Εννοω εμπεριστατωμενος οδηγος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
A)γράψε στο google, top meme coins 23/05/2021.
B)άδειασε όλους τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς προς τα εκεί.
Γ)ζήτα όλα τα λεφτά από όλα τα μέλη της οικογένειας σου
Δ)το ίδιο για φίλους/συναδέλφους
Ε)πουλα αύριο.
ΤΟΑΠΟΠΑΝΩΔΕΝΑΠΟΤΕΛΕΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΗ
Πήγα για καφέ με φίλο 6€ σύνολο,μου λέει μη σκας τα δίνω εγώ με κάρτα και δώσε μου τα δικά σου με Pay a Friend.enterprise-psi έγραψε: 23 Μάιος 2021, 14:05 Έβγαλα 20 ευρώ από εδώ ATM
https://maps.app.goo.gl/ZVrpCGEbfUvTkfEp6
Και με χρέωσε 4.90 , κατά τα άλλα δεν κλέβουν οι τράπεζες
Κατεβάστε daedalus wallet και βάλτε τα cardano να στακαρουν , ποιο ασφαλές δεν γίνεται και παίρνεις και τόκο , είναι long term hodl
Του λέω: μην είσαι χάπατο οι τράπεζες κλέβουν,θα στα στείλω με bitcoin.
και του έστειλα 3€ +μόνο 15€ fee , μια χαρά
- Dwarven Blacksmith
Don't forget to tattoo the seed phrase on your dick. Not your dick = not your crypto.
Γεια σας. Θέλω να ασχοληθώ με εξόρυξη bitcoin. Ποια κάρτα θεωρείτε ότι είναι καλύτερη από τις δύο; Η AMD Radeon 6700 xt ή η Nvidia rtx 3060 ti;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υπάρχει ξεχωριστό νήμα για ανθρακωρύχους τύπε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όταν φτάσω σε σημείο να με απασχολήσει η φορολογία των κρυπτο από το ελ νταβατζιδικο σύστημα τότε πίστεψε με δε θα με απασχολεί και πολυLord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 15:48Εννοω εμπεριστατωμενος οδηγοςεννοειται οτι παμε για το μακρυ παιχνιδι. Ειδικα σε οτι αφορα εμας εδω στον καταραμενο τοπο, τι παιζει φορολογικα, ποια υπηρεσια ειναι καλυτερη κτλ θελω λιγο στρατα στρατουλα
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 23 Μάιος 2021, 16:00Όταν φτάσω σε σημείο να με απασχολήσει η φορολογία των κρυπτο από το ελ νταβατζιδικο σύστημα τότε πίστεψε με δε θα με απασχολεί και πολυLord Snow έγραψε: 23 Μάιος 2021, 15:48Εννοω εμπεριστατωμενος οδηγοςεννοειται οτι παμε για το μακρυ παιχνιδι. Ειδικα σε οτι αφορα εμας εδω στον καταραμενο τοπο, τι παιζει φορολογικα, ποια υπηρεσια ειναι καλυτερη κτλ θελω λιγο στρατα στρατουλα
![]()
![]()
dotcom έγραψε: 23 Μάιος 2021, 15:49A)γράψε στο google, top meme coins 23/05/2021.
B)άδειασε όλους τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς προς τα εκεί.
Γ)ζήτα όλα τα λεφτά από όλα τα μέλη της οικογένειας σου
Δ)το ίδιο για φίλους/συναδέλφους
Ε)πουλα αύριο.
ΤΟΑΠΟΠΑΝΩΔΕΝΑΠΟΤΕΛΕΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣΥΜΒΟΥΛΗ
Τι είναι η παγκόσμια τράπεζα.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 11:17 Παγκόσμια Τράπεζα: Εκδίδει το πρώτο ομόλογο αποκλειστικά στηριζόμενο σε Blockchain
Σε μένα το είπες;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, είναι στην ενότητα Πληροφορική
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μια ζωή καθίκι. Ρουφιάνος, ψεύτης, βρωμιάρης απατεώνας.dotcom έγραψε: 19 Μάιος 2021, 16:37enterprise-psi έγραψε: 19 Μάιος 2021, 16:28 Μαλακες τι bloodbath είναι αυτό ;
Τίποτα όλα οκ είπε η Κίνα θα ρυθμίσει τα κρυπτο , βγήκε το Ρόιτερς και λέει ότι η Κίνα μπαναρει τα κρυπτο , και hilarity ensues![]()
7 ΕΞΑΓΟΡΕΣ
ΟΚ εγώ ρωτάω εδώ. Έχεις πρόβλημα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 16:17Ναι, είναι στην ενότητα Πληροφορική