klg έγραψε: 21 Μάιος 2021, 14:06
wooded glade έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:56
nick έγραψε: 21 Μάιος 2021, 13:48
Νομιζω το εχουν σε πιο πολλές πλατφόρμες, μαλον οχι vb6.
Το προβλημα του Wooded ειναι οτι ο text parser επειστρεφει τις 4 παρακάτω λέξεις με τη σειρα που γράφτηκαν
οι εντολες του pdf διαβαζονται καπως ετσι
Κώδικας: Επιλογή όλων
print("top right", 0, 100)
print("top left", 0, 0)
print("bottom right", 100, 100)
print("bottom left", 100, 0)
Ο εξυπνος parser θα προσπαθήσει να τις επιστρέψει με τη σειρα που φαινονται στο χαρτι.
Κώδικας: Επιλογή όλων
top left top right
bottom left bottom right
Τα ξερω αυτα επειδη ειχα ασχοληθει με φορολογικούς μηχανισμούς ΕΑΔΦΣΣ και επρεπε να κάνουμε PDF ->text.
Η VB μετά την 6.00 έχει ελλείψεις - planned obsolescense του Gates ο οποίος θέλει να μας βάλει και τα εμβόλια.
Στο έχουμε γράψει πολλές φορές ότι πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αυτή τη μαλακία και να αρχίσεις να γράφεις σε vb.net. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία του Gates, απλά είσαι μαλάκας (φιλικά στο γράφω, μην παρεξηγηθείς).
Έχω πιό καινούρια έκδοση.
Έχω γράψει και δύο προγράμματα για τα περασμένα μουντιάλ τα οποία μου είχε πει η Daily Mail ότι θα τα έκανε δώρο-cd.
Το μουντιάλ του 14 για την ακρίβεια και το γιούρο του 16.
Έγραφα τότε στο πχόρουμ της Daily Mail αλλά -ίσως- επειδή είπα εναντίον του μπρέξι σε κάποια φάση που ήταν εποχή μπρέξι, με στείλανε στο Κόβεντρυ οι θείοι (τσπ, αβγά ...).
Αλλά διαπίστωσα ελλείψεις και το λένε και τα users forums. Είχε πιό σύγχρονα elements, πιό ωραία κουμπιά, αλλά πολλές ελλείψεις.
Ο Gates τη χάλασε εξεπίτηδες επειδή θέλει να μας βάλει εμβόλιο.
Την έχω σε ένα άλλο computer τώρα τη net και μάλιστα πρέπει να κάνω και μία διόρθωση σε ένα άλλο app που έχω φτιάξει μ' αυτήν. Θα την ξαναδώ τον άλλο μήνα που θα στήσω καινούριο pc.
Αλλά έχει κάνει planned obsolescense ο τσιπάκιας τώρα, τι να λαίμαι. Εσύ έχεις πιαστεί κορόϊδο του τσιπάκια.