!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Η διόρθωση δε μπορεί να είναι ένα 20-30% από τη στιγμή που είχαμε μια μέση άνοδο κρυπτονομισματων τον τελευταίο χρόνο περί τα 1000%. Η διόρθωση θα είναι τύπου 2018 ίσως και λίγο ηπιότερη. Δεν ειμαι μάντης και δε βγάζω ούτε σεντσι ακόμη και αν τα χάσω όλα. Μια εκτίμηση λογικής είναι. Από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

vantono έγραψε: 22 Μάιος 2021, 11:55 Κατι πηρε το αυτι μου χτες, αλλά απ'αυτα που γράφετε, καταλαβαίνω οτι τα πράγματα ειναι πιο σοβαρά. Τι παιχτηκε, εσκασε τελείως η φούσκα ή υπάρχει ακομα μελλον?
Δεν έχει κοινά χαρακτηριστικά με το 17 η τωρινή διόρθωση. Ακόμα τουλάχιστον.
Τότε έγινε κατάρρευση και οι περισσότεροι ξεφορτώθηκαν το Bitcoin πάνω στη βύθιση. Ο λόγος είναι ότι πίστεψαν ότι αυτό ήταν το τέλος.
Τώρα έχει άλλο βάθος η αγορά του, εντελώς άλλο κοινό και πολύ ισχυρότερη αντίσταση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

εμένα δε μου εξήγησε κανείς, τι κάνω με τις 5 μπανάνες μου; Και τώρα που πέφτουν όλα, δηλαδή οι μπανάνες θα μαυρίσουν; :102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σενέκας έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:22 εμένα δε μου εξήγησε κανείς, τι κάνω με τις 5 μπανάνες μου; Και τώρα που πέφτουν όλα, δηλαδή οι μπανάνες θα μαυρίσουν; :102:
Return to monke
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Ρε πυτοι τώρα με το χέρι στην καρδιά: Πιστεύετε αλήθεια ότι νομίσματα τύπου DOGEcoin και SHIBA και SAFEMOON είναι κάτι άλλο από αποκεντρωμένο ponzi/τρομπαρισμα και ξετρομπαρισμα/πυραμίδα/αεροπλανακι όπως θέλετε πείτε το;

Ας αφήσουμε προς το παρόν από τη συζήτηση bitcoin ethereum cardano και μερικά άλλα που ας πούμε έχουν μια ιδιαίτερη ιδέα από πίσω τους

Αγοράζει κανείς DOGEcoin για την τεχνολογία του;

εντάξει καταλαβαίνω καπιταλισμό έχουμε , ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθένας θέλει να βγάλει λεφτά και κάνει τις επιλογές του,αλλά εντάξει ας μην κοροιδευομαστε και μετάξυ μας

ΓΚΑΖΖΕΤΑΜΗΝΤΟΚΟΨΕΙΣΗΡΕΜΑΜΙΛΑΩΕΡΩΤΗΜΑΤΑΓΙΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΜΟΘΕΤΩ
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ειναι αλλο να λες οτι το dogecoin και το shiba ειναι φουσκα και αλλο να χαρακτηριζεις οτι ολα ειναι bubble, το blockchain ειναι το μελλον, απλα ειναι σε σταδιο ωριμανσης ακομα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:31 ειναι αλλο να λες οτι το dogecoin και το shiba ειναι φουσκα και αλλο να χαρακτηριζεις οτι ολα ειναι bubble, το blockchain ειναι το μελλον, απλα ειναι σε σταδιο ωριμανσης ακομα
Ας ξανακάνουμε λοιπόν για πολλοστή φορά την ερώτηση. Ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι το blockchain είναι το μέλλον. Αν το μέλλον π.χ. είναι έλεγχος της εφοδιαστικής αλυσίδας από το μεγάλωμα του δέντρου μέχρι το έπιπλο μέσω blockchain, γιατί δεν αγοράζεις μετοχές σε μια εταιρία που αναπτύσσει αυτή την τεχνολογία, ή σε μια εταιρία που συμβουλεύει άλλες εταιρίες στη μετάβαση; Οι μετοχές αυτές θα σου έδιναν μερίδιο στο value που δημιουργήθηκε.
Γιατί αντ' αυτού να έχεις ένα coin, που δε σου δίνει μερίδιο σε τίποτα;
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

