Όχι, αλλά θα έχεις εσύ αν συνεχίσεις με αυτό το υφάκι γιατί είμαι νταήςαληθεια έγραψε: 23 Μάιος 2021, 16:31ΟΚ εγώ ρωτάω εδώ. Έχεις πρόβλημα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Cryptocurrency
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το ξέρω. Είσαι δυνατός. Τρως γιαουρτάκι βιολογικό με δυναμωτικά αποξηραμένα παπάγια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:20Όχι, αλλά θα έχεις εσύ αν συνεχίσεις με αυτό το υφάκι γιατί είμαι νταής
- omg kai 3 lol
ξεχασες και το σημαντικοτερο, το halving του bitcoin που δημιουργει bullrun τον επομενο 1,5 χρονο και ακομα εχει ψωμι..Φοῖνιξ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 12:57Αυτό που λες είναι επιφανειακό. Κρυπτο αγοράζουν παντού όταν γίνονται δύο πράγματα. Πρώτον πληθωρισμός, ειδικά με αριστερές κυβερνήσεις που τυπώνουν αβερτα κολοχαρτο, κευνσινικο στιμιουλους, αυτό έγινε στην καραντίνα όντως αλλά δεν φταίει η ίδια η καραντίνα καθαυτή. Δεύτερον σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Κίνας, Ιράν, που έχουν πολύ κλειστή ελεγχόμενη οικονομία. Και τα δύο αυτά έρχονται και στην Δύση με το great reset, οπότε δεν είναι μόδα το κρυπτο αλλά μακροπρόθεσμη επένδυση.vantono έγραψε: 23 Μάιος 2021, 11:50 Να παρακαλάτε να ξανασκάσει καραντινα σε τουλάχιστον 3-4 μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, έστω και λίγων εβδομάδων. Η χρυση εποχη της άνοδος των κρυπτοουζ ήταν όλη η καραντίνα ουσιαστικά, από τον περσινό Μάρτιο μέχρι πριν 2 βδομάδες.
Αν δεν καραντινιασουμε πάλι (με τους εμβολιασμους πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο) ξεκινάει το ξεφουσκωμα.
τα καντηλια σε μεγεθος λαμπαδας-Bigfoot δεν τα βλεπεις
οντως 1,2
αληθεια έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:25Το ξέρω. Είσαι δυνατός. Τρως γιαουρτάκι βιολογικό με δυναμωτικά αποξηραμένα παπάγια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:20Όχι, αλλά θα έχεις εσύ αν συνεχίσεις με αυτό το υφάκι γιατί είμαι νταής
-
Εμπεδοκλής
Ε, άφησε όλη τη δεξιά πτέρυγα ακάλυπτη.Lord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:37αληθεια έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:25Το ξέρω. Είσαι δυνατός. Τρως γιαουρτάκι βιολογικό με δυναμωτικά αποξηραμένα παπάγια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 17:20
Όχι, αλλά θα έχεις εσύ αν συνεχίσεις με αυτό το υφάκι γιατί είμαι νταής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναιdotcom έγραψε: 23 Μάιος 2021, 15:47omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:19 το blockchain και το Artificial inteligence θα μονοπωλησουν στο μελλον, γιατι το blockchain?
Why is Blockchain the Future?
https://www.upgrad.com/blog/reasons-why ... he-future/
1. Smart Contracts
A smart contract is a digital form of contract which has programmable architecture. So, the details of the contracts are stored in the Blockchain block. This enhances communication. It is also useful to keep track of assets for the long term. Also, relations with consumers are dependent upon smart contracts.
2. Web Servers
In a web server, data security is very crucial. Typically, a web server has two parts. API and Data. Each block here serves as a node and joins the request-response cycle.
3. Banking
It typically takes multiple hours to encash a cheque and update the statement. While using Blockchain technology, it will be done in merely ten minutes. The time needed is the same as the time necessary to add a block in the Blockchain.
4. Cryptocurrency
Uses in Bitcoin and other cryptocurrencies is a well-known application of Blockchain.
5. Healthcare
Healthcare professionals can use Blockchain to store patient’s records safely there. It will enhance the safety of the information.
6. Records
Property records should use Blockchain with Smart Contracts. This will uphold the statements to all the parties.
7. Voting
Using Blockchain in Voting will indulge in the safety of counting and misinterpretation.
8. Digital Marketing
With easy Consumer-market relations and secured way of data transfer, Blockchain has a great opportunity in Digital markets too.
ρε μαν,έστω οτι το blockchain είναι το μέλλον.
το Shiba και το DOGE και το Safemoon είναι ponzi ή όχι;
ΚΑΙ για τα 3 έχουν ακουστεί έδω μέσα (αγοράζουμε,κρατάμε κ.λ.π)
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ελπιζω να εχετε καβατζα γιατι τα χρηματα απο τα κρυπτο, κλαφτε τα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Κουκια εφαγες κουκια μαρτυραςΣτρακαστρουκας έγραψε: 23 Μάιος 2021, 19:28 Ελπιζω να εχετε καβατζα γιατι τα χρηματα απο τα κρυπτο, κλαφτε τα
Τα έχουμε χαμένα από τη στιγμή που τα βάλαμε. Δε διαβάζεις το νήμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 23 Μάιος 2021, 19:28 Ελπιζω να εχετε καβατζα γιατι τα χρηματα απο τα κρυπτο, κλαφτε τα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
γιατί δεν περίμενα άλλες λίγες ώρες να χώσω; όλα κατρακυλάνε. πλέον δεν ανεβαίνουν ούτε αν τα χαϊδέψει η πάμελα των 90s 
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν μασάμε. Αγοράζουμε σε κάθε dip.Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μάιος 2021, 19:28 Ελπιζω να εχετε καβατζα γιατι τα χρηματα απο τα κρυπτο, κλαφτε τα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χοντλ ρε!
Τώρα που πέφτουν είναι η νοστιμιά, το αλατοπίπερο της ζωής! Μπαίνω κι εγώ.
Τώρα που πέφτουν είναι η νοστιμιά, το αλατοπίπερο της ζωής! Μπαίνω κι εγώ.
- omg kai 3 lol
Για εξηγείστε λίγο. Δίνετε πραγματικά λεφτά για να πάρετε bitcoin; Όπως παίρναμε δολάρια ας πούμε από μαγαζιά συναλλάγματος; Αν ναι γιατί το κάνετε;
Εγώ νόμιζα ότι βγάζετε bitcoin από τους υπολογιστές σας, με mining.
Eγω προσωπικα το κανω για να εχω αρκετα bitcoins μια μερα να αγορασω τον ολυμπιακο και να τον ρευστοποιησω.αληθεια έγραψε: 23 Μάιος 2021, 20:37 Για εξηγείστε λίγο. Δίνετε πραγματικά λεφτά για να πάρετε bitcoin; Όπως παίρναμε δολάρια ας πούμε από μαγαζιά συναλλάγματος; Αν ναι γιατί το κάνετε;
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"