!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:40 1. γιατί δεν αγοράζεις μετοχές σε μια εταιρία που αναπτύσσει αυτή την τεχνολογία, ή σε μια εταιρία που συμβουλεύει άλλες εταιρίες στη μετάβαση; Οι μετοχές αυτές θα σου έδιναν μερίδιο στο value που δημιουργήθηκε.

2. Γιατί αντ' αυτού να έχεις ένα coin, που δε σου δίνει μερίδιο σε τίποτα;

λογικο σφ-αλμα νο1:
γιατι εχεις την εντυπωση οτι καθε νεοιδρυθεισα εταιρεια εισαγεται απευθειας και στο χρηματιστηριο για να εχεις μετοχες;

λογικο σφ-αλμα νο2:
γιατι το να εχεις στη κατοχη σου crypto ειδικα σε βαθος 4ετιας αποδεδειγμενα εχει την καλυτερη αποδοση κερδους απο οποιαδηποτε αλλη μορφη επενδυσης σε οποιο αλλο asset ειτε αυτο ειναι χρυσος, ασημι, ακινητο, λεφτα στη τραπεζα :giggle: ή παραδοσιακες μετοχες

ακομα και πριν το crash του 2017 το bitcoin εκανε peak στα 16k €, τοτε ειχε market cap 400δις
σημερα μετα το crash ειναι στα 32k € με market cap 1,5 τρις

αν νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνος βρες μου μια επενδυση που βαζεις 5 και παιρνεις 10 σε 4 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 22 Μάιος 2021, 18:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής .

Δεν πουλάω σε κανέναν τίποτα . Ούτε τους λέω να βρουν άλλους τρείς να πουλήσουν σε αυτούς . Κλπ κλπ .

Πως είναι πυραμίδα;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αν πραγματικά έχεις αυτή την απορία, πούλα τα πάραυτα.

Δηλαδή... δώσ' τα στους ζητιάνους βρε αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:25 αν νομιζεις οτι τα crypo ειναι σα το gold του WoW και οτι εκανες καποιο point κι απο πανω παω πασο αγορι μου
Δεν είπα εγώ ότι τα crypto είναι σαν το gold του WoW. Εσύ είπες:
το Cardano ειναι οι μετοχες σε αυτη την εταιρια αφου βασει αυτων θα γινονται οι συναλλαγες
Και εγώ σε ρώτησα διευκρινιστικά γιατί δεν ισχύει η ίδια λογική για το gold του WoW. Δεν έλαβα απάντηση, πέρα από ημιμάθεια, μπέρδεμα κλπ.
Το οποίο το ξέρω ήδη, είμαι ημιμαθής και μπερδεμένος.
omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:40 1. γιατί δεν αγοράζεις μετοχές σε μια εταιρία που αναπτύσσει αυτή την τεχνολογία, ή σε μια εταιρία που συμβουλεύει άλλες εταιρίες στη μετάβαση; Οι μετοχές αυτές θα σου έδιναν μερίδιο στο value που δημιουργήθηκε.

2. Γιατί αντ' αυτού να έχεις ένα coin, που δε σου δίνει μερίδιο σε τίποτα;

λογικο σφ-αλμα νο1:
γιατι εχεις την εντυπωση οτι καθε νεοιδρυθεισα εταιρεια εισαγεται και στο χρηματιστηριο για να εχεις μετοχες;

λογικο σφ-αλμα νο2:
γιατι το να εχεις στη κατοχη σου crypto ειδικα σε βαθος 4ετιας αποδεδειγμενα εχει την καλυτερη αποδοση κερδους απο οποιαδηποτε αλλη μορφη επενδυσης σε οποιο αλλο asset ειτε αυτο ειναι χρυσος, ασημι, ακινητο, λεφτα στη τραπεζα :giggle: ή παραδοσιακες μετοχες
Ε θα εισαχθεί, δεν γίνεται να είναι το μέλλον και να μην υπάρχουν εισηγμένες εταιρίες που ασχολούνται με αυτό.

