Δεν είχε άδικοJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:50Ναι, αλλα δε σημαινε κατι. Ηταν μονο μια ευχαριστη αισθητικη εμπειρια στο κλαμπ. Η αλλη ειχε θεματα εμπιστοσυνης και αυτο φανηκε στην πορεια.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:48Α δεν είχε άδικο ε; την καλοκοίταγεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:46
Μα ηταν συννενοημενες, επειδη νομιζε πως την καλοκοιταγα το προηγουμενο βραδυ που ειχαμε βγει. Και η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και αδικοΗταν ομως χοντροκομμενη η δουλεια και εκανε μπαμ πως ηταν παγιδα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Για να ξερεις, αυτοι/ες που ζηλευουν με το παραμικρο, ειναι αυτοι/ες που θα σου ριξουν το κερατο πρωτοι/ες. Οπως και εγινε, στην περιπτωση αυτη. Η μαλακια μου ηταν που δεν την εκανα οταν πηρα χαμπαρι ποσο ζηλιαρα ηταν.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:55Δεν είχε άδικοJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:50Ναι, αλλα δε σημαινε κατι. Ηταν μονο μια ευχαριστη αισθητικη εμπειρια στο κλαμπ. Η αλλη ειχε θεματα εμπιστοσυνης και αυτο φανηκε στην πορεια.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν ξέρω αγαπητέ Τζων, δεν ειμαι ζηλιάρα, λίγο κλισέ μου ακούγεται όμως. Μάλλον δεν πρόλαβες να την κερατώσεις πρωτος.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:59Για να ξερεις, αυτοι/ες που ζηλευουν με το παραμικρο, ειναι αυτοι/ες που θα σου ριξουν το κερατο πρωτοι/ες. Οπως και εγινε, στην περιπτωση αυτη. Η μαλακια μου ηταν που δεν την εκανα οταν πηρα χαμπαρι ποσο ζηλιαρα ηταν.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:55Δεν είχε άδικοJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:50
Ναι, αλλα δε σημαινε κατι. Ηταν μονο μια ευχαριστη αισθητικη εμπειρια στο κλαμπ. Η αλλη ειχε θεματα εμπιστοσυνης και αυτο φανηκε στην πορεια.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Πιθανον, αλλα αληθες. Οι ζηλιαρηδες ειναι ανασφαλη ατομα, οπως και οι απιστοι/ες. Οσο για μενα ειχα καθε ευκαιρια, αφου εκεινο τον καιρο δουλευα νυχτα και ημουν συνεχεια περιτριγυρισμενος απο γυναικες.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:03Δεν ξέρω αγαπητέ Τζων, δεν ειμαι ζηλιάρα, λίγο κλισέ μου ακούγεται όμως. Μάλλον δεν πρόλαβες να την κερατώσεις πρωτος.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:59Για να ξερεις, αυτοι/ες που ζηλευουν με το παραμικρο, ειναι αυτοι/ες που θα σου ριξουν το κερατο πρωτοι/ες. Οπως και εγινε, στην περιπτωση αυτη. Η μαλακια μου ηταν που δεν την εκανα οταν πηρα χαμπαρι ποσο ζηλιαρα ηταν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ναι αλλά δεν ήσουν σε φάση να απατήσεις. Γιατί άμα καθόσουν και χαζευες την φίλη της κοντά ήσουν. Btw πολύ ψύχραιμη η δικια σου. Τα μάτια θα σου είχα βγάλειJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:07Πιθανον, αλλα αληθες. Οι ζηλιαρηδες ειναι ανασφαλη ατομα, οπως και οι απιστοι/ες. Οσο για μενα ειχα καθε ευκαιρια, αφου εκεινο τον καιρο δουλευα νυχτα και ημουν συνεχεια περιτριγυρισμενος απο γυναικες.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:03Δεν ξέρω αγαπητέ Τζων, δεν ειμαι ζηλιάρα, λίγο κλισέ μου ακούγεται όμως. Μάλλον δεν πρόλαβες να την κερατώσεις πρωτος.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:59
Για να ξερεις, αυτοι/ες που ζηλευουν με το παραμικρο, ειναι αυτοι/ες που θα σου ριξουν το κερατο πρωτοι/ες. Οπως και εγινε, στην περιπτωση αυτη. Η μαλακια μου ηταν που δεν την εκανα οταν πηρα χαμπαρι ποσο ζηλιαρα ηταν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπε, μήπως τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι οι γυναίκες συγχωρούν κάποιον που άρπαξε μια ευκαιρία, αλλά ποτέ αυτόν που δεν την άρπαξε ποτέ (κάπως έτσι);John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:34Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:27Είχα πατήσει υποβολή κατά λάθος. Το επεξεργαστήκα. Σιγά μην την ψιλιαστηκε, έχανε λεφτά και δεν κοίταγε![]()
Στην παγιδα ομως δεν επεσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- John Brown Gun Club
Το χω ακουσει κι αυτο, και πιθανον να ισχυει, αλλα εδω δε λεει κατι. Τι δηλαδη, να μου το κρατησε μανιατικο η κολλητη της επειδη δεν αδραξα την ευκαιρια; Ετσι κι αλλιως δεν την ξαναδα ποτε.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:11Τύπε, μήπως τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι οι γυναίκες συγχωρούν κάποιον που άρπαξε μια ευκαιρία, αλλά ποτέ αυτόν που δεν την άρπαξε ποτέ (κάπως έτσι);John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:34Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:27
