Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02Απο αδειασμα αποθηκων απο τονους παλιοσιδερων (χωρις γαντια και τετοιες φλωριες) ως σκαψιμο και ξεχορταριασμα ολοκληρων στρεματων.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:52Ιδρωτίλα λοιπόν. Άρα, ρωσικό μοντέλο. Μια χαρά.8 ωρες χειρωνακτικη δουλεια το πρωι
Αλλα ειλικρινα, εαν πιστευεις πως τετοια δεν παιζουν στον αμερικανικο στρατο και ειναι οπως τα δειχνουν οι διαφημισεις, εισαι πολυ αφελης. Ειναι σαν τις ισραηλινες φανταρινες, τις βλεπεις μεχρι να καταταγεις, μετα, στη μοναδα δεν εχει ουτε μια για δειγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαφήμιση Ρωσικού στρατού vs διαφήμιση Αμερικανικού στρατού
Re: Διαφήμιση Ρωσικού στρατού vs διαφήμιση Αμερικανικού στρατού
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πολύ παράξενο γιατί στην μοναδική ατάκα που αναφέρεται στο βιβλίο λέει ακριβώς αυτά. Έχεις γράψει το σενάριο και δεν το θυμάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:04Το αντιθετο, εχω το βιβλιο (εκδ. Οξυ) και φυσικα το εχω διαβασει, αλλα δεν εχω δει το Wall Street του Oliver Stone.
- John Brown Gun Club
Ουτε καν, δεν εκανα τιποτα απο αυτα τα κομμαντιλικια που δειχνει. Δυο- τρεις βολες εκανα ολες κι ολες. Δεν νομιζω πως μια ειλικρινης απεικονιση της θητειας μου γυρισμενη ως διαφημιση θα ειχε αποτελεσμα την αυξηση των στρατολογουμενων, ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα ηταν το ακριβως αντιθετο.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:07Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02Απο αδειασμα αποθηκων απο τονους παλιοσιδερων (χωρις γαντια και τετοιες φλωριες) ως σκαψιμο και ξεχορταριασμα ολοκληρων στρεματων.
Αλλα ειλικρινα, εαν πιστευεις πως τετοια δεν παιζουν στον αμερικανικο στρατο και ειναι οπως τα δειχνουν οι διαφημισεις, εισαι πολυ αφελης. Ειναι σαν τις ισραηλινες φανταρινες, τις βλεπεις μεχρι να καταταγεις, μετα, στη μοναδα δεν εχει ουτε μια για δειγμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μην τον ακούς. Στον Αμερικανικό στρατό το στρατόπεδο είναι στις Μπαχάμες, γεμάτο φοίνικες και όλη μέρα σε σερβίρουν κοκταίηλ κορίτσια του Playboy.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:07Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02Απο αδειασμα αποθηκων απο τονους παλιοσιδερων (χωρις γαντια και τετοιες φλωριες) ως σκαψιμο και ξεχορταριασμα ολοκληρων στρεματων.
- John Brown Gun Club
Δυο αποσπασματα απο το βιβλιο παραθεσα.sharp έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:11Πολύ παράξενο γιατί στην μοναδική ατάκα που αναφέρεται στο βιβλίο λέει ακριβώς αυτά. Έχεις γράψει το σενάριο και δεν το θυμάσαι;John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:04Το αντιθετο, εχω το βιβλιο (εκδ. Οξυ) και φυσικα το εχω διαβασει, αλλα δεν εχω δει το Wall Street του Oliver Stone.sharp έγραψε: 21 Μάιος 2021, 18:58
Δεν έχει διαβάσει Σαν Τζου, από το Wall Street του Oliver Stone το ξέρει.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για ιδρωτίλα μιλάμε.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:13Ουτε καν, δεν εκανα τιποτα απο αυτα τα κομμαντιλικια που δειχνει. Δυο- τρεις βολες εκανα ολες κι ολες. Δεν νομιζω πως μια ειλικρινης απεικονιση της θητειας μου γυρισμενη ως διαφημιση θα ειχε αποτελεσμα την αυξηση των στρατολογουμενων, ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα ηταν το ακριβως αντιθετο.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:07Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02
Απο αδειασμα αποθηκων απο τονους παλιοσιδερων (χωρις γαντια και τετοιες φλωριες) ως σκαψιμο και ξεχορταριασμα ολοκληρων στρεματων.