μα τα coin οπως πχ το Ethereum ή το Cardano ειναι οι μετοχες σε αυτη την εταιρια αφου βασει αυτων θα γινονται οι συναλλαγες, μαλλον τα εχεις μπλεξει με την ημιμαθεια σου
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:46 μα τα coin οπως πχ το Ethereum ή το Cardano ειναι οι μετοχες σε αυτη την εταιρια αφου βασει αυτων θα γινονται οι συναλλαγες, μαλλον τα εχεις μπλεξει με την ημιμαθεια σου
Πότε δίνουν μέρισμα δηλαδή;
Άρα τώρα που οι συναλλαγές γίνονται βάσει ευρώ, μπορώ να γίνω πλούσιος έχοντας ευρώ στο cold wallet μου.
Απάλλαξε με από την ημιμάθεια.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

μερισμα παιρνεις οποτε θελεις δεν ειναι κλειδωμενες μετοχες/λογαριασμοι με επιτοκιο 0,01% ρευστοποιεις οποτε θες

και οι συναλλαγες στο δικτυο τους δε γινονται με ευρω με τα δικα τους νομισματα γινονται απλα μετρας το κερδος σε fiat/ευρω
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:51 μερισμα παιρνεις οποτε θελεις δεν ειναι κλειδωμενες μετοχες/λογαριασμοι με επιτοκιο 0,01% ρευστοποιεις οποτε θες

και οι συναλλαγες στο δικτυο τους δε γινονται με ευρω με τα δικα τους νομισματα γινονται απλα μετρας το κερδος σε fiat/ευρω
"Μέρισμα παίρνεις όταν πουλάς". Μχχχμμ. Δεν σημαίνει αυτό η λέξη μέρισμα βέβαια.
το Cardano ειναι οι μετοχες σε αυτη την εταιρια αφου βασει αυτων θα γινονται οι συναλλαγες
Άμα αγοράζω WoW gold δηλαδή, είναι σα να αγοράζω τη Blizzard;
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

η ημιμαθεια σου ανεφερε τον ορο μερισμα, σου εξηγησα δεν ισχυει κατι τετοιο

μετοχες εχεις στο νομισμα οχι στην εταιρια, του οποιου η αξια ειναι σαν μετοχη που αυξομειωνει αξια σε αντιθεση με τα ευρω που εχεις στη τσεπη σου

ταχεις μπερδεψει ασχημα αν δε τρολαρεις
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα, ερωτήσεις κάνω και θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις.
Στο τέλος σε ανάγκασα να παραδεχτείς ότι η μόνη ιδιότητα του όποιου coin είναι ότι "η αξία του αυξομειώνει". Οκ, αυτό ήταν το πόιντ. Κατα τ' άλλα μπορεί το cardano να γίνει το νόμισμα με το οποίο θα συναλλάσεται όλος ο γαλαξίας, και αυτό δεν θα έχει κανένα απολύτως κέρδος για σένα. Θα είσαι απλά ένας από τα δισεκατομμύρια κάτοχων του νομίσματος, δε σε κάνει συνιδιοκτήτη σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

αν νομιζεις οτι τα crypo ειναι σα το gold του WoW και οτι εκανες καποιο point κι απο πανω παω πασο αγορι μου
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

omg kai 3 lol έγραψε: 22 Μάιος 2021, 18:14
μετοχες εχεις στο νομισμα οχι στην εταιρια

ταχεις μπερδεψει ασχημα αν δε τρολαρεις
:lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”