Το ότι είναι asset και μπορεί να ανέβει και έχει ανέβει στο παρελθόν δεν το αμφισβήτησα. Προσπαθώ να βρω αν η πρόταση "το blockchain είναι το μέλλον" συνεπάγεται την πρόταση "η κατοχή crypto σου δίνει μερίδιο σε ό,τι νέο φέρει το blockchain". Γιατί είναι κάτι που λέγεται συχνά ως αυταπόδεικτο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:22 Δεν έχω μπερδέψει τίποτα, ερωτήσεις κάνω και θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις.
Στο τέλος σε ανάγκασα να παραδεχτείς ότι η μόνη ιδιότητα του όποιου coin είναι ότι "η αξία του αυξομειώνει". Οκ, αυτό ήταν το πόιντ. Κατα τ' άλλα μπορεί το cardano να γίνει το νόμισμα με το οποίο θα συναλλάσεται όλος ο γαλαξίας, και αυτό δεν θα έχει κανένα απολύτως κέρδος για σένα. Θα είσαι απλά ένας από τα δισεκατομμύρια κάτοχων του νομίσματος, δε σε κάνει συνιδιοκτήτη σε τίποτα.
Ε ναι δεν είσαι συνιδιοκτήτης σε κάτι.
Είπε κανείς οτι είσαι; Assets είναι που τα πουλάμε και τα αγοράζουμε και η αξία τους αυξομειώνεται ανάλογα.
sharp

Πυραμίδα είναι επειδή βασίζεται στο πόσοι μπαίνουν. Και όχι στις μπίζνες που κάνει η εταιρία (που δεν υπάρχει εν προκειμένω)
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

gassim έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:22 Δεν έχω μπερδέψει τίποτα, ερωτήσεις κάνω και θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις.
Στο τέλος σε ανάγκασα να παραδεχτείς ότι η μόνη ιδιότητα του όποιου coin είναι ότι "η αξία του αυξομειώνει". Οκ, αυτό ήταν το πόιντ. Κατα τ' άλλα μπορεί το cardano να γίνει το νόμισμα με το οποίο θα συναλλάσεται όλος ο γαλαξίας, και αυτό δεν θα έχει κανένα απολύτως κέρδος για σένα. Θα είσαι απλά ένας από τα δισεκατομμύρια κάτοχων του νομίσματος, δε σε κάνει συνιδιοκτήτη σε τίποτα.
Είπε κανείς οτι είσαι; Assets είναι που τα πουλάμε και τα αγοράζουμε και η αξία τους αυξομειώνεται ανάλογα.
Δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτό. Το ίδιο ακριβώς πιστεύω.
Και ναι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η τιμή των κρυπτο εξαρτάται άμεσα από το αν έχει μέλλον το blockchain. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει να γράφεται.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
gassim

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:01
Ε θα εισαχθεί, δεν γίνεται να είναι το μέλλον και να μην υπάρχουν εισηγμένες εταιρίες που ασχολούνται με αυτό.

Το ότι είναι asset και μπορεί να ανέβει και έχει ανέβει στο παρελθόν δεν το αμφισβήτησα. Προσπαθώ να βρω αν η πρόταση "το blockchain είναι το μέλλον" συνεπάγεται την πρόταση "η κατοχή crypto σου δίνει μερίδιο σε ό,τι νέο φέρει το blockchain". Γιατί είναι κάτι που λέγεται συχνά ως αυταπόδεικτο.
Δεν νομίζω οτι η κατοχή crypto σου δίνει μερίδιο σε κάτι, απλά ποντάρουμε στο οτι αν υπάρξει mass adoption θα ανέβουν κατακόρυφα οι τιμές.
sharp

enterprise-psi έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:39 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής .

Δεν πουλάω σε κανέναν τίποτα . Ούτε τους λέω να βρουν άλλους τρείς να πουλήσουν σε αυτούς . Κλπ κλπ .

Πως είναι πυραμίδα;
Και βέβαια αγοράζεις με την προσδοκία κάποτε να πουλησεις με κέρδος, ακόμη και αν αγοράσεις προϊόν, έτσι δεν είναι; Δεν αγοράζεις για να αλλάξει το αρχείο στο δίσκο σου. Γιατί όσο δεν πουλάς αυτό συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Εγω δεν έχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το πρόβλημα στο οποιο προσφέρουν λυση τα κρυπτονομισματα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:05
gassim έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:03
Δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτό. Το ίδιο ακριβώς πιστεύω.
Και ναι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η τιμή των κρυπτο εξαρτάται άμεσα από το αν έχει μέλλον το blockchain. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει να γράφεται.
Ε εχει σχέση γιατί η τιμή των κρυπτονομισμάτων στηρίζεται στην πίστη οτι το blockchain ειναι μια τεχνολογία με μέλλον που θα φέρει κάποια σημαντική αλλαγή στον κόσμο. Η πίστη και η ψυχολογία είναι το Α και το Ω στις αγορές και οι τιμές των μετοχών δεν ανεβαίνουν όταν μια εταιρεία πάει καλά και σημειώνει κέρδη, ανεβαίνουν οταν ο κόσμος πιστεύει οτι μια εταιρεία θα πάει καλά και θα σημειώσει κέρδη.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:01 Το ότι είναι asset και μπορεί να ανέβει και έχει ανέβει στο παρελθόν δεν το αμφισβήτησα. Προσπαθώ να βρω αν η πρόταση "το blockchain είναι το μέλλον" συνεπάγεται την πρόταση "η κατοχή crypto σου δίνει μερίδιο σε ό,τι νέο φέρει το blockchain". Γιατί είναι κάτι που λέγεται συχνά ως αυταπόδεικτο.