Ποιός είπε οτι το να κουβαλάς παλιοσίδερα δε σε κάνει άντρα?
Έχει ενδιαφέρον πάντως πως το πρώτο πράγμα που προσπάθησες στην απάντησή σου είναι να μου κάνεις φάτ σέημινγκ και να παινευτείς οτι είσαι πιό μάχιμος από 'μενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 21 Μάιος 2021, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εεεε, το χαλάς.sharp έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:13Μην τον ακούς. Στον Αμερικανικό στρατό το στρατόπεδο είναι στις Μπαχάμες, γεμάτο φοίνικες και όλη μέρα σε σερβίρουν κοκταίηλ κορίτσια του Playboy.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:07Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:02
Απο αδειασμα αποθηκων απο τονους παλιοσιδερων (χωρις γαντια και τετοιες φλωριες) ως σκαψιμο και ξεχορταριασμα ολοκληρων στρεματων.
Τί κορίτσια? Δεν έμαθες τίποτα απ' τη διαφήμιση? Τζέντερ φλούιντ άτομα.
Μη σου πώ και παχύσαρκες, γιατί το φάτ σέημηνγκ είναι νόου-νόου!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- John Brown Gun Club
Καταρχας δεν ηξερα οτι εισαι υπερβαρος. Στην ειπα για τον τροπο ζωης σου, σχετικα με τα συνεχη ποσταρισματα και διαρκη ονλαιν παρουσια. Δεν ηθελα να θιξω τις σωματικες αδυναμιας σου, και ειλικρινα ενοιωσα ασχημα γι αυτο, πριν καν διαβασω αυτο εδω το μηνυμα.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:16Για ιδρωτίλα μιλάμε.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:13Ουτε καν, δεν εκανα τιποτα απο αυτα τα κομμαντιλικια που δειχνει. Δυο- τρεις βολες εκανα ολες κι ολες. Δεν νομιζω πως μια ειλικρινης απεικονιση της θητειας μου γυρισμενη ως διαφημιση θα ειχε αποτελεσμα την αυξηση των στρατολογουμενων, ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα ηταν το ακριβως αντιθετο.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:07
Αρα η ρωσική διαφήμιση ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα (λόγω ιδρωτίλας).
Έχει ενδιαφέρον πάντως πως το πρώτο πράγμα που προσπάθησες στην απάντησή σου είναι να μου κάνεις φάτ σέημινγκ και να παινευτείς οτι είσαι πιό μάχιμος από 'μενα.
Οποτε, σου οφειλω μια συγγνωμη γι αυτο...
...αλλα...
εσυ με προκαλεσες φιλε. Εβαλα μια αναφορα στον Σουν Τζου και πηγες να μου την πεις, για να ενισχυσεις το στερεοτυπο που εχεις για μενα στο κεφαλι σου. Το οποιο απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα. Καταλαβαινω ομως πως ισως εχεις φαει περισσοτερο σκατο απο εμενα απο την κοινωνια για τις οποιες αδυναμιες και ανεπαρκειες σου, και ειλικρινα λυπαμαι γι αυτο, το να ψαχνεις ομως να βρεις αυτους που νομιζεις πως ειναι απο κατω σου και να τους πατησεις ακομα πιο βαθια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση η πιο υγιης λυση.
Δεν υπάρχει θέμα ρε μαν. Δεν είμαι υπέρβαρος, άλλωστε.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:29Καταρχας δεν ηξερα οτι εισαι υπερβαρος. Στην ειπα για τον τροπο ζωης σου, σχετικα με τα συνεχη ποσταρισματα και διαρκη ονλαιν παρουσια. Δεν ηθελα να θιξω τις σωματικες αδυναμιας σου, και ειλικρινα ενοιωσα ασχημα γι αυτο, πριν καν διαβασω αυτο εδω το μηνυμα.Kauldron έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:16Για ιδρωτίλα μιλάμε.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 19:13
Ουτε καν, δεν εκανα τιποτα απο αυτα τα κομμαντιλικια που δειχνει. Δυο- τρεις βολες εκανα ολες κι ολες. Δεν νομιζω πως μια ειλικρινης απεικονιση της θητειας μου γυρισμενη ως διαφημιση θα ειχε αποτελεσμα την αυξηση των στρατολογουμενων, ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα ηταν το ακριβως αντιθετο.