Είχα πατήσει υποβολή κατά λάθος. Το επεξεργαστήκα. Σιγά μην την ψιλιαστηκε, έχανε λεφτά και δεν κοίταγε![]()
- John Brown Gun Club
Βασικα δεν μου τα εβγαλε, αλλα μου τα πεταξε εξω εκεινο το βραδυ μολις γυρισαμε. Φωτια και λαυρα ηταν.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:10Ναι αλλά δεν ήσουν σε φάση να απατήσεις. Γιατί άμα καθόσουν και χαζευες την φίλη της κοντά ήσουν. Btw πολύ ψύχραιμη η δικια σου. Τα μάτια θα σου είχα βγάλειJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:07Πιθανον, αλλα αληθες. Οι ζηλιαρηδες ειναι ανασφαλη ατομα, οπως και οι απιστοι/ες. Οσο για μενα ειχα καθε ευκαιρια, αφου εκεινο τον καιρο δουλευα νυχτα και ημουν συνεχεια περιτριγυρισμενος απο γυναικες.Naida έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:03
Δεν ξέρω αγαπητέ Τζων, δεν ειμαι ζηλιάρα, λίγο κλισέ μου ακούγεται όμως. Μάλλον δεν πρόλαβες να την κερατώσεις πρωτος.![]()
Όχι ρε δικέ μου. Εννοώ, ότι έπεσες στα μάτια της έτσι σου, γιατί δεν άρπαξες την ευκαιρία να δείξεις τι αρσενικό είσαι. Άσχετα που στην αρχή θα την χαλούσε, υποσυνείδητα θα ανέβαινες στα μάτια της ως αρσενικό που έχει κατακτήσεις και θα είναι τιμή της να την προτιμήσεις.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:39Το χω ακουσει κι αυτο, και πιθανον να ισχυει, αλλα εδω δε λεει κατι. Τι δηλαδη, να μου το κρατησε μανιατικο η κολλητη της επειδη δεν αδραξα την ευκαιρια; Ετσι κι αλλιως δεν την ξαναδα ποτε.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:11Τύπε, μήπως τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι οι γυναίκες συγχωρούν κάποιον που άρπαξε μια ευκαιρία, αλλά ποτέ αυτόν που δεν την άρπαξε ποτέ (κάπως έτσι);John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:34
Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.
Dein Herz, meine Gier
Χαλάει την παράδοσηJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:43
Βασικα δεν μου τα εβγαλε, αλλα μου τα πεταξε εξω εκεινο το βραδυ μολις γυρισαμε. Φωτια και λαυρα ηταν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:48 Όχι ρε δικέ μου. Εννοώ, ότι έπεσες στα μάτια της έτσι σου, γιατί δεν άρπαξες την ευκαιρία να δείξεις τι αρσενικό είσαι. Άσχετα που στην αρχή θα την χαλούσε, υποσυνείδητα θα ανέβαινες στα μάτια της ως αρσενικό που έχει κατακτήσεις και θα είναι τιμή της να την προτιμήσεις.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν σε εννοώ, δικιά μου.νύχτα έγραψε: 21 Μάιος 2021, 21:03Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:48 Όχι ρε δικέ μου. Εννοώ, ότι έπεσες στα μάτια της έτσι σου, γιατί δεν άρπαξες την ευκαιρία να δείξεις τι αρσενικό είσαι. Άσχετα που στην αρχή θα την χαλούσε, υποσυνείδητα θα ανέβαινες στα μάτια της ως αρσενικό που έχει κατακτήσεις και θα είναι τιμή της να την προτιμήσεις.ςτφ
Dein Herz, meine Gier
- John Brown Gun Club
Αυτα συμβαινουν μονο στις τσοντες φιλε, και στα ρεντ πιλλ σαιτ. Στην αληθινη ζωη, οχι.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:48Όχι ρε δικέ μου. Εννοώ, ότι έπεσες στα μάτια της έτσι σου, γιατί δεν άρπαξες την ευκαιρία να δείξεις τι αρσενικό είσαι. Άσχετα που στην αρχή θα την χαλούσε, υποσυνείδητα θα ανέβαινες στα μάτια της ως αρσενικό που έχει κατακτήσεις και θα είναι τιμή της να την προτιμήσεις.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:39Το χω ακουσει κι αυτο, και πιθανον να ισχυει, αλλα εδω δε λεει κατι. Τι δηλαδη, να μου το κρατησε μανιατικο η κολλητη της επειδη δεν αδραξα την ευκαιρια; Ετσι κι αλλιως δεν την ξαναδα ποτε.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:11
Τύπε, μήπως τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι οι γυναίκες συγχωρούν κάποιον που άρπαξε μια ευκαιρία, αλλά ποτέ αυτόν που δεν την άρπαξε ποτέ (κάπως έτσι);
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
είπαFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 21:05Δεν σε εννοώ, δικιά μου.νύχτα έγραψε: 21 Μάιος 2021, 21:03Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:48 Όχι ρε δικέ μου. Εννοώ, ότι έπεσες στα μάτια της έτσι σου, γιατί δεν άρπαξες την ευκαιρία να δείξεις τι αρσενικό είσαι. Άσχετα που στην αρχή θα την χαλούσε, υποσυνείδητα θα ανέβαινες στα μάτια της ως αρσενικό που έχει κατακτήσεις και θα είναι τιμή της να την προτιμήσεις.ςτφ
WTF
δικέμου
ποιο βλήμα θα σκεφτόταν έτσι όπως περιγράφεις
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές