ευχαριστώ.Antares έγραψε: 22 Μάιος 2021, 11:42 Συλλυπητήρια για την μητέρα σου Naranjita.
Θα έκανα ευθανασία, με δική μου απόφαση, για μένα. Για τους άλλους δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάρω κάποια απόφαση.
δυστυχώς, κλήθηκα να πάρω μέσα σε δύο χρόνια δύο πολύ σκληρές αποφάσεις για τους γονείς μου.
1. για τον πατέρα μου, ήρθε νεφρολόγος και με ρώτησε αν θα του κανουμε αιμοκάθαρση ή οχι για να ζησει μερικές μέρες ακόμη. τον ρώτησα αν θα έκανε ο ίδιος κατι τέτοιο στον εαυτό του ή στον πατέρα του και μου είπε όχι. οπότε... είπα όχι και εγώ. με έναν όγκο 7χ6χ4 στο συκώτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα....
2. για την μητέρα μου, όσον αφορά την διασωλήνωση. τους ζήτησα να μην παρατείνουν το μαρτύριο. είπαν ότι δεν το κάνουν ουτως ή αλλως σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην βασανίζεται ο ασθενής. έχει κανένα νόημα να χεις έναν άνθρωπο που τρέφεται με καθετήρα, είναι φυτό και που η άνοια και το εγκεφαλικό έχουν σφραγίσει το στόμα του και για αυτό αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν δόντια?
είχα levine για δέκα ημέρες το 1984. δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. μονίμως μια αίσθηση πνιγμού. όσον αφορά την παρεντερική διατροφή, θέλει νάρκωση την οποια ουτως ή αλλως δεν σήκωνε στην κατάσταση της.
αν ο γιατρός διαγνώσει άνοια σε εμένα, θα το τελειώσω μόνη μου.
αυτά.