Οποτε, σου οφειλω μια συγγνωμη γι αυτο...
...αλλα...
εσυ με προκαλεσες φιλε. Εβαλα μια αναφορα στον Σουν Τζου και πηγες να μου την πεις, για να ενισχυσεις το στερεοτυπο που εχεις για μενα στο κεφαλι σου. Το οποιο απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα. Καταλαβαινω ομως πως ισως εχεις φαει περισσοτερο σκατο απο εμενα απο την κοινωνια για τις οποιες αδυναμιες και ανεπαρκειες σου, και ειλικρινα λυπαμαι γι αυτο, το να ψαχνεις ομως να βρεις αυτους που νομιζεις πως ειναι απο κατω σου και να τους πατησεις ακομα πιο βαθια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση η πιο υγιης λυση.
Κι εγώ ζητώ συγγνώμη που μίλησα έτσι.
Δεν πατάω ανθρώπους που είναι πιο αδύναμοι (ή που θεωρώ οτι είναι πιο αδύναμοι) από 'μενα, είναι αρχή μου αυτό.
Αν έβλεπα ομοϊδεάτες μου να πάνε να βαρέσουν ανάρχα, θα την έπεφτα σ' αυτούς. Δε με ξέρεις, βέβαια, και είναι λογικό να υποθέτεις κάτι άλλο (όλοι έτσι κάνουμε, κοιτάμε την περσόνα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι είναι αδυναμία για ένα κράτος αυτές οι "diveristy" μπούρδεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:13 Γατακια, στον πολεμο το πιο σημαντικο εργαλειο ειναι η ικανοτητα παραπλανησης: δειξε αδυναμος εαν εισαι δυνατος, δειξε δυνατος εαν εισαι αδυναμος. Ταδε εφη Σουν Τζου στην Τεχνη του Πολεμου κατι χιλιαδες χρονια πριν.
Επισης: εαν ο αντιπαλος σου εξοργιζεται ευκολα, επιδιωξε να τον εκνευριζεις.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- John Brown Gun Club
Το αντιθετο, αυτη η περιεκτικοτητα δειχνει ισχυ. Δειχνει πως μπορουν να συμπεριλαβουν οποιονδηποτε στις ταξεις τους, χωρις αυτο να μειωσει την μαχητικοτητα τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Μάιος 2021, 21:04τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι είναι αδυναμία για ένα κράτος αυτές οι "diveristy" μπούρδεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:13 Γατακια, στον πολεμο το πιο σημαντικο εργαλειο ειναι η ικανοτητα παραπλανησης: δειξε αδυναμος εαν εισαι δυνατος, δειξε δυνατος εαν εισαι αδυναμος. Ταδε εφη Σουν Τζου στην Τεχνη του Πολεμου κατι χιλιαδες χρονια πριν.
Απο την αλλη, αμα ψαξεις, και οι αμερικανοι εχουν γυρισει απειρα κλιπακια με ζοριλικια και κομμαντιλικια για να διαφημισουν την στρατολογηση. Αυτο το κλιπ ειναι ενα απο μια σειρα που δειχνει μεταναστες, παιδια απο φτωχες οικογενειες, κλπ μειονοτικες ομαδες.
Οι ηλιθιοι που το ανεβασαν στο τουιτερ για να το διακωμωδησουν προφανως διαλεξαν αυτο λογω μισογυνισμου.
- Dwarven Blacksmith
-
Mitharadir
Γατάκια που να δείτε τον Κινεζικο στρατό.
-
Mitharadir
Μόνο που οι ΗΠΑ βρίσκονται σε παρακμή και υποχώρηση.Τους καβάλησε η πολιτική ορθότητα και τους διαλύει εκ των έσω.Καλυτερα,θα είναι πιο εύκολο το έργο του Κινεζικου δράκου.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Μάιος 2021, 16:13 Γατακια, στον πολεμο το πιο σημαντικο εργαλειο ειναι η ικανοτητα παραπλανησης: δειξε αδυναμος εαν εισαι δυνατος, δειξε δυνατος εαν εισαι αδυναμος. Ταδε εφη Σουν Τζου στην Τεχνη του Πολεμου κατι χιλιαδες χρονια πριν.
-
talaipwros
https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... ture-wars/
British troops trounced Americans in war games because US military ‘is focused on culture wars’
Senator says America's top general should focus less on critical race theory and understanding "white rage"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση