιστευτικά δεν στο είπε;
Κι εγώ εμπιστευτικά σας το λέω.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Αυτό με το ''σιδέρωμα'' είναι ό,τι πιο αστείο έχει ειπωθεί.
Αν κάποιος υποψιάζεται τον σύζυγο υπάρχουν πολλά άλλα περίεργα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ τα οποία είναι πάρα πολύ ασυνήθιστα ή πρόκειται για πολλές μαζεμένες και περίεργες συμπτώσεις.
Αλήθεια, αυτός ο φίλος σου πως έχει πληροφορίες για την έρευνα; Κλειστή έρευνα δεν είναι; Ο κάθε αστυνομικός ξέρει πληροφορίες;
Αυτό μου κάνει εντύπωση γενικά, πως πχ βγάζουν τα κανάλια τον Μπαλάσκα και τον ρωτούν πως πάνε οι έρευνες.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Λοξίας έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:12 Από περιέργεια...
Δηλαδή αν έχει ή δεν έχει στοιχεία η αστυνομία, αν έχει βρει ή όχι dna, αν έχει ή δεν έχει εικόνες από κάμερες κ.λπ. πιστεύετε ότι τα δημοσιοποιεί φόρα παρτίδα;
Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κάνουν με σχέδιο αλλά αφήνω περιθώριο και για ελληνικό καραμπαμπισμό.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Belisarius έγραψε: 23 Μάιος 2021, 23:30
Λοξίας έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:12 Από περιέργεια...
Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κάνουν με σχέδιο αλλά αφήνω περιθώριο και για ελληνικό καραμπαμπισμό.
Το τελευταίο με ανησυχεί και εμένα... :-?
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

:smt005:

Οι μπάτσοι έχουν κατακτήσει χειρότεροι από τους ταξιτζήδες. Ανεξαρτήτως σώματος και περιοχής έχουν πληροφορίες για όλες τις υποθέσεις
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Belisarius έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:07
mao mao έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:47 Στην αρχή μας έλεγαν οτι οι κακοποιοί έκαναν πολλά λάθη. Τώρα λένε οτι δεν βρίσκουν ίχνους dna, σήμα κινητών, εικόνα απο κάμερες. Τελικά ποια ήταν τα πολλά λάθη που έκαναν;
Νομίζω ότι ρίχνουν άδεια επίτηδες μπας και πιάσουν γεμάτα. Προσπαθούν να αγχώσουν τους δράστες να κάνουν κάποιο λάθος. Ειδικά αν δεν έχουν στοιχεία που να δένουν την υπόθεση.
Πολύ περίπλοκη σκέψη για την ΕΛ αστυνομία. Σόρρυ κιόλας, αλλά είναι.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Gewponos90 έγραψε: 23 Μάιος 2021, 23:36

:smt005:

Οι μπάτσοι έχουν κατακτήσει χειρότεροι από τους ταξιτζήδες. Ανεξαρτήτως σώματος και περιοχής έχουν πληροφορίες για όλες τις υποθέσεις
ειρωνικά γράφει ο Ουτις ρε :)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”