ειναι αυταποδεικτο γιατι σου προανεφερα το χειροτερο σεναριο μεσα στη 12ετια που ειναι ενεργα και ειχε αυξηση 100% αν συγκρινουμε τυχαια αλλες περιοδους η αυξηση ειναι ανω του 1000%

προφανως εισαι γυρω στα 30 και ζεις την εποχη του ιντερνετ ως δεδομενη, οπως ηδη μια γενια στην Κινα δεν εχει πιασει ουτε θα πιασει ποτε στα χερια της χαρτονομισματα και κερματα,

το να βλεπεις λοιπον κατι να ανεβαινει ραγδαια σε αξια το ονομαζεις φουσκα ή πονζι γιατι δεν εχεις ξαναζησει ή παραβλεπεις αντιστοιχες εποχες που κατι καινοτομο εκανε mass adoption με οτι αυτο συνεπαγεται
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

NewModelArmy έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:09 Εγω δεν έχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το πρόβλημα στο οποιο προσφέρουν λυση τα κρυπτονομισματα.
Το βασικό:
Αν σου μεταφέρω εγώ 5 ευρώ από το λογαριασμό σου στο λογαριασμό σου,εμπιστευόμαστε και οι δυο την τράπεζά μας ότι θα δείξει -5 στον δικό μου και +5 στον δικό σου.

Με τα κρυπτο δεν χρειάζεται να δηλώσουμε πίστη σε καμία τράπεζα.
sharp

dotcom έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:14
NewModelArmy έγραψε: 22 Μάιος 2021, 19:09 Εγω δεν έχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το πρόβλημα στο οποιο προσφέρουν λυση τα κρυπτονομισματα.
Το βασικό:
Αν σου μεταφέρω εγώ 5 ευρώ από το λογαριασμό σου στο λογαριασμό σου,εμπιστευόμαστε και οι δυο την τράπεζά μας ότι θα δείξει -5 στον δικό μου και +5 στον δικό σου.

Με τα κρυπτο δεν χρειάζεται να δηλώσουμε πίστη σε καμία τράπεζα.
Πέσαν όμως και κάτι χακεριές κατά καιρούς ή κάνω λάθος; Εκεί ποιος σε καλύπτει για τη χασούρα; Οι τράπεζες κατά περίπτωση το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

το blockchain και το Artificial inteligence θα μονοπωλησουν στο μελλον, γιατι το blockchain?

Why is Blockchain the Future?
https://www.upgrad.com/blog/reasons-why ... he-future/

1. Smart Contracts
A smart contract is a digital form of contract which has programmable architecture. So, the details of the contracts are stored in the Blockchain block. This enhances communication. It is also useful to keep track of assets for the long term. Also, relations with consumers are dependent upon smart contracts.

2. Web Servers
In a web server, data security is very crucial. Typically, a web server has two parts. API and Data. Each block here serves as a node and joins the request-response cycle.

3. Banking
It typically takes multiple hours to encash a cheque and update the statement. While using Blockchain technology, it will be done in merely ten minutes. The time needed is the same as the time necessary to add a block in the Blockchain.

4. Cryptocurrency
Uses in Bitcoin and other cryptocurrencies is a well-known application of Blockchain.

5. Healthcare
Healthcare professionals can use Blockchain to store patient’s records safely there. It will enhance the safety of the information.

6. Records
Property records should use Blockchain with Smart Contracts. This will uphold the statements to all the parties.

7. Voting
Using Blockchain in Voting will indulge in the safety of counting and misinterpretation.

8. Digital Marketing
With easy Consumer-market relations and secured way of data transfer, Blockchain has a great opportunity in Digital markets too.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 22 Μάιος 2021, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”